50

Анонимен

преди 3 години

Обединение на всички партии в общ фронт срещу неокомунистите от новите партии и таткото им в президентството.Залогът са доходите ни, спестяванията ни, имуществото ни, което се готвят да разграбят!

49

Булит

преди 3 години

До Анонимен 48На 5 май настъпва нашето време.пРезидента трябва да си плати за всичко.

48

Анонимен

преди 3 години

Мутрите продължават да се гаврят с всички нас

47

Анонимен

преди 3 години

Ами, бяха след като за 10 години утроиха БВП на България явно са били подготвени.

46

Анонимен

преди 3 години

ВАЛЕРКАТА ПРИЗОВА ВМРО, ВЪЗРАЖДАНЕ, ВОЛЯ И ТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ. ИМАТ МОЯ ГЛАС.

45

Анонимен

преди 3 години

Както абдикира Фердинанд, така и Радевмтрябва да бъде изгонен от България!

44

Анонимен

преди 3 години

Мутрите бяха ли достатъчно подготвени за властта? Един пожарникар и пазвантин стана премиер, а физкултурник и разносвач на папки в МВР стана вицепремиер и вътрешен министър.

43

Анонимен

преди 3 години

До Оня 41 Напротив , напротив .Слави си работи много добре с ДьПьСь. Важните поправки в изборния кодекс минаха с любезното съдействие на ДьПьСь

42

Анонимен

преди 3 години

'Нидал Алгафари" - това име е обидно, обидно е, че съм те виждал стотици пъти по телевизиите и всякакви медии. Писна ми от евреи, които се правят на арменци, турци, българи и тнт.

41

уффффф

преди 3 години

Комичното е че славуца се гаври с народа,гаври се с цяла България,малко му били гласовете за съставяне на правителство!!!!Алоооо байнооооо кой е имал 100% мнозинство бе?И защо трябва да гласуваме за теб?Защото мълчиш,защото предаде България в ръцете на един руски агент дето ни се прави на пРезидент?Ами господ Славуцо гледа.Сега е най-светлият християнски празник,помоли му се да ти прости.Но ние няма да ти простим

40

Анонимен

преди 3 години

Само протести и сваляне на диктатора Радев от власт е решението на политическата криза, защото той е нейният създател. Радев е неистово жаден за власт. Това е един злобен и комплексиран човек.На протести, хора!На борба срещу диктатурата!

39

Анонимен

преди 3 години

Наистина ИТН излъчват омраза като БСП-ТО. Но БСП има сфера на влияние върху определени избиратели. Докато ИТН трябваше да покаже добър тон и да може да води креативен диалог. Хората не искат вече злобен език, а реални възможности за управление. До тука бяха!

38

Анонимен

преди 3 години

Значи, Баци има едно голямо прегрешение, но и не само той, а и Станишев, Доган, царя, че последните 20г, къде поради управленска несъстоятелност, къде поради бездействие позволиха израстването на едно поколение от мързеливи, безволеви, лишени от какватп и да е идентичност с IQ под 100, които форморат електората на тоя *** Слави.

37

Ант

преди 3 години

Дреме им на избирателите. Те просто искат да наказват, политическата им култура е нула.Утре ще изпият една бира арианка в механата на мегдана и всичко ще е наред.

36

Тц,Тц

преди 3 години

Ами на следващите избори,пак гласувайте за нищоправещата Славуца.То беше голямо мълчание,голямо криене.И си мисли че с мълчанието си, ни е много интересен.Ай сиктер,*** ***.

35

Адвокат

преди 3 години

С нацупена физиономия, тези с чалгата да си изнасят концертите, но те ги принесоха в парламента.Що не се скриете бе нещастници.

34

уууууу

преди 3 години

Точно така Ни дал-Ни взел, Антоанета не е достатъчно подготвена.........само Борко го бива за Началник!

33

буци

преди 3 години

Изобщо не е обидно общуването на Славуца.Това си заслужават гласувалите за него.Даже много се радвам че е така.Да видят какво са си избрали.Хахахаха.

32

Анонимен

преди 3 години

Другите избори че хване мамула

31

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

И Славчо вече плаща на ***.Прав и достоверен е г-н Алгафари.ИТН ЕООД,беше дотук.Подигра се с много хора и анализатори,които ходеха в предаванията на 7/8.Явно с Борисов са от една кръвна група.Едната е разбира се по интелигентна от гледна точка на късите и дълги ***,иначе на физиосурат го докарват.