51

Още по извратен

преди 3 години

До ИзвратенМаша Захарова е още по-голяма симпатяга!

50

Само питам

преди 3 години

До Жалките българиТи рускиня ли си или просто русофилка?

49

ФАЩ са

преди 3 години

Гнусляци!!!

48

КОЛЬО НАЗДРАВЕ

преди 3 години

ПРОСТО НЕ ВИ ВЯРВАМЕРАЗКАРАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

47

Анонимен

преди 3 години

До МишоОпределено има в България будни и образовани хора, навсякъде има интелигентни и умни хора, , и в Германия през втората световна война е имало немци които не са били съгласни с политиката на нацистите, но останалите 80 милиона са подкрепили Хитлер. Та така и с будните и образовани българи.

46

Извратен

преди 3 години

Мустафата е симпатяга!!!

45

Мишо

преди 3 години

Пиявици, точно като тях сте! В момента в който вече не сме ви изгодни просто ще ни обърнете гръб или ще ни жертвате за ваша по-висша цел. За тях сме само разходен материал, пешки и територия.

44

Шахо

преди 3 години

През соца се бришехме с Работническо дело във външния нужник, карахме москвичи и одехме с мазни зализани перчеми, а сега при демокрацията сме с модерни тоалетни с LED огледала, фърчиме с мерджаните и сме с модерни пречески и имаме вили с басейни!

43

Мишо

преди 3 години

До Жалките българи По-точно не бих го казал! Но не можеш да слагаш всички българи под един знаменател. Има много интелигентни, будни и образовани хора, знаещи, че да отстояваш интересите на една държава трябва да имаш суверенитет. Суверенитет, който нашите политици продават за долари!

42

Анонимен

преди 3 години

До До 37В българските складове в Чехия е имало противопехотни мини, които са забранени от споразумението в Отава, но въпреки това България ги е продавала на украинските нацисти да избиват с тях цвилини руснаци - жени и деца!

41

Жалките българи

преди 3 години

Жалките българи си мислят, че като си смъкнат гащите и се наведат на западняците, западняците като ги изонодат ще им подарят за благодарност по едно Порше,Мерцедес и БМВ да карат- ха хааа хааа хааааа! Да сте видяли пpocтитутките и слугите да карат поршета?

40

Анонимен

преди 3 години

До До 37"И руснаците ядосани че са им взели от пазара на оръжие, пращат руски главорези да взривят складовете в България и Чехия а нашите *** путинисти ги защитават".---Руснаците нямат никакъв интерес да продават оръжия на Ислямска държава в Сирия, или на нацистите от Киев да избиват мирно руско население в Донбас. А именно Бъглария по заповед на господарите от САЩ продаваше оръжия на теростите и на нацистите от Киев. Българите вършат мръсната работа на САЩ.

39

Сплескан натовец

преди 3 години

АМЕРИКА СМЪРТЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ!САМО С ОМРАЗА И А ИЗКЛЮЧИТЕЛНА АГРЕСИЯ КЪМ ОКУПАТОРА!

38

Анонимен

преди 3 години

През ВСВ партизаните взривяхаха складове и влакове с доставки за немската армия, и изнбиваха германските войници на българска територия, а за благодарност САЩ бомбардираха София и избиха няколко хияди души невъоръжени цивилно население жени и деца.

37

Евроатлантик

преди 3 години

Ядем агнета и козунаци и яйца и поливаме със бира отгоре, страдаме духовно. Браво Херо, даже няма питаме какво стана с визите за САЩ и кога ще дойдат американските туристи. Ха-ха-ха. Прогонихме и руските туристи, Захариева и ГЕРБ са велики.

36

Анонимен

преди 3 години

Херо Мустафа и "Сорос" ще наредят коалицията, за да спрат проруските партии в България.

35

Анонимен

преди 3 години

До До 37А какви доказателства има, че руснаци са взривили складовете. А и те да са ги взривили, и това е добре, защото България чрез тези складове снабдяваше терористите в Сирия и нацистите в Киев да избиват мирни руски граждани. И за това България скъпо ще плати.

34

Анонимен

преди 3 години

До До 35А може ли да замина за САЩ да мия афроамерикански тоалетни да изкарам някой долар? Или за САЩ трябват визи? Впрочем какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

33

До 37

преди 3 години

И руснаците ядосани че са им взели от пазара на оръжие, пращат руски главорези да взривят складовете в България и Чехия а нашите *** путинисти ги защитават.

32

Анонимен

преди 3 години

То затова министърката на туризма на членката на ЕС и НАТО България ходи всяка година в Русия да се моли за руски туристи със средна заплата 277 лева да идват на черноморието за да могат българите да им сменят чаршафите да изкарат някой лев да не гладуват.