100

Анонимен

преди 3 години

Ива Митева Фъфлекова сега е в Храма и се моли. Чака свещен огън да и поднесат. Гардовете са в храма до нея. От какво я пазят Митова? Пълно е с предатели по храмовете. Хвърлят прах в очите на хората, че са много набожни. А всички видяхме какво направи Митова и колко е безбожна като е работила за Доган.

99

Сат Н

преди 3 години

От около година и половина стана ясно, че по същество тоталитарното управление на комсомолската пу.ттка от Банки, съюзена с наци-партиите, ще завърши с криза. Добре за тях е, че живеем във времена на относителна ситост и на хората не км се дигат революции, иначе щеше да стане Бейрут...

98

Анонимен

преди 3 години

Още в първи курс по политология един професор ми каза, че ако изборите можеха да променят нещо, то те щяха да са забранени.

97

Читател

преди 3 години

България е прекрасно място където да се раждат хамелеони.Съсли,довчера грацали по студията колко вреден е Борисов за управлението на държавата,днес му дишат пръ--ята и само да кихне,го питат добре ли е.Омръзна ми,го..да да слугуват на един индивид,докарал държавата ни до просешка тояга сред някои прослойки от населението ни.Очилати демагози,пенкилери,тичат по студията на техни ТВ,за да ръсят отрова и да разделят нацията ни.

96

Анонимен

преди 3 години

Голям страх гони гробарите :D Значи сме в правилна посока!

95

форца

преди 3 години

Радев.Народа е с теб.

94

Анонимен

преди 3 години

Биков и герпките продължават да се чувстват невинни и другите са лошите. ГЕРБ е партия на агресиращата посредственост.

93

Анонимен

преди 3 години

радев има доверие 5% основно русофили и корупционери. сега прави далавери с чалгаря слави и доган, как да ограбят държавата и да източат банките, само гледайте

92

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с изгубеното доверие в Румен Радев, руските хакери получиха нареждане да се готвят за предсрочни избори в България.

91

наесен

преди 3 години

Ще сменим президента със честни избори. Чалгата ще бъде забранена на обществени места и ще се налагат глоби за тези които не спазват ограничението.

90

сериала

преди 3 години

Октопод го дават по БНТ 2. Всеки ден от 20 часа.

89

Помнещ

преди 3 години

А политиката ви Гербере показа,че ви е време да си ходите!-:))) Всички до един!

88

До 102

преди 3 години

Научи се да пишеш коментар, когато си адекватен,че в това състояние може и да вземеш да се бесиш,знае ли се!!!

87

Ямболски цървул

преди 3 години

Еми -да! И той е от вашите,и вие сте от неговите.Целият парламент.Все- АЛЧНИ У.Р.О.Д.И.

86

До 89

преди 3 години

Деса от Дулово,ти ли си,***?Мъж подобни глупости не може да напише.Ех,тоя Боко,взел ви е акъла и страха на всички герберуги.Аз съм *** и вие сте прости,затова се разбираме.Крилатата фраза на вожда си татуирайте на физиономиите,за да бъдете по-разпознаваеми.Ха,ха,ха!

85

Анонимен

преди 3 години

Тоя Биков кух ли е ? Президента много отдавна се обяви за предсрочни избори. Тиквата изнагля, герберасите лъгаха като избирателите им от Факултета, целият медиен слугинаж бе впрегнат само да издрапат до редовни избори. И сега след като хората масово гласуваха ПРОТИВ гербаджийската шайка, още се правят по медиите на мнозинство. Не Биков, не гербави, вие НЯМАТЕ право, спрете с лъжите, симулациите и глупостите, защото на хората отдавна им иде да ви избесят!

84

до 93

преди 3 години

Е,помним протестите преди години,445 дни.Там пък какво беше....

83

В.Узунов

преди 3 години

На мен шопите ми паднаха в очите. Че съм пуснал една вода във входа на един блок та ме направиха на нищо. Като съм на зор по добре ли е в пясъка де играят децата да пикая.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97"Защото само с интелект не става, братко. Иска се сопа, ама яка сопа да се извърти и да налага наред."За комунистите и русофилите кога ще има "яка сопа"?

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Скоро ще се появят опашките за хляб.Едно изчезва, друго се появява - празно няма.:))))