39

Az

преди 2 години

Всеки път слушах д-р Илиев ,ама след като то падна Боко стана доста обективен.....ти да видиш!

38

Анонимен

преди 2 години

Така му изнася ,надяваме се на президента Правителството особенно лекари и професори да спрат заплашат и тероризират народа

37

Анонимен

преди 2 години

илийчо е в списъка за трибунала. Малко им остава.

36

Анонимен

преди 2 години

Doktor Iliev za negovia bernski ministar Monsieur Alain Berset li se jalva?

35

Догтор Снагълс

преди 2 години

Това същество от видеото дали има някакви човешки чувства, как мислите? Дали е минавал на психотестове, за да има достъп до опасни субстанции?

34

Сат Н

преди 2 години

началникът на лабораторията по инфекции на мозъка в Берн------Къде беше това Берн, че не се сещам?Във Врачанско ли беше, в Хасковско ли, подсетете ме къде стои този велик български град?

33

Гост

преди 2 години

Уважаеми господа - 70 процента не можете дори да пишете правилно- защо е нужно да показвате неграмотност от висока класа?

32

бай Иван

преди 2 години

Вирусът удря в мозъка предимно екзалтирани комунисти,които се държат неадекватно,арогантно,с просташки манталитет!

31

Анонимен

преди 2 години

Прав е с това че вируса засяга мозъка. Видно е от наплашеното стадо

30

баба Ленче

преди 2 години

Д-р Илиев министър на здравеопазването в следващия (к'ъвто и да е) кабинет.

29

Сина

преди 2 години

Не е мъжкар здравния министър. Ако беше мъжкар щеше ли да си сади коса, скубе веждите и инжектира ботокс в скулите? А дали не носи и сутиен ?!?

28

Реалист

преди 2 години

Д-р Илиев също бърка, което е типично за хората бъркащи цифри с числа.До вчера 2 май 2021 има следния брой ваксинирани:392233 - ваксинирани само с една доза216195 - ваксинирани с две дози608428 - ваксинирани с поне една доза

27

Анонимен

преди 2 години

Верни или не.... всички държави са в Локдаун от месеци, ание си живеем горе долу добре. МЕН лично здравния министър ли харесва. Мъжкар е и се държи на ниво. Останалите само коткодякат. *** управлявай ти де те видим? Много лесно само да се плюе, когато нямаш отговорност. Такива като тоя изобщо не ги слушам.

26

Анонимен

преди 2 години

Той добави, че имунитетът от прекарването на болестта не е толкова добър, колкото този от ваксината. Дрън, дрън дрън...пропагандааааааааааааааааааааа

25

1

преди 2 години

До Demonaz,не доктора,а твоята любима тиква,и останалите,от неговата кохорта са ударени в мозъка,който го нямат.

24

Demonaz

преди 2 години

Явно господина е ударен от ковид_19 в мозъка. Да си стой в германистан платен ***. Освен да плаши бабите и хипохондриците, няма кой друг да му се върже.

23

Анонимен

преди 2 години

До На кого муНякой да те кара насила да се ваксинираш? А?

22

На кого му

преди 2 години

Пука за скапаните ваксини, които също морят хора и сред ваксинираните има разболели се от ковид.Освен това няма да се разминат само с тези дози. В бъдеще идват нови и нови инжекции.

21

Преболедувал

преди 2 години

Преболедувах Ковид преди година. Три пъти след това си направих тест за антитела. Последният беше преди две седмици. И трите теста бяха позитивни. Имунитета след преболедуване е доста по-дълготраен и устойчив от официалната информация! Мой преболедувал приятел възнамерява да пътува в чужбина. Ваксинира се с Астра Зенека. Два часа след ваксината е вдигнал 39 градуса температура и беше зле три дни. По телефона му обяснили, че била "нормална постваксинална реакция"???

20

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно като си заврян в някаква лаборатория и не ти пука за нищо друго освен за здравния аспект, но един министър освен този следи още десетки други.. Защото най-лесно да се затвори всичко за 1-2 месеца и вируса ще изчезне, но след това ще видим тотално скапан икономика, психясали и озверели хора. Пандемията щеше да изглежда като децка игра в сравнени от хаоса създаден от това...