50

Анонимен

преди 2 години

Времето се стопли , аз от доста време съм без нощница,

49

Активист на БСП

преди 2 години

Ген.Фантомас-в затвора!

48

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство ще се справи.Тези хора трябва да имат идеи, сили и увереност, че могат да управляват държавата. Иначе, защо ще са там ?

47

Знанието е СИЛА

преди 2 години

НОЩ очевадно работеха по схемата да повтарят това, което им бе "спуснато" от СЗО.Между другото, шефът на СЗО е голям приятел на Бил Гейтс.Между другото, Бил Гейтс е най-големият спонсор на СЗО.Между другото, през октомври 2019 г., на Event 201, докато си обсъждат световните проблеми, същите тези хора в присъствието на представители на Рокфелер, Модерна, Джон Хопкинс и т.н., решават да си поговорят за развитието на една евентуална пандемия...

46

@

преди 2 години

Как така "ще се справим ли със здравната криза?"Да не би нещо да зависи от НОЩ? Не!Да не би да наложиха спокойствие и увереност сред населението? НЕ! Всяваха паника, говориха за чували и т.н.Да не би тези държави, които имаха, и продължават да имат локдаун, да са по-добре?Не, напротив!А тези, които направиха масова ваксинация, оправиха ли се? Също НЕ!Ние като народ, който е лъган от управляващите безброй пъти, може да се окажем в най-добрата позиция, защото пак не сме им повярвали!

45

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчйиски доло доло

44

Светозар

преди 2 години

Огромна част от хората не желаят да се ваксинират. Коя публична личност се е ваксинирала ? Бойко и Корнелия не искат да се ваксинират под предлог, че го преболедували. Ама то беше преди една година. Самия Кунчев що не се ваксинира ? Мутафчийски защо не се ваксинира ? Кантарджиев защо не се ваксинира ? Я си задайте тези въпроси ! Кой от тези дето говорят и зоват за ваксинация се е ваксинирал ?

43

КЛ

преди 2 години

До Анонимен 49.За съжаление джипитата ваксинираха най-малко хора, а само те са изрядни. Все още нямат достъп до здравнире досиета и вадят сертификати през своя софтуер. Но ако двете дози са поставени във ваксинационен център, има страшни проблеми и не могат да извадят сертификат.

42

КЛ

преди 2 години

Още ефин платен трубадур на ГЕРБ.Алоу, Бъргария има правителство, макар и в оставка.Все още няма назначено служебно.Стига сте прехвърляли топката.А зелените коридори са върха на ***,о,тия,тя, защото отчетността на ваксинацията отиде по дяволите.Омешаха всички приоритетни групи, а най-застрашените - възрастните хора останаха без ваксини.Утре ще ревнат туристите за сертификат, че лятото иде.Кашата е страшна, и отговорност за нея да си носят, тези, дето я предизвикаха.

41

коректив

преди 2 години

Предлагам *** да нареди служебния кабинет,както е угодно на неговите хора !Ние ,ще чакаме здравото оси....р...не и тогава бочва големият бой!

40

!

преди 2 години

До 42Какви територии има турция в България ве козоеб? Тези нямат какво да плюскат, скоро пак ще са в тотал локдаун, диктатора им се е надрискал. Искат ли пак да се разхождаме до Босфора и да ги смачкаме. Много ги превъзнасяте тези които се женят за овце и опитват да се забременяват без наличието на жени.

39

Анонимен

преди 2 години

Като няма ковид защо сме в червената зона?Защо всички си отменят полетите и резервациите за България?

38

Анонимен

преди 2 години

Не знам какви глупости пишете ,но смъртните случаи от ковид са много.Сега ги пишат сърдечен арест.Дано топлото време ни спаси.

37

д-р Ох Боли

преди 2 години

НОЩ е разпуснат от две седмици и може да се каже, че нещата вървят към по-добро - случаите на заразени и починали регресивно намаляват.Колкото по-малко хирурзи и натегачи в управлението на епидемията, толкова по-добре.

36

Анонимен

преди 2 години

Русия имаше интереси в България и възпираше Турция. Но това може да се прекрати. И тогава ЕС и НАТО ще гледат жалко както в Кипър когато Турция си върне териториите от България.

35

ВЪПРОС

преди 2 години

Кампанията с Ваксините е хаотична - няма общ портал който да събира данни за ваксинираните хора . Всеки доктор боде за 10 лева на човек , и после няма как да докажете че сте ваксиниран - никъде няма данни .

34

Анонимен

преди 2 години

Фашистите ги чака нов нюрнбергски процес.

33

Анонимен

преди 2 години

Тези винаги трябва да си носят карирани дрехи в една чанта. Не се знае кога ще трябва да ги облекат.

32

Анонимен

преди 2 години

Тия ще са късметлии, ако стигнат до съд. Предвиждам, че ще получат улично правосъдие.

31

ЦИНИК

преди 2 години

То пък файда от тях ! Не разбрахти ли уа ? Сичко е таш.к в таа дръжава.