30

Анонимен

преди 3 години

Чака ги съд за национално предателство и геноцид!

29

Анонимен

преди 3 години

Бибитко да ги качва в джипката и да ги кара при бай Ставри.

28

Картофчо

преди 3 години

Ами вижда се каква е била дейността на НОЩ - разпуснаха ги и болните намаляха!Доста показателна статистика!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

27

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26 В грешка си, колега! Те /НОЩ/ бяха и са само кукли на конци!Имa пoгoвoркa : Нa cтрaхa oчитe и ушитe ca гoлeми!Имa и oщe eднa : Кaтo пръднe пoпa в чeркoвa - нaрoднoтo нaпъвa дo пocирaнe!CЗO, Cвeтoвнaтa бaнкa и Eврoпa кaзaхa и нaшитe ce нaпънaхa!Зaтoвa cтaнa зaтвaрянeтo мaрт мeceц! И следващите затягания и охлабвания! А и Бойко се усети, че няма да стане пълен локдаун като във Франция и Гърция примерно щото нямаше да му останат пари в бюджета да ни плаща безплатните SMS-и!

26

астора

преди 3 години

От как го разпуснаха заразените намалеха. По точно с какво се занимаше нощ-освен да плаши хората.

25

Калеко Алеко

преди 3 години

Властта в държавата сега е в ръцете на Румбата, Кремълският парашутист сега ще бори и здравната криза, и икономиката, и туризмът, и ще договаря европейските помощи за Ковита с вдигнатият си юмрук ... Божковците и Василевците ще застанат зад него с целият си ресурс, а ако това се окаже недостатъчно и ген.Решетников ще удари едно рамо ... а и патерицата му Славунчо ще забавлява Народа по време на служебното му правителство с Чалга продукцията си и маймунджилъците на Тошко Африкански ... !!!

24

Един от Германия

преди 3 години

А тук може и един справедлив Нюрнберг 2 процес да има в близко бъдеще. Историята с лъжите и измамите на ПЛАНдемията е много подобна на българската.

23

Анонимен

преди 3 години

Както са го разпуснали, добре е да ги поеме трибунал. Докато всичко е прясно...

22

Анонимен

преди 3 години

Всички циркаджий в панделата, веднага!

21

да,да ама не

преди 3 години

До ПЛАНдемияИ сега да си припомним отново началото на представлението.Месец март, пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?

20

Анонимен

преди 3 години

То пандемията е заради НОЩ, не обратното.

19

Анонимен

преди 3 години

Като се замисли човек, последната година, докато този т.н. щаб беше активен, успяхме да станем шампиони по смъртност в света! Въпроса е, ако изобщо нямаше НОЩ, дали щяхме да стигнем до там?А най-долното е как всичко беше/е представяно като "под контрол"

18

анонимен

преди 3 години

До Чико от Порто Рико Вярно!Цитат от преди изборна статия в ДНЕС : "Ако трябва да вляза в този тип говорене, трябва да кажа: "Мили хора, нито Щаба, нито РЗИ произвеждат вируси, нито ги разпространяват, нито изпитват удоволствие да ви спират дейността. Изглежда някои хора не го разбират", заяви Кунчев."И аз помня как се изтъпанчваше светата троица и ни набиваше канчетата от всяка ТВ! А сега сме мили хора! Кога казваше истината : май месец 2020г. до генерала в черно с лъснатото кубе или сега?!

17

ПЛАНдемия

преди 3 години

не само трябва да се разпуснати ами и съдени за налагане на страх над населението, лъжи и тероризъм

16

м,да

преди 3 години

НОЩ беше едно плашило от врачки и лапачи на пари. България сиизкара ковида почти като Швеция!

15

Нормален човек

преди 3 години

Прокуратурата да се самосезира и да разследва националните грабители от НОЩ! Разследване, доказателства, съд, присъда и затвор! Това са стъпките! Казах!

14

Евала

преди 3 години

Нека настъпи хаос, да няма координация и радващите се сега, да *** по стълби и линейки. Нека да не се внасят ваксини, нали де.ебил-протестърите отричат и ваксинирането. После да не реват, че мама, тати и вуйчо наритали камбаната!

13

Добре де,

преди 3 години

разпуснат е, това е добре. А ще бъде ли дадена оценка на действията им, да се види кое е било професионално и кое - политически обосновано ?

12

Анонимен

преди 3 години

Много хубаво сега с НОЩните разбойници трябва да се заеме прокуратурата.

11

Спешно!!!

преди 3 години

Спешно трябва да се ревизира здравната система! Оттам изтичат милиони, ако не милиарди, точи се държавния бюджет, посегнаха и на резерва! Всички възнаграждения и пътеки свързани с ковид трябва да бъдат спрени на секундата и да бъде направена тотална ревизия на този национален грабеж!