66

Анонимен

преди 2 години

Па то оно Байдън защо падна по стълбата на самолето. ГРУ-то да земат да наденат на главата на Путин единн телепатичен шлем. И Путин кьори на екрано как Байдънеца се качва по стълбата. И казва: "Спъни се, сецни се и падни!" И Байдън пада! Ако Байдън пак се отъркаля по некои стъпала, да знаете само Путин ще виновен!

65

Анонимен

преди 2 години

Следователите си приличат с писателите на фентъзи - измислят версии, мотиви и връзки. Несъизмеримо по-сложно е да намериш неоспорими доказателства. Ето и Хр. Грозев разследвал взривовете през 2014-а в Чехия и през 2015-а година в България и не намерил доказателства за замесени офицери от ГРУ. А през 2021 г. мотивът за унищожаването на боеприпасите изглеждал логичен. А Дойче зеле ръчка, подсказва отговорите и описва предположения. А ние се съмняваме в непрофесионализъм.

64

Щирлиц

преди 2 години

ГРУ стои зад земетресенията,наводненията,кацането на Луната..

63

Анонимен

преди 2 години

Тия от Белингкат като са толкова добри и откриват руските агенти по цял свят,що не вземат и да открият на Баце парите в чекмеджетата кой му ги е сложил и коя е Мата Хари и разни други такива неща..

62

Анонимен

преди 2 години

Еврейнът Путин (по майка Шаломов) взриви цели блокове в Русия заедно с Патрушев, та какво са някакви взривове в България. Между другото, подобни неща организираха и в Чехия. Може би някой да им кажа на тези "руснаци" да спрат с еврейските си номера. Тук не говоря за клоуни-патриоти на хранилки на "руски" бизнесмени с липсващи краекожия и четящи Талмуда. Говоря за евентуално останали хора с разум и желание децата им да живеят в смисъл да оцелеят.

61

Анонимен

преди 2 години

Стигнах до "Белингкат" и DW, и спрях да чета.

60

Кауня от Аскюу

преди 2 години

Кога най-сетне властите ще признаят че на наша територия се е водила война? Защо трябваше да мълчат като риби и ЕРБ и Гебрев бая парички направиха но и няколко склада и завода си отидоха от гадните руснаци. И без това руски туристи в близките години няма да видим тъй че час поскоро да гоним 20 руски дипломати ,ако са останали толкоз у нас.

59

Анонимен

преди 2 години

През времето на войната в Украйна,складове с оръжие и муниции,намиращи се в близост до дружеството,са изпразне ни за няколко месеца.След това трудовата сила във фирмата се увеличава с около хиляда души.После,точно преди зимния сезон на следващата година има съкращения на персонал с около 1500души.

58

Анонимен

преди 2 години

На 5 юни 2012 г. силен гръм в складова база Стралмджа Мараш разтресе пътен възел Петолъчката и село Лозенец. Разследването на инцидента доказа, че на 5 юни тримата работници са разглобявали бойна част от зенитна ракета Двина. Взривът е тръгнал от цех 1, в който те са загинали на място. Според обвинението в случая не са спазени мерките за сигурност, защото е допуснато да се разглобяват бойни части, които според инструкциите на производителя, могат да се унищожават само чрез взривяване.

57

Анонимен

преди 2 години

На 30 септември 2014 г. в завод "Миджур":Взривът настъпва в 16 часа и 57 минути в цех C, който е съставен от две сгради, разделени с гасителен сифон. Сградите са унищожени, тъй като гасителният сифон не успява да изпълни функцията си - в него са складирани взривни вещества. Причините за взрива не са изяснени, заради липсата на оцелели свидетели (загиват 15 души). В този момент в сградите са се намирали към 5600 противопехотни мини, както и взривни вещества от вече разглобени мини

56

Христо Грозев ли!

преди 2 години

Журналистическите разследвания на знаменития Христо Грозев ще представляват много ценни доказателства за през Хагския трибунал.

55

наблюдател от ООН

преди 2 години

Туй разследване ми мяза на гадаене на боб...билинги-милинги,свободни съчинения и приказки от Шехерезада...Тия смешници си мислят,че ние ядем доматите с колците...

54

Анонимен

преди 2 години

Тоя разследващ нещо намирисва и смърди както и разследването му.Той си мисли,че всички са глупави и ще повярват,че между агенти се водят телефонни разговори. Може ама друг път.Всичко се кодира и се пренасят кодове през границите.А в"Дойче зеле"са най-големите лъжци.Нека каже тоя следовател как продукция на Арсенал се оказа в изоставени складове от И.Д.в Сирия.А взривовете в БГ явно са,за да се прикрият злоупотреби и незаконна търговия с оръжие.В Иганово загина един американец а друг бе ранен.

53

Анонимен

преди 2 години

Русофобчета командвани с копчета, малки сте, жалки сте, а най-жалки сте били, когато през 1915 г. сключвате военен съюз с Турция, с което опропастявате България

52

Мнение

преди 2 години

Всичко е ясно. Отварят телефонния указател та ГРУ и почват да подслушват наред...

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Русия обяви България за враг, а не обратното."Напротив. България първа обяви Русия за враг. Каквото се провикнало, такова се обадило.

50

Анонимен

преди 2 години

До 50 Ако те набарам,съм сигурен че пък Ти ще ме запомниш сополе зелен!-:)))

49

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?

преди 2 години

Бг прокуратурата говори за две експлозии в интервал от 24 дни в село Иганово през 2015 г. и твърди, че там са унищожени боеприпаси на ЕМКО. Обаче самият Гебрев твърди, че в с. Иганово са се съхранявал само 14 снаряда принадлежащ на ЕМКО. Така тъй опровергава твърдението на прокуратурата за важността на тези взривове, включително че " саботьори, за да попречат на разследването, на 31 май 2015 г. организират пожар в Института за специална техника и унищожават всички веществени доказателства по тези взривове.

48

Анонимен

преди 2 години

49 Така ли мислиш Американофиле?-:) Ама много грешиш!!!

47

Анонимен

преди 2 години

До ПомнещРусия обяви България за враг, а не обратното. Нима Америка накара Русия да взривява наши складове и заводи и да трови български бизнесмени в България. Омразата на българите към Русия си е заслуга на самата Русия.