120

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Аз нямам президент. Имам Цар.

119

Анонимен

преди 3 години

Този наглец нещо не помни,как Тиквун Велики събираше бандата си от парламента и си гласуваше колкото си иска "закончета",някои от тях специално за определен бандит,като Свинчоу.Отврат и наглост!

118

ТОЗИ...

преди 3 години

ТОЗИ БИКОВ НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИ С ЕЗИКА НА ПОЛИТИК - ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ КУКЛИТЕ БЕ ЧОВЕК НЯМА ЛИ КОЙ ДА ТИ КАЖЕ КАК СЕ ИЗЛАГАШ - ДА ТО СЕ ЗНАЕ РИБАТА СЕ ВМЕРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА А КОЯ Е ГЛАВАТА ?????? ПОЗНАЙТЕ??????

117

Анонимен

преди 3 години

Б.Б. отдавна показва интерес към науката, особено към УНСС. Като бивш "малък д-р" от ВМШ/сега ПА той не пропускаше среща със студенти от този ВУЗ, загърбвайки СУ, един от малкото български ВУЗ-ове в класацията на световно известните университети. Тази "линия" следва И.Гешев, решил на "стари години" да стане докторант (свободна доктурантура в Правно-историческия факултет ПИФ на ЮЗУ - Благоевград). Г-н Гешев, светилата на Правото са в Юридическия факултет ЮФ към СУ. Станете при тях докторант.

116

анонимен

преди 3 години

раво ПИЧ - всичко разбираш!

115

Анонимен

преди 3 години

Тома, ти си хлъзгав като мряна. Обръщай платната по вятъра, обръсни си тиквата като Дългия от Учин дол и започвай да сипеш слюнки и храчки по Боце от Банкя! Колко му е, ти толкова партии смени, та няма да пристанеш на Слави с мандолината... хоопс - с виолата! Ония с Ицо лодкаря хем са зли, хем за нищо не стават.

114

Анонимен

преди 3 години

В ТОЗИ ЗВЕЗДЕН ЧАС ПРИ НАС ПРИСТИГА ОТ ПАРНАС БИКА КРИЛАТ, ДА НИ ПЪЛНИ МОЗЪЦИТЕ С КРИЗИ ЗАБРАВИЛ МИНАЛИТЕ ЕПИКРИЗИ ЗА ПРОВАЛЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПОД СВЕЖИТЕ ГРИЖИ НА ГЕРБ.... И ВЪЗКРЪСНАЛ С ДЯСНОТО КОПИТО ЗЕМЯТА ПОДРИТВА.

113

На депутатите

преди 3 години

Заплати трябва да им даваме на свършена работа, а дали са свършили нещо качествено се разбира на следващите избори. Така, че който е избран на следващите избори взима заплата, който не - значи хората не са доволни от него и остава без заплата.

112

Анонимен

преди 3 години

До АбеОткъде ви намират такива ... Аз откога търся евтин персонал .. Моите все ме щавят като за последно ... Дай данни за контакт ...

111

Анонимен

преди 3 години

До Абеза теб 10 000 пари ли са? Стотинков?

110

Абе

преди 3 години

Тоя Радев, както се размотава с тези мандати и после му ги връщат, накрая ще стане, че депутатите са рАботили цял месец и ще трябва и по 10 000 лв заплати да им плащаме за простотиите. Ега ти!

109

Forza Europa moderna

преди 3 години

До форца Не лъжи наивния човечец. Ще вземе да ти повярва, че е така както казваш и ще се изложи по-силно отсега.

108

Анонимен

преди 3 години

Троловете на така наречената " промяна " , *** като животни, срещу всеки който се изкаже по дипломатически, различно от техните виждания. И се радват на чалгарския език, и на зоопарка в НС, начело с Тошко...Радвайте се, защото ще е до време. Като изплуват на свтло мутрите, чиито интереси обслужват " вашите нови спасители " , на дали ще ви е до радост. Вече се започна, да видим как ще ни залее лавината от Турция.

107

Анонимен

преди 3 години

Точно пък това гнусно човече дето се нагажда в която и да е партия за собствена изгода. Да дадат отчет за толкова години власт какво направиха. България държи последните места за всичко. Това означава лошо управление. С тези празни думи не може да се върви дълго.

106

Анонимен

преди 3 години

И какво ме интересува мнението на тоя придворен шут?Циркаджия!Кои бяха тия ГЕРБ?

105

БайЙхахаухайяъ

преди 3 години

Биков , краварката е в левия ъгъл.

104

Анонимен

преди 3 години

Биков ще се кандидатира на 3 места през юли а Борисов на 5 места.

103

Анонимен

преди 3 години

Приготвил ви е един дебел дрон за вас и вашия шеф, къде се е скрил в мазето

102

Читател

преди 3 години

Слушам,чета тук таме,че патрЕотЕтЕ искат отново лапат от държавната баница.Няма по големи лъжци от тази напа.т.Те са готови да бъдат бастуни,патерици,инвалидни колички,само и само да засмукват по 7-8-9 хиляди лева на месец.Тези са един счупен турски ибрик,който се е разпаднал на парчета.

101

един от лакеите

преди 3 години

Това е едно политическо нищо от антуража на Винету .