62

Анонимен

преди 3 години

{Дано не ви се налага да разберете по трудния начин, че има увреждащ и смъртоносен вирус.}Като са добре - пишат щуротии, но като ги цапардоса вируса, опърдяват орталъка и кълнат Баце, че не ги е опазил.Аман от хамелеони и новопристигнали от форума на БеГеМамите, тяхната мама.

61

Йезуит

преди 3 години

Да, така е. Вече започнаха да ми никнат косми по езика и рогови образования на стърчащият закон с двата висящи параграфа.Да му мисли ответната страна.

60

Анонимен

преди 3 години

Повече от достатъчна. Вижте в индия след масовата ваксинация какво стана. Натръшкаха се като мухи

59

G

преди 3 години

Интересен факт е, че ваксинираните заразяват неваксинираните, без симптоми. И това ако не е схема!?!

58

Тралала

преди 3 години

Най- хубавото е, че тез биологични препарати ако са направени с цел увреждане на здравето, то ще е със забавено действие. Така свидетелите на сар-са от 7мия ден ще се гътат един по един от най- различни неща и хич няма и да се усетят що отлитат на Юг. Ще се чудят какво става, докато ни освобождават жизнено пространство на нас нормалните. Ей го сега например някакъв умствено недоразвит надува музиката посред нощ. След годинка, две ще се живее по- добре.

57

Анонимен

преди 3 години

Една доза ваксина си е подигравка,най-добре е коктейл с различни ваксини всеки месец за по сигурно.

56

Пациент

преди 3 години

Ми то една доза е същото като да питаш дали е достатъчна една ракия.

55

Провиданс

преди 3 години

Много параноичен народ тука. Защо не крякате, когато на новородените ви деца им бият още на втория ден ваксини БЦЖ и срещу хепатит B, ако е до чипиране, още тогава могат да ги чипират. Ясно ми е, че това е хрумнало на някой, който отглежда животно. И моето го чипираха пред очите ми с обикновена малка спринцовка. Има достатъчно начини, ако искат да ви чипират, но за съжаление не е това. Дано не ви се налага да разберете по трудния начин, че има увреждащ и смъртоносен вирус.

54

Партизонин

преди 3 години

За какво са им луксозните подземни бункери на нашите милиардери?Почнаха да ги строят преди десетина години. Имат вода и храна там за десетина години. Зона Бг 51

53

Анонимен

преди 3 години

Всеки граждански самолет има тайната държавна заповед да пръска с препарати срещу въшки, кърлежи, комари, мухи и коронавируси. Вижда се дирята с препарата във въздуха.

52

Анонимен

преди 3 години

Преди 20 години фокусникът Дейвид Копърфийлд направи така, че да изчезнат Кулите-близнаци. Обвиниха за това Осама Бин Ладен и Ал Кайда, за да разпалят война в Афанистан и Ирак, Сирия, Либия.

51

Анонимен

преди 3 години

6 джи идва и ще активират чиповете.Вчера 3 излитания от три точко на света!Нещо става горе,но никой не казва!

50

Анонимен

преди 3 години

Ако една не е достатъчна, ръгайте до откат. В Израел след втората доза взеха да поокапват .

49

Анонимен

преди 3 години

Преди десет години бях се наранил на ръждиво желязо и ползвах ваксина против тетанус.Когато нещо е доказано се ползва.Но нещо което всяка година да ми инжектират, Не Мерси!

48

Анонимен

преди 3 години

Емилиян Гебрев беше първият българин ваксиниран с руска ваксина от доктор Петров под наблюдението на академик Боширов още през 2015 година. Както виждате той си е все още жив, което говори много положително за качествата на руската ваксина. Имаше фаворит и за втори българин за ваксинация от световно известните лекари и академици Боширов и Петров, но той се уплаши и вместо ваксинация предпочете да построи на товарищ Путин гадопровод с наши пари само и само да не го ваксинират.

47

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата световна измама ,организирана от фащ,за да не глътне водичка и да отиде на дъното!

46

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм ваксиниран.Разчитам и вярвам на собствената си имунна система.Нямам идея да си ваксинирам всяка година с ваксина и да очаквам някакви измислени сертификати.Човешкия организъм е една малка вселена и всяка външна намеса вади до не предвидими резултати.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Путин е приготвил и ваксина Спутник V++ коята унищожава и новия вирус който все още не е пуснат.

44

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е само началото.Ще пуснат друг,който няма да може да се избягва с маска.Това беше само тренировка за да свикне цял свят с новата реалност.Предстои глад!Първо ще е страхът,после гладът и накрая като приберат парите ще има нов ред!Това не е природен вирус.Нарочно е генномодифициран!!!!

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Ти луд ли си? Руската ваксина я забраняват повсеместно защото разболява 90% от ваксинираните с вектор вируса той ми пробутва разни пропагадистки глупости.