112

Анонимен

преди 3 години

Вас ятаците ви знаем - не сте стока

111

ятак

преди 3 години

абе другарю радев защо не си скриеш тъпата физиономия , направо ми се повръща като те гледам

110

Анонимен

преди 3 години

НА 7г АТЕИСТ, ОТРИЧАЩ БОГОВЕРИЕТО НА БАБА МИ, НА 28г ВЕЛИКА СЪБОТА-СРЕЩУ НЕДЕЛЯ, ТРОЯНСКИ МАНАСТИР ОСЕМ БАБИЧКИ И ПИЯН ПОП КАКАНИЖЕ КАТО ПРОФПРЕД КЬОРАВ АГЕНТ НА ДС НЕ ВИДЯХ НИТО МИЛИЦИОНЕР, НО СЕГА ВИЖДАМ ЛИЦЕМЕРНИ НЕВЕРНИЦИ ОТ ПРАВОВЕРНИТЕ НА КОМУНИЗЪМА В ХРАМОВЕТЕ "ХРИСТОС ВОСКРЕС", А БУДА С БУДОАР С ИКОНИ. АХ, МИГОВЕ, АХ МИГОВЕ.

109

Анонимен

преди 3 години

ЕХ РАДЕВ РАДЕВ СРЕЩУ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА МАГАРЕ КАНДИДАТ ДА ИМАШЕ ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ, ЗАТОВА НЕ СЕ НАДЪХВАЙТЕ ИЗЛИШНО НА ИЗБОРИТЕ. САМО СЪВЕТ ОТ МЕН БЕГАЙ ДАЛЕЧЕ ОТ БСП.

108

Анонимен

преди 3 години

Искам да ви видя Протестчето, гepбepacтu ... Повече от 20 души дали ще съберете ... Начело с Недялко, Стъки и Баба му ... Ха-ха-ха, нещастници ...

107

Анонимен

преди 3 години

Ако видите, че някой политик трепери за народа си, знайте, че той е с паркинсон.

106

Анонимен

преди 3 години

До DinosaurusДрън-дрън,пропаганда, баба ми винаги празнуваше християнските православни празници и посещаваше на църква през соца,а всяка неделя,палеше кандило,майка ми също беше вярваща.Основното ни училище ни беше построено в двора на църква,защото църквата е дарила собствената си земя за строежа на училището и когато беше отворено сме влизали в църквата, никой не ни е гонил,гимназията ни също беше срещу църква и сме влизали през соца и не са ни преследвали или спирали

105

Анонимен

преди 3 години

Радев, защо закри ЦИК, от какво те е страх?

104

Dinosaurus

преди 3 години

Указ с днешна дата? На третия ден от Великден? Браво, Чорап! Да живее БКП\ БСП, ура другари! Следва затваряне на църквите, забрана за посещения, може би комсомолски патрули ще дебнат ученици по храмовете, за да ги изключват от училище? Това не е виц, моето поколение го е преживяло; тогава Коледа не се празнуваше, но на 1 май и 9 сепрември се ходеше задължително на манифестация. И БКП имаше 100 % в НС при 99% избирателна активност, а бай Тошо беше едноличен премиер, президент и шеф на БКП

103

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

102

анонимен

преди 3 години

Този почитател на руското плакатно изкуство от началото и средата на ХХ век(там има много образи с вдигнат юмрук) спи и сънува президентска република.Обаче тези "нови" в парламента не се усещат накъде се бие този изтребител.

101

Морски

преди 3 години

Заради мутрата и последното изказване не неговия спец.съд отново и товя лето ще разчитаме основно на туристи от...краварника !!!

100

анонимен

преди 3 години

Да ме прощават военните,но от тях управленци не стават.Мислят праволинейно-Кръгом,марш!-и това е!Никаква гъвкавост,компромисност и интелект.Свикнали да раздават заповеди и да им се подчинява,освен това са воинственни и конфликтни.

99

Анонимен

преди 3 години

Най-скъпоплатения в България със заплата от-15000лв. пак ще прави консултации,еми ти за друго не ставаш,остава ти още малко и айде бегай не се показвай вече......

98

Радеф е Тъпанар

преди 3 години

И Черепа му е наредил вече КОИ да са членовете на ЦИК.

97

Анонимен

преди 3 години

Опорки:Слави и Тошко са добри. Те са нашите нови коалиционни партньори. Радев да се плюе, а Слави и Тошко да не се.Психодесните също са наши хора. Искат пари и постове, ще им дадем и ще станат най-верните ни кучета, както преди.

96

Анонимен

преди 3 години

Рекетьорите гербери вече ни заплашват, че ще пратят мутрите си, ако паднат от власт.Чрез рекет вземат властта. Щели да се появят мутрите, а кой ще ги прати? Пак те.

95

Анонимен

преди 3 години

Всички на протеста в сряда срещу кремълският наместник Радев.Долу диктатора и неговите пионки от новите партии!

94

Анонимен

преди 3 години

Кой купи машините на Мадуро да гласуват българските граждани?Веднага съд и затвор за този престъпник, купил машините на Мадуро, който избива народа си.

93

Анонимен

преди 3 години

Мутрите вече се събират пред Червило в София. Настъпва техния час.