15

Анонимен

преди 3 години

Корни, сега като ви направят субсидията 1 лв от се ще ЦОЦАТЕ??!

14

Анонимен

преди 3 години

Нинова и хората искаме да забравим за теб!

13

Калеко Алеко

преди 3 години

Кои хора бре Корне, тези на които Демокрацията отне толкова много ли ? - Пардон Прехода както по късно го нарече, този "Преход" през който такива като теб придобиха за жълти стотинки и компенсаторки цели Външнотърговски предприятия и приватизираха трудът на майките и бащите ни ... Народа за който толкова много бленуваш показа много ясно къде ти е мястото, така че сега не си измивай ръцете с Бойко, че той пак е 1-ва политическа сила ... !!!

12

Анонимен

преди 3 години

Борисов няма мнозинство !Виж новите партии и БСП как не забравиха черепа , сглобиха мнозинство и набързо и извънредно гласуваха закони в негова полза.и никой не разбра.А за народа се вайкат и съжаляват и оправдават и все нещо им пречи да вдигнат пенсиите и заплатите!

11

ами да

преди 3 години

Като са "забравили", ти защо не отидеш да ги оправиш, а бягаш? Нали "милееш" за народа си?То целта на всички ви се вижда каква е,водени от омразата си към един човек не се спирате пред нищо,па макар и в ущърб на народа,завоалирано като "грижа".Всички отидоха в парламента с някакви лични амбиции за вендета.Колко бързо забравиха обещанията си или ги отложиха във времето.Хубавото в случая, е че се махате от парламента преди да навредите още повече и да се облагодетелствате на чужд гръб.Марионетки

10

Анонимен

преди 3 години

Всъщност БКП никога не е мислила за България. Само сте създали проблеми и счупена държава, ***

9

Анонимен

преди 3 години

БСП въведе 10% данък, отговарящ на интересите на най-богата прослойка в България.Дори ултрадесни партии в Европа не са го правили.БСП не може да се нарича социалистическа партия. Трябва да се нарича БКП, само с новото й измерение - Българска капиталистическа пратия!

8

Анонимен

преди 3 години

Нинова спри с глупостите и подкепи партиите на Промяната, ако не искаш БСП да се свие и под 10%! Още едно гласуване заедно с ГЕРБ и натам вървят нещата - собствените ти избиратели започнаха да се отвращават

7

Gorskio

преди 3 години

А вие там в БеСиПьету живо се интересувате от живота на хората, а не се занимавате с вътрешнопартийни борби за власт и драпате за кокала, нали така?

6

Анонимен

преди 3 години

Най-доброто е, че българите вече забравят за БСП. Сега трета, след новите избори пета!

5

Анонимен

преди 3 години

Тези крадливи партии от прехода са най-големия ни проблем. Без тях щяхме да живеем охолно и безгрижно, като останалите европейци и нямаше да сме без пукната стотинка в джоба. Мизерията и безпаричието са в основата на всички проблеми в тази държава от третия свят.

4

Електра

преди 3 години

Уф тая лъжлива и крадлива овца ли мисли за хората. Да върни милионите, които открадна от Техноимпекс, и народа. От Импексовата БСПеерадската партия, не спират да извират десетки *** ***, като клонинги на гнусния *** Радеф.

3

Начо Културния

преди 3 години

Една друга гледна точка- властта трябва да държи населението в известна мизерия и нещастие, защото ганчовците, като им е хубаво, го удрят на простотии и се стремят да натикат нормалните хора в ъгъла, и да установят просташки рай, ***, като е беден и депресиран, е доста по-приемлив персонаж.

2

ХаХа

преди 3 години

Точно от БСП да ни обясняват как другите партии са забравили за проблемите на хората.Ало,Станишев!!Виденов!!

1

Анонимен

преди 3 години

Ама, другарке, вие сте част от пробл134ема.