69

Анонимен

преди 3 години

До до 33/77"на болните изпилени мозъци като теб все червени бабички и Путин ви пречи. Не сме станали навремето при соца никакъв шанс няма и сега да стане с губернията."Първосигналните другари като теб явно си мислят само за териториално присъединяване, когато реално проблема е с това, когато станем икономически и културно зависими от Северна Корея -2. Руснаците ни грабиха като за последно докато им бяхме под ботуша, и продължават да го правят и до днес доколкото могат.

68

Ко? Не?

преди 3 години

Честно да ви кажа, изобщо не ми дреме. Дори предпочитам тия пари да ни ги спрат! Аз от тия брюкселски пари не съм усетил нищо. Че те бяха откраднати още по пътя към България. Аре по добре без тях, че замо захранваха мафията.

67

Анонимен

преди 3 години

До БожкееНЕможеДабъдеДавам ти най-много 20 години като възраст, въпреки че и това е много за посредственото ти тролене.

66

до 33

преди 3 години

.....Само дето нито белгийците нито италианците са застрашение да станат руска задунайска губерния,....на болните изпилени мозъци като теб все червени бабички и Путин ви пречи. Не сме станали навремето при соца никакъв шанс няма и сега да стане с губернията. много е лесно да ръсиш обиди но това не те прави по убедителен. всичко което се случва е част от демокрацията за която се биеш в гърди че се бориш. Друг е момента че гробарите не можете да се разделите с властта .

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70"Защо се сравняваш само с Рашките."Щото тръгнахме от едно ниво, въпреки, че те имат яко природни ресусрси, а ние не.Сравнявам с държави, които са сравними - по култура и модел на поведение. В Япония не е имало комунисти 45 години официално, а над 100 неофициално. и не са били в робство 500 години.

64

Анонимен

преди 3 години

Плашат ни от ВМРО и ГЕРБ.

63

Баалсаматоръ

преди 3 години

Не им щем .Ни меда . Ни жилото.

62

Анонимен

преди 3 години

До Последен траншЧервените определено искат да ни оставят без икономика.Чии резерват оскат да станем е очевидно от това накъде гледа Фигуранта и създадениет за преврата му про-руски партии.

61

Анонимен

преди 3 години

До 59Защо се сравняваш само с Рашките.Има толкова европейски държави които не са е ЕС и пак са по добре.Те да не би да използват Еврофондове.Вземи и световен мащаб една Япония по територия може би малко по малка от България виж с каква икономиката е

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66"Щом мутрите ***, значи е добре да няма пари от Брюксел за техните чекмеджета"Обаче няма и за българската икономика!!С други думи, не сакам на Нане да му е добре, я сакам на Вуте да му е зле.ЗАТОВА ще сте БЕДНИ!

59

Последен транш

преди 3 години

Целта.Без икономика.С почти без население.Значи ще ставаме резерват.Европейски резерват с обслужващи ***.

58

Анонимен

преди 3 години

алу, Ройтерскаква корупция, кви пет лева ?питахте ли Го, преди да пишете такива работи, защото според Него корупция нема?

57

Анонимен

преди 3 години

Щом мутрите ***, значи е добре да няма пари от Брюксел за техните чекмеджета

56

Анонимен

преди 3 години

До БожкееНЕможеДабъдеИронията е, че ти се подава червения каскето от джоба, но това изглежда ти се вижда много добре, щом чак на ирония те избива.

55

Фигуранта идва, дръж

преди 3 години

Сега просветна ли ви, че ГЕРБ няма алтернатива? да се ви честити новите управляващи - зелените чорапи! Ще сътворят чутовни глупости, ще започнат още от първия ден. Това са хора, които нямат никаква представа от политика, случайно попаднала на високи постове, особено злоб.ния Фигурант.

54

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВЕЧЕ НАВСЯКЪДЕ СЕ ОБНОВИХА СТАРИТЕ ПАРКОВИ И ГРАДИНКИ СЪС НОВИ (НАПРАВО ЗЛАТНИ ) ТАКА ЧЕ ЗА КАКВО СА НИ ПАРИ ОТ ЕС

53

Великият ваксинатор

преди 3 години

Търтеи. Сър!

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58"А дано го изпуснем, така ще се види Колко но е работеща икономиката, или само цоцаме еврофондове без да сме живи"Значи българската икономика ще се състезава с останалите, които се възползват от най-различни предимства и финансови стимули, на мускули, само за да "покажем", че я имаме.Къде го научи това, в училиището за *** на Кремъл ли?

51

Анонимен

преди 3 години

А дано го изпуснем, така ще се види Колко но е работеща икономиката, или само цоцаме еврофондове без да сме живи.Една страна ако не може да издържа сама себе си значи нещата са отишли вече подяволите.П.С. Ако ги изпуснем какво ще се краде .

50

Ниновица

преди 3 години

Няма проблем. Ще вдигнем данъците и пак ще имама пари.