38

анонимен

преди 3 години

Новината,че си заминават обратно е много добра.Лошото обаче е,че сега Фигуранта като направи служебното правителство всички Руски шпиони ще се върнат обратно начело с Решетникович и после пак ще трябва да ги гоним един по един.

37

Анонимен

преди 3 години

В грешкъ съ руснаците, че продавът!Никой не може да предскаже кво шъ стане с Русия след Путин, а той не е вечен!Да не стане тъй после да ревът кого побегнат от хаоса у Русията след Путин, щото този път там шъ съ леят реки от кръв по улиците на градовете им!То верну, у Бг не е рай, мъ кога започе гражданскъ война, сепаратизъм, бандитизъм теракти... шъ мечтаят да са върнат у Бг.

36

Анонимен

преди 3 години

смях, българите били спестили видиш ли и ги влагали в имоти. И от какво спестиха. Хайде нека взимаш 2000 лв. за колко време се спестяват 100000. 100 месеца примерно. тоест поне 10 години.

35

Анонимен

преди 3 години

До до 28/33Английската реч е по цяла България. Срещам я даже и в някакви затънтени места. Това, че не купуват масово на едно място не означава, че ги няма.

34

разкандърдисанкупува

преди 3 години

Купуват,та чак ще се избият.Три години следя пазара на имоти в Св.Влас/привлече ме съчетанието море с планина/.Цените падат и рядко се продават апартаментите.В затворен комплекс - 10-12 евро на квадрат такса поддръжка,застраховка,местен данък,телевизия и всичко това за да го ползвам най-много месец в годината.В жилищна сграда-вместо такса задължително СОТ и всичко останало.Места за паркиране-където намериш.И после да не мога да си върна парите.Добре, че размислихме и не се юрнахме с главата нап

33

Анонимен

преди 3 години

и руснацити продават и американците нищо не купуват,всички бягат от българия

32

До 30

преди 3 години

Путин пък целува краката на онези, които избиха десетки милиони руснаци. За онея с шапчиците говоря. Щото и Путин носи същите шапчици. Марионетка на дългоносовците.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30"Путин е дал нареждане да се изнасят от нас"Ц, той ако имаше как щеше да засели още 200 хиляди руснаци и след това да дойде да ги "освобождава", но напоследък агентурата му в България страда, щото НАТО ги гледа под лупа. Руснаците продават, защото така жестоко обедняха и малкото, които още имат малко по-висок стандарт, че парите им трябват, а и Путин си прави Северна Корея - 2, и всички, които инвестират на Запад, ги обявяват за "врагове на народа".

30

до 28

преди 3 години

Купуват, но ти откъде да знаеш?....купуват дръжки, една английска реч се носи по морето едни тълпи янки се разхождат по златни и слънчака.Те ако копуваха брокерите нямаше да си плащат за рекламни статийку като тази.

29

бсп корни

преди 3 години

лъжа , българите са бедни , нямат пари , едвам свързват двата края !

28

Анонимен

преди 3 години

Много добра новина на третия ден на Великден. Дано се махнат до крак и никога да не се връщат повече тия навлеци. Байдън трябва да засили снакциите и при 150 рубли за долар България ще се изчисти от неканените руски гости. Имат си огромен курник нека си стоят в него.

27

Анонимен

преди 3 години

Путин е дал нареждане да се изнасят от нас Щот сме слуги на американците. Нека те да купуват сега имотите покрай морето да идват за уикенд щот им е близо.....както руснаците правеха. Изпокарваме се с комшиите, ходим да целуваме краката на господарите от другия край на планетата

26

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с "богатите" руснаци, *** ?

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18"а защоли американци и западно европейци не купуват имоти в бг?"Купуват, но ти откъде да знаеш?

24

Анонимен

преди 3 години

Мхм, затова навсякъде текат разследвания за руски шпионаж - САЩ, Чехия, Полша, Словакия, България, Украйна, и т.н Всичко е активно мероприятие срещу великата Русия, нали, другари? Която е на 70+ по житейски стандарт и чието население е готово на всичко за европейско гражданство, хаха. На диктатора Путин все друг му е виновен, на русофилите също.

23

Анонимен

преди 3 години

ами то и много англичани са пуснали имоти за продаване, тях що не казвате.. А рашките се махат, не може всеки да се чуди следят ли го дали не е агент на ГРУ и да тв затворят щото снимаш нещи с любителски апарат.

22

Анонимен

преди 3 години

Продават щото Яко ги цакат в "затворен комплекс " 50 хил купуваш и после - такса зеленина,такса басеин,такса охрана,такса "изгоря ти бойлера" , и всякви измишльотини и като удариш чертата 4000 евро такси на година ! С тея пари по-добре 1 месец в Гърция и не си влагал 50 хил евро.

21

Анонимен

преди 3 години

Руснак съм, но се радвам, че голяма част от имотите стават български. Обичам България!

20

Язека

преди 3 години

"...имотът е стока, която никога не губи цената си, както златото, казват от бранша." Така е - затова студия закупени 2009-2011 за по 40 000 евро, вече се продават за по 10-12 хил лева. Това не го казват от бранша, но е видно от обявите за жилища от затворените комплекси в Съни Бийч.

19

до 17

преди 3 години

...... кой създаде списък с вражески държави? Ние или руснаците......реално ни е сами кандидатстване за този списък с действията спрямо руски дипломати . Що. 10 години разследваш уж нещо и в един удобен момент започваш да твърдиш че мост лайкли има руска намеса, това какво е. Дружелюбност???