31

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Мустафа, истина ли е, че преди дни сте дърпали ушите на президента Радев?

30

Анонимен

преди 3 години

А извиниха ли се, че ни натресоха тиквата за повече от 11г?

29

До 35

преди 3 години

Айде скачай на Ладата и бегом към Русия на 277лв. минимална заплата.

28

Анонимен

преди 3 години

До До 30За сега единственото ясно е, че Бъглгария е снабдявала главорезите от Ислямска държава и нацистите в Киев с оръжия за да избиват цивилно население. Останалото за дръжките и вратите и взривовете е само хайли - лайкли без никакви доказателства. А дори и САЩ извадиха доказателства, че България снабдява терористите в Сирия с оръжия, а Украйна дори продава оръжия в нарушения на ембаргото наложено от ЕС след конфликта 2014г.

27

Марсел Попов

преди 3 години

Г-жа Мустафа пак се гаври с Ганигън, последният път му обясняваше като на *** защо трябва да се носи маска.

26

Анонимен

преди 3 години

До Болен русофилКога станахте братя с Русия, нали официално в народното събрание обявихта Русия за враг, сега изведнъж братя славяни станахте и просите поздравления от руския посланик - що не си карате поршетата и мерцедестите?

25

Анонимен

преди 3 години

А аз ги поздравявам с НАТО ВЪН :D :D

24

Болен русофил

преди 3 години

Тьотя Митрофанова нещо да не би да ни се сърди та не ни поздравява? А уж сме братя славяни и православни!!!

23

Анонимен

преди 3 години

До Е, все пак"по-добре поздравления, отколкото взривявания и мазане на врати с отрова..!?"Забравил си да споменеш и за салатата на честния български търговец на оръжие Гебрев който снабдява с оръжия демократите от Ислямска държава да се борят с тоталитарния режим на Асад в Сирия, и демократите в Киев да избиват тоталитарни цивилни руски граждани в Донбас.

22

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Хайде, нЕма нужда, пасете си там кравите ине се занимавайте с България...

21

Анонимен

преди 3 години

До Е, все пакДа, САЩ пускаха бомбите в София и взривиха няколко хиляди цивлини българи жени и дежа без никаква причина. За благодарност българите вдигнаха паметник в София на американските пилоти които взривяваха и убиваха български деца с бомби.

20

Слагачи са

преди 3 години

Слагачи са българите, дори не направиха и най-малкия опит да се договорят с режима в Брюксел и да поискат примерно договор за безвъзмездна годишна субсидия от ЕС от 300-400 милион евро годишно докато потече евтината алтернативна американска газ, не, спряха Южен Поток ей така за нищо - дълбоко наведени с ратворени бузки и обилно намазани с вазелин, или както сега евро-гейовете изпозват "лубрикант" - и чакат да им подарят поршета, мерцедеси и БМВ-та да карат, не искат да карат руски лади от соца, ха ха хааааа!

19

Анонимен

преди 3 години

До Жалките българи!Предпочитаме европа,включително западна,вместо ориенталска Турция.

18

Анонимен

преди 3 години

Тия, които на справедливите упреци за отношението към нас от страна на САЩ и Великобритания започват да обясняват за неща от преди 40 години и СССР ми приличат на хора, които ме убеждават, как трябва да съм благодарен, че мутрите са ми ударили 5 шамара, ама можело и да ме изкормят.Разбрах ви, прави сте. Благодарен съм много!

17

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахахахахахахахаЕй турчин,ще те изненадам:"Американският убиец на руския ЗРК С-400 беше признат за чудо /СНИМКИ/"Лично аз предпочитам да не влизат в конфликт, още по-малко пък конфликта да е до нас и с нашите родини украинци,руснаци и още по-малко заради интереса на англичани

16

Абасадор

преди 3 години

Дълбока благодарност към американския Мустафа,за поздравленията сега чакаме и турския Мустафа да ни поздрави,че малко да кандисаме!

15

Анонимен

преди 3 години

Любов с вампир......

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА вие сега защо не карате Порше, Мерцедес и БМВ ами карате 15 годишни таралясници, миете улиците и слугивате в турските ресторанти в Цуфенхаузен и цяла Германия и 90% от пpoститутките са българки?

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонименападна Германия - Мерцедес, Порше, БМВИзточна Германия - Трабант, ВартбургЗатова немците от ГДР до последно стискаха и пазиха границите и не искаха да слушат руснаците да отворят границите към ГФР, а след като ги отвориха, с умиление си спомняха соца и критикуваха разрухата и безработицата ,която им донесе отварянето на границите.

12

Анонимен

преди 3 години

Тая па, изкуствена усмивка от протестантка.