109

Анонимен

преди 3 години

До от немскоНяма нужда да ги мразиш. В България има и свестни, просто са малко.На останалите им е достатъчно наказанието, че живеят със себеподобни, обаче ги псуват, все едно те са различни.Поздрави от Франкфурт ам Майн и весело посрещане на Великдена!

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118"Д а бешебказал че караме мерцрдеси и беемвеъа, имаме ролекси арманитааа марманитаа и от тея фешън цаките на гучи и мучи, ок.."Дори и в най-богатите страни нормалните хора не карат само мерцедеси и беемвета и нямат Ролекси и "арманита-марманитаа". Българина е с някаква сбъркана представа за това какво е нормален живот, затова първото нещо което прави е каот се сдобие с пари да започне да се държи като Олигарх. То не е случайно, че произвеждаме точно такива.

107

БожкееНЕможеДабъде

преди 3 години

до Анонимен 121Уаууу...гражданчетоооо...ГОЛА ВОДА си/въздух под налягане/!

106

Анонимен

преди 3 години

До БожкееНЕможеДабъдеТи не знам дали се усети, но поначало от самото начало си кръгла нула. Буквално освен със селски приказки с друго не си блеснал. Трябваше отдавна да си отишъл да "пасеш овцете".

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115"Магистралите са ... колите са.... почивката е ..."Явно не си виждал разбити магистрали. Само мога да спомена какъв беше стария път от Перник до Дупница, или от Благоевград до Банско и още много много такива, за да знам, че си нямаш и бегла идея. Колите са ... явно не си се оглеждал напоследък какво се кара в България. Почивките са на село, ако на всички селата са им в Гърция и по планинските./морските курорти. Не ходиш по ресторанти и си живееш с представите отпреди 20 години

104

пръц

преди 3 години

До БожкееНЕможеДабъде 97Абе съмнявам се някой наистина преуспял,интелигентен и умен човек какъвто се изкарваш да седи на компа и да пише като някой невежа дето е ходил в училище до 5 клас.

103

Анонимен

преди 3 години

До 108Баткаааа......ся виШ ся. Д а бешебказал че караме мерцрдеси и беемвеъа, имаме ролекси арманитааа марманитаа и от тея фешън цаките на гучи и мучи, ок...или че у диското мятаме пари не за кво да е, ами за джеймсън, пак бива ...*** тИ ....

102

БожкееНЕможеДабъде

преди 3 години

до Анонимен 109"ПРИЯТЕЛ"...???? Ти бъзикаш ли се/аз не съм ти "приятел"????А ,че не ти става отдавна на всички във форума им се изясни...Аре чао ,че отивам да паса овцете/не си на нивото ми!/....

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113"Дано тия милиарди не дойдат та герберските фирми да се хванат за палците"А "герберските фирми" дават работа на ...?Довършете изречението.

100

Анонимен

преди 3 години

До 108Магистралите са разбити, колите са на по 17 години, на газ, почивката е на село или в някоя сръбска кръчма, коята е като селскаъа лручма, ама с 8 лева по-скъпа, а кафебетата и кръчмите са шулни с безделници, дето се лигавят 3 часа с едно кафе ило ядът от обедбото, дето е 3 лева ... Евала богата нация!Ако не бяха дъртите коли от Европа, щяхне да сме.още с конете ...

99

Анонимен

преди 3 години

До 1"Айде, да видя агънцето, пече се на слаб огън с гъбки и аспержи. Живи и здрави"Махни аспержите, че ще станат на лигоч докато се изпече агнето. :)))))Айде наздраве и от мен за Великдена, да си изкарате добре. Аз също чакам, обаче козунака да втаса и гледам на русофилчетата сеира. :))))Во Истина возкресе!

98

Анонимен

преди 3 години

Дано тия милиарди не дойдат та герберските фирми да се хванат за палците

97

1

преди 3 години

Христос воскресе!Няма такива работи, братя.И в Брюксел, и тук, никой не пасе трева. Всички знаят, че ще има избори, прехвърлени са всички варианти и възможности. Никой не е оставил варианта на ощипаната мома "а, кво стана бе, наште паднаха, дойдоха лошите, на кого да цаним мангизите сега..." Стига фантастики, нещата са изчислени и не са в ущърб на никого. Който още пише и приказва на тая тема, просто се упражнява. Айде, да видя агънцето, пече се на слаб огън с гъбки и аспержи. Живи и здрави.

96

Анонимен

преди 3 години

До 102 АнонименАу ау ау . Какъв експерт от средите на гербероседерастията ! Сигурно си от кръга от фирми дето получават обществени поръчки та милееш за тези кинти тъй като от тех ти дават а народа мизерства.

95

Анонимен

преди 3 години

До БожкееНЕможеДабъдеПриятел, с фантазии за това колко са зле другите няма да стане.:)))

94

Анонимен

преди 3 години

До ЕвалаДа добавя: бедни сме, но БВП постоянно удря нови рекорди, бедни сме, но по празници новите магистрали се ЗАДРЪСТВАТ с автомобили от хора отиващи на почивка, бедни сме, но ресторантите и кафенетата ПРАЩЯТ по шевовете, бедни сме, но всеки втори се разкарва с последен модел телефон, бедни сме, но се сравняваме само с ЕС, където са най-богатите страни в света, бедни сме, но никой не иска да работи за малки заплати, бедни сме .... ама друг път.

93

Нищо ви нема, бе....

преди 3 години

ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЧАЛГА И ПИЯЧКА....ХАХАХАА....СЕГА ТОШКО АФРИКАНСКИ И СЛАВИ-КЬОРАВОТО ШЕ ВИ ХРАНЯТ.

92

Евала

преди 3 години

Нека да ги загубим, да поогладнее народът, че съвсем си е загубил ума!Ха познайте, защо ни е слаба държавата?Уж сме бедни, а в големите градове масово се строят хиляди нови жилищни сгради, чиито апартаменти се разкупуват още на зелено. Е, как става това, бедни били, гладни били българите, а строеж, до строеж. Тези сгради се строят с полузаконни разрешения, издадени от корумпирани общинари, но иначе всички са срещу корупцията!

91

Доц Мангъров

преди 3 години

Вяжно е че мая общата магистрална квра нема да влезе

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100"да дойдат тези пари и да ги изпуснат народа нищо няма да усети както и до сега"Ахаааа, още един от тия, които "нищо не е усетил" но около него се строи и обновява с пари от ЕС, още един от тия, за които финасовата стабилност е някакво абстрактно понятие, което той "не го усеща", още един от тия, който вероятно работи за фирма, която или директно търгува с Европа или е подизпълнител на такава и още един от тия, на които са му осигурени редица възможности в ЕС,които други нямат