82

Анонимен

преди 2 години

Само днес: бонус съсирек в мозъка! :D

81

Анонимен

преди 2 години

Е отсега е ясно, че няма да е достатъчна. Всяка година поне по две. Веднъж като си почнал, не се спирай.

80

Doomer

преди 2 години

Интересна работа; Конспираторите се мислят за най-независими, просветлени и самостоятелни, а е повече от ясно, че и един от тях не мисли сам. Кошерът им мисли вместо тях, фейсбук мисли вместо тях, жълтите им медии мислят вместо тях. Те само прочитат и идват навсякъде да го тръбят по разни коментари, постове и т.н.Все съм вярвал, че никога няма да има толкова елементарни и скучни хора, че най-голямата им гордост да е, че не били ваксинирани и да обикалят да обясняват на всеки, колко са специални

79

Анонимен

преди 2 години

До Stoedin Аслед ощъй де-интереса клати феса. няколко месеца.пак наново. Абе те нали твърдяха, че от короната не се получавал имунитет, пък като рекоха бигфарма, че ще произвеждат ваксини, изведнъж забравиха какво са казали в началото. Тъй де-усетиха се в тая работа има много пара. А вие им обслужвайте интересите и си вервайте, че го правят за ваше добро.

78

Stoedin

преди 2 години

2 месеца след АЗ 1ва доза при мен антителата са 250+ (по Roche), което е добре надявам се. След 10на дни - 2рата.

77

Анонимен

преди 2 години

Добре, бе нали ваксинацията е доброволна? Защо тогава е тази настървена агитация? И журналистите като бесни *** питат всеки дали се е ваксинирал. Всеки, който е поне малко запознат с последствията от прибързаните ваксинации ще се замисли сериозно дали да се ваксинира. Човечеството вече има достатъчно горчив опит с това. Няма да обяснявам, ако можете да четете-направете го.

76

12

преди 2 години

Някой замислял ли се е, че ваксинираните като започнат да кръводаряват и да се прелива с тяхна кръв не ваксинирани последните и те са в кюпа.Ама измислено.

75

12

преди 2 години

Моето наблюдение за този вирус е, че заболелите пушачи са много малко, всички болни които познавам са не пушачи.

74

123

преди 2 години

Това не са ваксини, а отрови които убиват бавно.

73

ggg

преди 2 години

Моля ваксинирани ид......и с 2 дози да потвърдите,имате ли или нямате антитела,вече знам доста ИД.....и,нямат антитела.НИКАКВИ вече 3-4 месец.

72

Анонимен

преди 2 години

До сега няма ваксина в света която да осигурява защита с/у коронавируса. ЛЪЖАТ ВИ!

71

Анонимен

преди 2 години

Боцкайте ваксините на феновете на Герб ... Това е умно и ефективно за човечеството .. Всеки фен поне с 1 ваксина .. Не спестявайте ... :)

70

Анонимен

преди 2 години

До ЛешаВаксините ... Само за Гербави *** ... Боцкайте ги като за последно ... Колкото повече ваксинирани, толкова по-малко ибрекчии на Герб ... :) Работа, работа, работа .. Или по-скоро .. Ваксини, ваксини, ваксини ... Утре ще им порастнат Хриле ...

69

Леша

преди 2 години

Няма да пазя никой от несъществуващи неща, не ми пука за измислени вируси. Имам си имунитет, подарен ми от Господ, запазен от предшествениците ми, добре закодиран, без дегенерации и междурасови бъркочи. Ако искам ще се разхождам между чумави и ще дишам дълбоко. Живота си е мой.

68

До Анонимен

преди 2 години

Както казах, не пожелавам и на най-големия си раг да се зарази от това. А ти ако целиш да се правиш на интересен/а, давай. Но трябва да се разебре, че има вирус и той е опасен. Вие безсмъртните и вие ще го разберете някой ден. Ама тогава ще оревете света... Просто се пазете.Пазете и другите.

67

Анонимен

преди 2 години

До 72Я пак! С какво си се заразил? Откриха ли го вече този вирус?

66

До леша

преди 2 години

Явно не си го карал. Само човек, който не го е карал може да е толкова самонадеян. Пожелавам ти никога да не се сблъскваш с това. Аз съм млад силен мъж 30 годишен.Нито пия, нито пуша. Боледувам рядко. Като се разарих от това, щях да умра. Буквално си бях решил, че ще си умра в онова отделение с кислородния апарат. Изобщо не трябва да се подценява този вирус. Трябва да се гледа сериозно на него. И не пожелавам дори и на най-големия си враг да се зарази от тази гадост.

65

Леша

преди 2 години

Годишното чистене на токсините при мен протече за две вечери. Първата вечер 38.5 температура (невъзможно да се свали с каквото и да е) + треска, втория ден 38.5 без да ме тресе и да ми е студено. Бях се зарекъл, ако това продължи и трети ден, да го размажа с алкохол, но не се случи.Ако на тази смешка и виката коронавирус и лудите се инжектират заради това ...жал ми е за тях.Зависи с колко токсини ще ви натъпчат с водата, кемтрейлс и колко ГМО храни приемате. Господ е закодирал да ги чистите

64

Анонимен

преди 2 години

Аз и без дози нямам проблеми, хипохондриците да си бият и по 5 ако искат от всички видове

63

Неанонимен

преди 2 години

Всеки граждански самолет има тайната държавна заповед да пръска с препарати срещу въшки, кърлежи, комари, мухи и коронавируси.Вижда се дирята с препарата във въздуха.===============================Ноо готина гавра с полуидиотите.