580

Стефан

преди 2 години

До Анонимен 633, Пропускаш само че слугува и на Русия, за разлика от теб ще дам пример, изграждането на Турски или Балкански поток с наши пари 3 МИЛИАРДА ЛЕВА, и нямаме НИТО ЕДНО ОТКЛОНЕНИЕ за да ползваме тази газ, хората които разбират нещата казват че това са парите откраднати от КТБ , впрочем там имаше пари на руската външна банка, Оманския фонд, и други дребни вложители, а лихвите за политическия елит бяха подкупите за да се изгради Южен поток, впрочем и банка КТБ беше направена с тази цел.

579

до 637

преди 2 години

ЦИК до сега се избираше от НС. От ГЕРБ бяха само 7 члена от общо 20.Нищо не си е избирал. Избираше ги НС. И в ЦИК имаше представители от всички партии в Парламента.Всеки ще си иде рано или късно.Гласуването с венецуелски софтуер е пълен абсурд. Никъде в Европа не се гласува с машини. Още повече с машини от държавата на президента Маадууроо. Само проверете колко човека искаха да гласуват с машини! Народа не вярва на машините. Народа знае как ще се хакнат изборите. Венецуелският софтуер е шиит

578

Анонимен

преди 2 години

."....Няма да ги остави бат Бойко да си вършеят кончето и да погазват демокрацията."635,ако глупостта имаше крила,ти сега щеше да се рееш като гълъб! Коя демокрация защитава ББ? Създадената от него мутренска структура пародия на държава ли наричаш демокрация? Едноличното му управление в стил сталинизъм ли е демокрация? Слугинажът към ЕС и САЩ ли е демокрация? Демокрация в БГ така и не се роди,но едва ли има друг толкова далеч от демокрацията като Винету!

577

Стефан

преди 2 години

Значи ти можеш да си избереш ЦИК, а президента не може, и не е президента, а народното събрание, причината е че нямаме доверие на Мишо Константинов в броенето, а това ваше изказване да се гласува с хартиена бюлетина направо е наглост при положение че закона за гласуване с машини е ПРЕДЛОЖЕН И ГЛАСУВАН ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ, отиваш си, бавно, но ЗАВИНАГИ от политическата сцена, идва другата сцена с прокуратурата и бай Ставри.

576

Рошко

преди 2 години

Осман Октай в едно интервю на 05 април 2021 е казал какво трябва да направят в 45 НС , какво ще се случи и те го направиха. Дали е случайно, че е оцелил сценарият? Едва ли. Вижте го:https://actualno//osman-oktaj-s-prognoza-koga-da-ochakvame-predsrochni-izbori-video-news_1579028.html

575

Анонимен

преди 2 години

Борисов сега на брифинг ги разкрива за мушенгиите. Няма да ги остави бат Бойко да си вършеят кончето и да погазват демокрацията.

574

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Слави!!Писаците на гербавите са музика за нашите уши!!

573

Анонимен

преди 2 години

До ИстуканКои данъци вдигнаха ГЕРБ ?

572

Анонимен

преди 2 години

БУДА СЪС НАРОД ХОРТУВА: Къде си, вярна ти любов народна? Къде блестиш ти, искра любородна? С МЕРЦЕДЕС И БОДИГАРДА, ОБГРАДЕН Е ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ И КЪМ БОГА ПОГЛЕД ВДИГА Що ме боже о'стави?

571

Истукан

преди 2 години

И ГЕРБ изтърпяхме като прекараха абсурдните зи закони и увеличения на такси, данъци, ток, вода и т.н. Изборният кодекс на ГЕРБ също не бе справедлив да се избира ЦИК партийно, вместо от президента.

570

Анонимен

преди 2 години

А бе *** стига си ревал ти мъж ли си или тоя ти е виновен оня крив и така нататък

569

Анонимен 2

преди 2 години

Бойко,колко несправедливо постъпват начи тези хора спрямо теб, ти къде беше по-честен и всичко беше толкова прозрачно и без лъжи и измами. Ах Буци, лоши времена настъпват.

568

Анонимен

преди 2 години

Коментари на политически труп...Некрологът му стърчи от джоба... Защо все още ме занимавате с тоя... ТРУП, ТРУП, ТРУП...

567

Mopcku_

преди 2 години

Нема по-голем крадец от Бойко! За свещи и лекарства да ги харчи мутрата недна

566

Анонимен

преди 2 години

някоя НОВИНА за бОРИСОВ .. много ли ще е ... Кажете какво става с тоя човек .. Направо се затъжихме ..

565

Анонимен

преди 2 години

Нещо съм разтревожен за физикалното състояние на Борисов ... Моля да ме информирате на всеки 5 минути ...

564

Анонимен

преди 2 години

На всеки час, новини за Вожда.Дайте по на често, съвсем го забравихте.

563

Анонимен

преди 2 години

До за потомствотоНаправо се просълзих .. Нещо да добавиш ... Тъкмо си избърсвам сълзите от очите ...

562

Анонимен

преди 2 години

Супер е, че PHP филтрите не реагират на думата "***" ... Бравос ... :)така си личи какви сте Джурналя ...

561

Щирлиц

преди 2 години

Наближаваме дъното.