383

СС

преди 3 години

До Щерю. Да, ама те ще се явят БКП обединени - ГЕРБ, БСП и ДПС заедно. Вече показаха че всъщност си е така. Защото те са точно от котилото на БКП, да си се обединят отново.

382

КЛ

преди 3 години

Първо вие я прочетете тази конституция.И премиерът в оставка да се захваща за работа, заедно с министри те си. Аман от оплаквания. И оплаквачки.Борисов е заприличал на стара баба с мрънкането си.Още управлявате държавата. Вие сте изпълнителната власт. На Баце простотиите, че бил уволнен си ги запазете за вас. Аман от празноглавци.Парламентът е законодателна власт и има само контролни правомощия на изпълнителната.

381

До ,412

преди 3 години

Гербав ***,Радев нищо не подготвя.Твоите фантасмагории са само в твоята глава.А най-добре е да отидеш на психиатър.

380

Председателката

преди 3 години

Председателката на парламента Защо е от ДПС ...

379

Щерю

преди 3 години

Пардон - БСП ще спечели

378

Щерю

преди 3 години

Новите варвари сега като турят 100 избирателни машини в Русия - и БКП ще спечели със 75% следващите избори...

377

Анонимен

преди 3 години

А старите варвари ни предложиха конституция,писана на коляното на Барни Ръбъл.

376

Shark

преди 3 години

До 413. Да, помислили сме. Категорично няма да е за ГЕРБ и категорично ще има промяна!

375

Анонимен

преди 3 години

Много се надявам българският народ да си направи изводи и в следващия парламент да не попадат провалени политици дето ще донесът промяната :) В много случаи промяната не е нещо добро... така, че мислете преди да гласувате. Рекламите и обещанията са едно, реалния живот е друго.

374

Анонимен

преди 3 години

Радев подготвя въвеждането *** задължителен турски език в училищата като прелюдия към превръщането на България в деунационална държава. Българите ще бъдат задължени нс публично места да говорят турски!Ще позволим ли всичко това да се случи!?

373

ГРОБ

преди 3 години

По-голяма мафия от ГРОБ не знам дали може да има :)

372

Куку

преди 3 години

Когато голяма част от българите са необразовани хора в това число,монтьори,шофьори,охранители накрая идва Лепа Брена!

371

izh

преди 3 години

От 2000 години въпросът с варварите се е решавал САМО С ТОЯГА ! ! !

370

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Лидерката на ГЕРБ в парламента има още една седмица да си...показва новите...тоалети.След туй явно няма да успее...всички да ги облече;няма да й стигне...времето.

369

Чалгар

преди 3 години

Ще ви нахраним с гюбеци, турски маанета и една ПРП.

368

Анонимен

преди 3 години

НЯКОЙ БИЛ ОБЕЩАВАЛ ДВОЙНИ ДОХОДИ ЩЕ КАЖАТ СВЕТИНЯ МУ ГАДЕВ И НОВИТЕ ВАРВАРИ И ЩЕ ПРИБЕРАТ ПАРИТЕ А ОТ ЕК ЩЕ СПРАТ СУБСИДИЯТА И ЩЕ ВИДИМ НА СЛАФ ОРЕХЧЕТАТА- БИЛЕ ТОЛКОВА ГОЛЕМИ КОЛКОТО БИЛ ВИСОК ТОШКО/ТОШЕ СПРИ АЛКОХОЛА/ЮЛИ 2008Г ОТ ЕК КОМИСИЯ СПИРАТ ЗА БГ НАД 250 000 000 ПО ПРОГРАМИ ФАР, САПАРД И ИСПА- ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ ИЗМАМИ И ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗА НА РАЗПЛАЩАТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ.

367

Финансирането:

преди 3 години

За БКП от СССР започва доста след атентата в "Света Неделя", защото руснаците тогава са си имали много други вътрешни проблеми след Октомврийската революция и тук идва разковничето на проблема ?Откъде пари за толкова експлозив? БКП откъде ... По онова време тепърва прохождали ...

366

АМИ ОБЕЩАТЕ ДОХОДИ

преди 3 години

ИЗБИРАМЕ ГАДЕВ И СЕ ВЪЗЦАРЯВА ВСЕМИРНИЙ БЛАГОДАТ, АМА ЗАЩО ПИТАТЕ ЗА ОБЕЩАНИТЕ ДВОЙНИ ДОХОДИ- ПИТАЙТЕ, ТОВА ВИ ОСТАНА- КОЙ ВИ НАКАРА ДА ПОВЯРВАТЕ...НЯМА ДА СЕ ПИЛЕЯТ ПАРИ ОТ ДЖИПКАТА

365

Анонимен

преди 3 години

СЕГА ГА ИЗБЕРЕМ БЕЛОСЛАФ НЯМА ДА ИМА 50ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ В ДНИТЕ НА ПАНДЕМИЯ-" КАКВО Е ТОВА ХВЪРЛЯНЕ НА ПАРИ ОТ ДЖИПКАТА"- РЕЧЕ СВЕТИНЯ МУ ГАДЕВ

364

Някой

преди 3 години

Знае ли за африканска държава, в която да има партия " изпразни се....к......ви вън, или партия....има такова племе....