75

Анонимен

преди 2 години

Да Нинова забравиха проблемите на хората!Ами вие от БСП сте проблем номер 1. (крадливи и нагли)проблем номер 2 е ДПС. (етническа партия)3 проблем субсидия 1 лев. За вас не е важно народа какво иска, а какво вие искате. И ОЧАКВАТЕ ДА ВИ ВЯРВАМЕ!

74

Анонимен

преди 2 години

Г-жд Нинова, след като не направихте коалиция с някоя партия в Парламента, защо говорите глупости , че много ви е грижа за хората Нали вие си опекохте работата и винаги ще сте добре! Стига с този популизъм!

73

нана

преди 2 години

До 10-тина процента Не си прав. И сам войнът е войн.

72

Анонимен

преди 2 години

До ДианаВярно е че Радев, ще им назначи правителство. Но перфектната буря идва и там никой не оцелява

71

ааа

преди 2 години

За съжаление другарката Нинова е права в едно нещо - туристическият сезон е пред провал. По морето няма никой, Варна е празна. На север от Варна почти нищо не работи. Има някое и друго бг семейство с деца и това е.

70

тата

преди 2 години

До Знаещ Явно си глух, ням и сляп. Спри да мислиш, че някой, ще те харантути и ще мисли за теб. Слави да те опява

69

jsjsj

преди 2 години

До ***-съмнителна Как не се сетих по-рано. Наистина е агент на Иван Костов

68

Анонимен

преди 2 години

Най- лошото е, че левите идеи отново са на мода.Има ново поколение, което не знае що е това и се опитват и него да излъжат.Ние старите пушки сме им сърбали попарата и знаем, че няма такова нещо като равенство, справедливост и на всекиму според нуждите.За да дадеш на някой, трябва да го вземеш от друг.

67

Анонимен

преди 2 години

Другарко Нинова, никога не е забравял Борисов нуждите на хората. Само който използва метрото може да го разбере. Само метро и магистрали стигат, за да запомним с добро Борисов.А вие освен приватизация, нарязани заводи за скрап и фалит на държавата, какво друго направихте ???Подкрепихте и превръщането на болниците в Търговски дружества заедно с ДПС.Всичко помним.

66

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 2 години

НА ТАЗ *** ,АКО ЕДИН ДЕН ИМА ВНУК ,ДА ГО КРЪСТЯТ БОЙКО ,МАЛЕ ,МАЛЕ!!!!!!

65

Страничен наблюдател

преди 2 години

Права е!Всички станаха за смях.Едните не могат да преживеят ,че усетиха "народната любов", другите не знаят още къде се намират и разхвърлят буилки и кенчета по банките на Народното събрание,трети им гледат сеира и чакат да се подмажат на по-силния, четвърти са предпоследни ,но с болестни амбиции за власт.Погледнете им законопроектите,които внесоха и резила,който сътвориха.БСП внесе най-смислените неща.Не знам какъв е този мазохизъм в България - бедните да се правят на десни.Деградация.

64

Марчето

преди 2 години

Абе Нинова,ти като толкова много мислиш за НАРОДА защо се нагълта с импекси и хотели и какво толкова си направили,че критикува другите ?! АБСОЛЮТНО НИЩО !!! Вятър те вее теб на бял кон и голямата ти уста все трябва да бълва критики,объркани обяснения и да доказва колко си била права в ... нищото ?! Но едно може да ти се признае - доведе столетницата до нейния успешен край - браво на теб !

63

Анонимен

преди 2 години

ТЪЗ ДРУГАРКА АКО МИСЛЕШЕ ЗА НАРОДА, ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ПОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ КОМУНИСТИЧЕСКИ РАЗЦВЕТ- СЛЕД КАТО ВРЪЩА МАНДАТА ЗНАЧИ И ТЯ НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА, НО КАК МИСЛЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ЗА НАРОДА- Я ДА ВИДИМ 1.8ДЛ МИН ЗАПЛАТА, 3/5ДЛ СРЕДНА, ИНФЛАЦИЯ НАД 2500%, 1ДЛ 2965ЛВ- ТИЯ СА ПОЗОР, ТЕ СЪЗДАДОХА ОЛИГАРХИЯТА И ФАЛИРАХА 15 БАНКИ А ПОСЛЕ И КТБ- ТИА И СИЕ ОТ ОЛИГАРХИЯТА СА ПОЗОР...

62

Курнелия-съмнителна

преди 2 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

61

Недоразбрал

преди 2 години

Май по Бойко плюехте и го наричахте Джипко и Бибитко,а защо ли дрогарко Крушовска порода?!Ти и кибиците във форума освен крадене и усвояване на пари,други професии упражнявали ли сте?!Едно дръвче барем засяли ли сте?!Един пенсионер или един кмет изслушали ли сте и да сте им разрешили проблемите?Мноого ви миришат краката да се мерите с Борисов!Той е гигант в сравнение с амеби като вас.Затуй печели и ще печели всички избори,ако ще да се захапете за г,за!!А вие само сменяйте кодекси и чакайте?!

60

Анонимен

преди 2 години

Против субсидия 1 лев = БСП/БКП е свикнала от Бай Тошово време да не плаща нищо. Тази партия не може да управлява своите финанси и бюджет. Не са си плащали наема на Позитано 20. Помислете дали бихте и дали да управлява вашия бюджет (този на държавата е на всички българи)???

59

Анонимен

преди 2 години

Що за нелепост самото заглавие?Бойкото не решава проблеми нахората, той прислужва на сащ ив хода постоянно създава такива на хората, а ти нинова му помагашдоколкото можеш и си му съучастница.

58

Цар Вул

преди 2 години

Съд и пандела за олигархичната мутроклика герп-дпс! 5 милиона българи живеещи на прага не бедността, първи по смъртност, последни по доходи; съсипана икономика, съсипано производство, образование и здравеопазване!И тука няколко кириакстефчовци тригнали да плюят Нинова, пък гроб все едно са някакви светци? Аман от платени медии

57

Знаещ

преди 2 години

Нинова:,,Борисов и новите партии забравиха за проблемите на хората!Аз знам и кои са хората,чиито проблеми трябва да разрешим!

56

ПЕРНИК

преди 2 години

Нинова е в Паралелен Свят наречен Служебен Мерцедес .Те всички Партиици са в този Свят - НСО , Комфорт - возят те , излизаш на Червения Килим като в Холивуд , ръкопляскат ти от Младежи Партиици .Всички Младежи Партиици виждат Лесния Живот в Мерцедеса - влизаш в колата и си броиш парите и Хотелите , Земята - минаваш покарай нея - Житата са блеснали , комбайнери жънат - знаеш че всико това е на твое Подчинение - Роби за по 1000 лева заплата .България 2021 .