132

митко

преди 2 години

Картината пред президенството говори всичко.Хората подкрепящи Радев са в пъти повече от групичката гербаджийски амбриажи-съединители.Това е.Българите не искат Герб.Хората искат Тиквата в затвора.

131

Медиатор

преди 2 години

Един Президент трябва да е миротворец, медиатор, обединител. защото обикновено има най-малко 2 партии в един парламент, които са в противоборство. РАДЕВ Е ВОЕНЕН И ТОЙ Е С МАНТАЛИТЕТ НА НАПАДАТЕЛ И ВОЮВАЩ ЧОВЕК. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ. ТОЙ ТРАБВА ДА СИ ОТИДЕ! ВРЕДЕН Е ЗА БЪЛГАРИЯ! Вицепрезидентът може да е военен, както беше до сега, но не и президента. РАДЕВ НАПРАВИ ПРЕВРАТ В УСЛУГА НА РУСИЯ. ПРЕДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СА НА ЕДНО ДРУГО МЯСТО!

130

Анонимен

преди 2 години

Що не казахте, че протеста бил дигитален? Вися сам пред Президентството...

129

гербер

преди 2 години

Ей ***, каквото и да правите ще ви ометем веднъж завинаги тази година. И тебе и всички рускотурски ***. Вие за нищо не ставате. Само интриги и злоба сте. Няма да ни спрете да развиваме България напред.

128

уплашен и изоставен

преди 2 години

Защото е уплашен. Той си мислеше че може да плете интриги като на село и да му се размине, обаче работата става дебела.ИТН отнесе почитателите на партията любима.Увлечението му по чалгата няма да го спаси, защото чалгарите са като ХунВейБин ите.

127

Муунчо Радев

преди 2 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

126

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Да ви признаа другаре аз в нищо не вервам,освен в парата.*** по миналата нощ ми са яви Господ на сън и ми рече:Що ги правиш сичките мизерии и врътки?Не знаеш ли,че пътищата ти са пред очите ми,И аз внимателно измервам всичките ти пътекиНечестивецо,ще бъдеш хванат от собствените си беззакония,И с въжетата на своя грях ще бъдеш държан!Накрая ще умреш от своето отказване от поука,И от голямото си безумие ще се заблудиш!Не вервам в нищу,*** ми едно лемаву,пък и кво станъ с Десъ,кой дъ ти кажи?!

125

Анонимен

преди 2 години

Зелени Чорапи ,ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ.

124

Гражданин

преди 2 години

Отврат отвред ! Ще бъде много хубаво ако тоя НИКОГА ПОВЕЧЕ не е наш президент,а ако изобщо изчезне от политическата сцена - още по-добре !

123

КЛ

преди 2 години

До БРЪСНАТ ЧЛЕНГ-н член. Както казва крилатата фраза - "всеки истински комунист под земята". Като ще търсиш отговорност, давай наред. С теб сме. Демократична България искат лустрция.Викай ги и отивме първо в Баанкя. Да лустрираме един дърт комунист. После сме н президентството.

122

Анонимен

преди 2 години

Радев=русофил и туркофил.Извини се бе.

121

Радев е комплексар

преди 2 години

ИТН и ИМВ обслужват ДПС и Радев. Слави е страхливец - можеше да направи правителство. Радев е комплексар - защо не направи партия при 2.5 милиона гласували за него. Без коментар за пискливите 6 партийки, обединили се в ИМВ. При следващите избори ще са изтекли в канала.

120

Анонимен

преди 2 години

До Извод - Борисов е бита карта...Още не е сигурно!

119

Анонимен

преди 2 години

До Фотограф - Този ,на снимката, не е ли другарят Тодор Живков на младини ?Досущ! Съвсем мяза на Тошо! Затова беше избран с "УРА-а"!

118

Въпросчо

преди 2 години

Е, след като е утвърдил вече процедурите за назначаване , за какво са тези консултации ???? За оформяне на заверата ?????

117

Фотограф

преди 2 години

Този ,на снимката, не е ли другарят Тодор Живков на младини ?

116

Извод

преди 2 години

За да има такова бързане, такъв натиск за ликвидиране на специалните съдилища и прокуратуру, смяна на главния прокурор, реформи на закони..... значи има жесток страх на Фигуранта от Гешев !!!! Само Гешев знае какво е вършил Фигуранта и само той може да опази България ...вече ! Борисов е бита карта, остава само Гешев !!!

115

Анонимен

преди 2 години

вън предателя от президентствотоедин дол/ен н*екдърник е окопирал президентството и разгражда държаватаДа спасим държавата от опредателя

114

В.Василев

преди 2 години

Хем грозен,хем некадърен,хем отвратителен ,хем с велики мераци и с нагласа да продъли за нищо правене да взема огромната си заплата ?!

113

СЕЛО ДРЪНДАР

преди 2 години

ХИДРО ИНЖИНЕР, ФИЛОСОВ, АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГОРНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПОЛИТИКОБИЧА МЪЖКИ СЕКРЕТАРКИ, ЕДНАТА МЪЖКА СЕКРЕТАРКА Я НАМЕРИХА ЧИСТО ГОЛА САМОУБИТА В ТОАЛЕТНАТА В САРАИТЕСЕГА СИ ИМА НОВА МЪЖКА СЕКРЕТАРКА, ПЕЕВСКИПОЛЗВАТ ТОЛКОВА ЛУБРИКАНТ ЧЕ СЕ НАЛАГА ДА ВНАСЯМЕПИТАЛИ ЛИ СТЕ СЕ ЗАЩО ДОГАН НЕ Е СТЪПВАЛ В ТУРЦИЯЗАЩОТО ИМА ИЗДАДЕНА СМЪРТНА ПРИСЪДААКО НЕ ГО ПАЗИ КГБ ДОСЕГА ДА Е СТАНАЛ ХРАНА ЗА ЧЕРВЕЙТЕ