503

ти да видиш

преди 2 години

Десиии,спри вече,издаде се, че си мнооооооооого тъпо парче(м/у другото защо трябва да се учудваме).През 2016 г. вашият президент-шушляка плевлю,издаде указ на 26.10.2016 г.в дена на приемането на закона в НС-26.10.2016 г.Най-фрапиращото беше,че изборите бяха само след седмица.Значи за един ден приемаш закон,обнародван е в същият ден в ДВ,след седмица са изборите-НЯМА ПРОБЛЕМ,защото ние го правим.Сега се случва нещо подобно,НО изборите са след няколко месеца-ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ,защото другите го правят

502

казах

преди 2 години

До АнонименГражданинда точно така, смешен плач е това, та те въведоха на мода калпавите закони, арогантното отношение и т.н.

501

Анонимен

преди 2 години

Атанасова е новата Фидосова... кога ли и на нея ще й дойде реда и ще я разкарат

500

гавра с ПАРЛАМЕНТА

преди 2 години

Чалгарите - "новите " тюфлеци си карат старата чалгарска песен "АНТИ - Поведение, Политика ". Вкупом с утайките от протестите ,червената мъгла и читаците изтърбушиха изборния закон с най-рисковите и отхвърлени в цяла Европа методи за гласуване. Хич не са толкова прости, да не знаят, че това предполага фалшификации и подпомагане на Фигуранта, ДПС и на господарите им от Дубай , Белград ....Досега всичко което правят е лъжа, лъжа, лъжа и облагодетелстване.

499

Тоя

преди 2 години

***!дел сат н що не се изявява някьде другадеНе разбра ли че сме срещу него

498

Вещ

преди 2 години

Вековна колко ли километраж си навьртяла

497

Албена

преди 2 години

Не алена и е бензиностанция

496

Не бе

преди 2 години

До!бало й се еТва недоразумение латерната!Никой няма толкова търпение

495

Конституционерка

преди 2 години

Много смели думи, като се вземем предвид герберската пародия на конституция, която най-големите им прависти успяха да съчинят.

494

Анонимен

преди 2 години

Нови, стари - все варвари.

493

к1

преди 2 години

Новите варвари , казва Дуловската принцеса - аристокрация 12-то поколение!?

492

АнонименГражданин

преди 2 години

Много бързо и удобно "забравиха",какво правеха те.Сега им идва на нагорно.

491

Див

преди 2 години

Ами Атанасова, Вашата политическа партия ги научи на тези чалъми. И на мен , като гражданин не ми харесваха вашите решения, с които дори бях лишен от пенсия в 12без 5 но сега вие сте ОТДОЛУ.

490

Бай Ганя

преди 2 години

Това коя е ?Прилича на медицнскса сестра биеща ваксини против ковид.

489

Анонимен

преди 2 години

Мутрата Борисов купуваше избори ,ДПС Също. Кои са варварите?

488

маке

преди 2 години

Купувате и храна ,и ходите на почивка в Турция ,която също е диктатор ,и агресор в Сирия, ама за тия може. Това се нарича лицемерие.

487

Читател

преди 2 години

Дуловска кукувица,която е изритана от Русе,обикаля структурите подкрепяна от един куц кон,беше в Монтана,два пъти в Разград!Ето тази фльорца раздава мнения и становища по въпроси,далеч от шиба..ят й ***.Да наречеш млади и образовани българи варвари,значи трябва да си абсолютен ***,нямащ равен на себе си.Отивате си,идва истинската прокуратура.Забогателите роднини,ще поемат към ЦСЗ,в това трябва да бъде сигурна пернато чудо,за по кратко наречена кукувица!

486

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ разобличавайте лъжците от тоя скапан 45ти парламент и давайте законите на конституционния съд.

485

Анонимен

преди 2 години

Ей, голяма злоба, голямо нещо. Варвари! Защото вече край с вашите лъжливи избори. 24 % гласували с машини. Изобщо се чудя как някой гласува? И сега вечеэимат страх от Разпети петък. Г-н Борисов повече да се притеснява, когато дойде неговия ред.

484

Обява за работа

преди 2 години

Хигиеничен вьзел в град - Дулово търси чистачкаПредишен опит в парламента ще бьде считан за - предимство