560

Анонимен

преди 3 години

Политиците да те нахранят?!ленин и сталин с комунизите могат да те изхранят, ама тогава ще ти се доиска нещо друго и ще те пратят на почивка.

559

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Борисов и Радев са еднакво антипатични и лицемерни. Отвращават ме.

558

Йезуит

преди 3 години

Давай Бате, колкото по те плюят, толкова по се въздигаш.Светия да станеш, дано. Свети Бойко Борисов или St. Boiko Borissov.Халал да ти е титлата Божествена.

557

50 -годишен

преди 3 години

Нямам един здрав зъб в устата си. Леш е. Не съм стъпвал на зъболекар - няма пари. Поне за кардиолог получих направление - лоша работа. Но Борисов, на мен всеки преглед ми е 3 лева. Малко ти е смешно нали? Ама на мен ми е хляба за два дни. 30 години осигуровки, а ?

556

Стига!

преди 3 години

Борисов, наживях се в твоето време на немотия повече от 10 години! Е, стига вече. И за "сатаната" бих гласувал само да не си ти! Не се издържа! Моя ВЕЛИКДЕН бе на пържени филийки Борисов. И щото ще ме попитат - интернета ми е от съседа по апартамент! Кабелната също.

555

Анонимен

преди 3 години

кога ще разследват буци за записите и шкафовете или няма значение

554

Реакция

преди 3 години

Борисов, добре е да не ги коментираш, а да започнеш да им изпращаш призовки! Не може държавен глава да ви нарича мутри, корумпирани и да не му се изпрати съдебна честитка. Ако това е клевета и обида на премиер и кабинет досега трябваше да се реагира според закона. Защо това не се случва, защо си позволяват разни персони да сипят обиди и публични обвинения в корупция и още никой не е платил за това? Що за държава сме и що за управление? Липсва адекватна реакция и хората се чувстват неуверени.

553

Сат Н

преди 3 години

Само дето не си го каза в прав текст - иска да анатемостат Радев. От семинарията сигурно е отишъл при някоя врачка, да поръча черна магия. Според мене Радев трябва да си изкара ограничителна заповед, този отива към буйна лудост.

552

Истукан

преди 3 години

До АТАКИСТВолен е чист шизофреник. Държи се нагло и не могат да го изгонят от предаването Референдум по БНТ. Наложи се да го извеждат с охрана. Предизвика пореден скандал в предаването с другите участници.

551

Джипко Бибитков

преди 3 години

По-бързо да назначава служебен кабинет, че една здрава магистрала няма да остане до изборите.

550

Анонимен

преди 3 години

Тука бъка от *** на Божков. Един и същ уличен жаргон. Стигнаха до нахалството Учиндолските шутове щели да управляват държава. Направо не са с всичкия си. Мокрите сънища на дубаеца и сърбина ще им костват бая пари, ама надеждата умира последна. Учиндолската ***'рионетка и Галевата недоучена юристка се опитаха да разсрелят съдебната система, но ядец. И льотчиков не може да помогне, въпреки ЦИК. Долни хора, на които най-много им пречи Борисов. Е, веднъж им се получи, промъкнаха се между капките!

549

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ей тоя ,лъжлив калитко ,разреши гей парадите в България като кмет 2006 година ! Безбожник и антихрист ! Турска емения !

548

Пръдльо

преди 3 години

До АнонименШе ти се стъжни хептен при следващите гаулайтери.Напиши си го с главни букви, за да ти изскача на компа, когато го стартираш.

547

Анонимен

преди 3 години

Радвам се, че повече никога нямада станеш премиер.

546

Анонимен

преди 3 години

Затвор за професионалния националенпредател бойко борисов. За много години.

545

АТАКИСТ

преди 3 години

Атака победа! Предстоят ни предсрочни избори, от които Атака печели от провалите на БСП, ГЕРБ и ИТН.

544

Анонимен

преди 3 години

Нагло, долно,злобно,крадливо с его до небесата! Хайде да си отговорим - за кого става на въпрос?

543

Гиб Мелсън

преди 3 години

Винету няма спирка и на Великден. И той и всичките му индианци са такива. Перчат се, че са християни, но всъщност не споделят нито една християнска ценност. На връх Великден събрал поповете и им говори за политика и пак плюе срещу Президента. Срам.

542

Анонимен

преди 3 години

Моля някой гербераски *** да обясни защо главния бандит се отказа от български поток и с лека ръка отхвърли 500 мил. долара годишна печалба транзит за страната .Защо после ни загроби з 3 милиарда долара дадени за турски поток и чак след 20 години ще се избие инвестицията?Като сте толкова мъдри петоколонници на американците измъдрете нещо по въпроса?Тава е само малка част от престъпленията на знаете кого.Ще ми трябва цяла седмица писане да ги опиша всичките

541

Анонимен

преди 3 години

Заплатят на Радев е 25 000 лв, не лъжи!