46

Анонимен

преди 3 години

До ПомнещЛека нощ и повече не се занимавай с неща които не ги разбираш. Русофилството което изповядвяш е най-голямото предателство срещу България.

45

Помнещ

преди 3 години

До 46. Щом ми задаваш излишен въпрос,е излишно да ти " обяснявам" мисля! Лека вечер от мен!-:))))

44

тъпи са тъпи...

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХААААААААААААААА.............

43

Анонимен

преди 3 години

До ПомнещЧе защо САЩ трябва да насъсква младите българи срещу Русия, като Путин и неговата шайка правят насъскването срещу Русия и себе си много по-успешно от Америка. Няма грам логика в изказването ти.

42

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Тоя грозния пиндал като толкова познава на боб, може ли да познае аджеба кога бай Ставри ще си прибере бай0ня !!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Господин Ердоган показа нагледно как се водят дипломатически разговори с конете и кобилите от МИД Расии. Як бой по мордата до обезобразяване. Напоследък в руската преса започнаха да излизат материали за силата и моща на турската армия и даже я преоценяват над тази на НАТО. Така са се наплашили свинчоците от Кремъл че подпикават кръв като им се спомене за Ердоган.

40

41 помниш ми уя

преди 3 години

каскет смачкан.

39

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?

преди 3 години

През март 2018 г. се случи мистериозно отравяне на Скрипал и Гебрев започна да твърди, че през 2015 г. ГРУ го е отровил с "Новичок". Причината, че продавал на Украйна оръжия и боеприпаси. Но тогавашният главен прокурор на България - Сотир Цацаров обяви, че Емилиян Гебрев е бил отровен с ХЛОРПИРИФОС пестицид, който се продава във всеки магазин за селскостопанска техника. Това бе потвърдено и от експертизата, направена във финландската лаборатория VERIFIN.

38

Помнещ

преди 3 години

Прави впечатление също,че вече 31 години Американска ' демокрация"Младите българи,са жестоко насъсквани срещу Русия! Защо? Та ние сме братски народи!И сме някои днес, благодарение на тях! Но нали " политиката" днес е такава,да сме с " братята Американци"! Нищо че са на *** н географията! Тоест зад океана!-:((( Ще ги изгоним и тях от Европа! Но е нужно време да се осъзнаем!!!

37

Този сценарий

преди 3 години

Омръзна до втръсване. Руснаците са виновни за всичко. Другите света вода ненапита.

36

Анонимен

преди 3 години

Поредната разработка на нашите партньори от цру . Сами взривяват и тровят , после прехвърлят вината на други . Започва леко да омръзва този сценарий .

35

Анонимен

преди 3 години

За връзката се говори и писа още по времето на взривовете.. ..но Дълбоката Копринкаджава замете и покри каквото можа....

34

Анонимен

преди 3 години

IMA RAZBIRA SE USA ELEMENTARNO UOTSYN

33

Въпрос

преди 3 години

Защо на запад при демокрацията медиите представят само мнения на copocoидни изчоници? Нали демокрация такова, плурализъм?

32

Анонимен

преди 3 години

Русия е бедна изостанала страна без канализация и с оскъдица от кадри в разузнаването и за това използва двама едни и същи агенти и методи за да отровят Скрипал в Солзбъри, да хакнат изборите в САЩ, да отровят търговеца на оръжие Гебрев в София, за да подпалят склада в Чехия и масовите палежи в България. Агентите са известни поименно, както са известни отделите в които служат.

31

Анонимен

преди 3 години

Боко и мишките му са готови много краварски седалища да шпакловат, само и само да не паднат от власт

30

IQ 2.28

преди 3 години

До Лично мнениеква кампанийна война бе аланкоолу? некви треторимци взривяват неща на чужда територия! да ти припомням ли кво стана бин ладен като взриви две панелки?

29

Лично мнение

преди 3 години

Прави впечатление напоследък,че се води открито кампанийна война,на ЕС срещу Русия! И не без знанието и намесата на САЩ! Интересно нашите служби,защо чак сега успяха да " навържат пъзела" според Борисов? При една вътрешна не успяла политика,ГЕРБ се хвана с външната! С Македония и Русия!!Българина вижда какво се случва! И започна да наказва политиците!-:)))

28

до 29

преди 3 години

Какво е измислено ,бе трольо Онези любители на катедрали ги хванаха по бели ***.Всичко се знае за тях,Кремъл им подари апартаменти в Москва,знае се точния адрес,направиха ги герои на Русия,Чепига си строи и вила около Москва...Къде е този бизнес на двамата,за който споменаха в ''Най-смешните домашни видеоклипове'' със Симонят

27

IQ 2.28

преди 3 години

До Анонимен29ако приемем, че за османската империя ботев и левски са гиви и моторола, то излиза че каравелов е стрелков, което практически означава, че тогавашното имперско разузнаване е очистило явните лидери за сметка на послушковците преди "освободителната" война. явно само на стамболов му се е разминало, но не за дълго ;)