19

О хо хо

преди 3 години

ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР Е ДОСТА СВЕСТЕН ЧОВЕК ЗА РАЗЛИКА ОТ НИЩО НЕ РАЗБИРАЩИТЕ ОТ МЕДИЦИНА.

18

Обективно

преди 3 години

Истината е, че ваксинацията помага. Но НОСЕНЕТО НА МАСКИ Е ОЩЕ ПО- ЕФЕКТИВНО, КАКТО СЕ ВИДЯ ОТ ОПИТА С 5000 ДУШИ НА КОНЦЕРТ В ИСПАНИЯ.

17

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Не знам дали вируса засяга мозъка, но Астра Зенека порази няколко десетки мозъка само в България броени дни след първата ваксина.

16

Анонимен

преди 3 години

Д-р Илиев: Здравният министър изнася неверни цифриТоя пак не разбрал. Ботокса сам си каза - той не лъже, той само леко такова информацията.По същия тертип - той не е врътнал резбата, само леко Карамазов го припомва.Еваларката и здравен министър - такова дъно не сме имали :)))

15

Мюнхен

преди 3 години

Хората, излезли мирно да демонстрират, се окачествяват от режима като "конспиратори", "расисти" и "нацисти". Ако в една провинция има голяма демонстрация, режимът прехвърля вече и полицейски части от друга провинция да разтурят (все по-брутално) демонстриращите. Последен пример е Ваймар, където хората защитиха един независим Съдия, осмелил се да даде право на родители, протестиращи срещу носенето на маски в училищата. ЩаЗи претърси рано сутрин дома на Съдията и извзе компютри, папки, дискове.

14

Не така

преди 3 години

Изследванията показват, че след прекарване на Ковид-19 имаме възпалителна реакция, която засяга и мозъчните структури. Много от пациентите се оплакват от липса на концентрация. Нашият мозък също е засегнат от вируса. Когато имаме ваксина, тези ефекти ги няма------Добре де, но това какво общо има със странното твърдение, че имунитета от преболедуване е по-малък от този от ваксиниране? Има по малко неразположение след ваксина отколкото след боледуваме но дотам...

13

Оффффф!

преди 3 години

150 кила съм, пия хапчета за кръвното и за захарта. Баш в рисковата група съм. Изкарах коронавируса много леко - два дни лека температура вечер, гърлобол, лека хрема и липса на обоняние.Ваксина няма да си сложа.Първият път нали без ваксина го карах?

12

Питам

преди 3 години

Безаопастност на ваксините ? Този доктор откъде знае, че след един период от няколко години няма да се появят опасни странични ефекти, производителите не дават гаранция, политиците също.

11

Мдам...

преди 3 години

До МюнхенДа, ще кажа:Вдигайте се на масови протести срещу здравния фашизъм!

10

Мюнхен

преди 3 години

В Германия вече режимът подготвя ваксиниране на децата над 12 години. Нещо да кажете ?

9

Т.Шак

преди 3 години

Изкарах си вирусчето като лека хрема. Единственото засягане на мозъка ми беше загубата на обоняние за около седмица-две.От тогава маска не нося. Само колкото да не ме глобят в супера и то само под брадичката. Имам си и антитела. Нямам никакви други проблеми с вируса.Айде сега бягайте да пасете, а довечера да не забравите да идете да ви издоят!

8

Анонимен

преди 3 години

Здравният министър предимно е зает с политикансство и нехае, че изнася неверни цифри.

7

Анонимен

преди 3 години

Индивид, качи се на колелото и си ела в БГ, та да разбереш, че българинът изплю ковид куката. На тая стръв вече няма да го хванете.Измислете си нов "вирус".

6

Анонимен

преди 3 години

Илиев, надуваш спукан балон, илиев...

5

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

В БЪЛГАРИЯ СЪЩО ЧЕРВЕНИТЕ *** ИМАТ МРЕЖА ОТ НЕДОРАЗВИТИ ПРОТЕЖЕТА КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ПРОЗАПАДНИ. ДОРИ СА ПРОНИКНАЛИ В ЗАПАДНИ ФИРМИ. НО ВСИЧКО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПРОМЕНЕНО.

4

Анонимен

преди 3 години

Сега новите управляващи ще назначат нов министър и той ще се пребори с вируса, нали така?

3

Анонимен

преди 3 години

До Последния СофиянецБойко Борисов ще ни спаси от ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ ХАХАХАХАХАХА

2

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ЧЕРВЕНИЯ "МОЗЪК" ВНЕДРЕН В БЕРН ЗА ДА ИЗНАСЯ ЗАПАДНИ ТЕХОНОЛИИ ЗА РУСИЯ ВМЕСТО ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ПОЧНАЛ ДА КРЪШКА ЗА ДА КЛЕПА МИНИСТЪРА. ПУТИН НЯМА ДА Е ДОВОЛЕН НИКАК. А ЗНАЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...

1

Анонимен

преди 3 години

д-р Аспарух Илиев да ходи да се гръмне в Берн