110

аз

преди 3 години

До Поп------------------------------To има и кадри как Путин марширува като комунист. Кагебеец.

109

Избирател негласувал

преди 3 години

А аз въобще не съм обиден. И на следващите избори няма да правя зимнина а ще гласувам за ИМА ТАКЪВ НАРОД.

108

Бай Кольо

преди 3 години

Докато вкарвате некадърници в парламента ще е така !

107

Анонимен

преди 3 години

109- ЩО- КВИ СА ТИ ОБВИНЕНИЯТА....НА КРИВИЯ ГРУЙ ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ....

106

Плъха

преди 3 години

Прочетох всички коментари...само едно ще кажа , България никога няма да се оправи защото..."*** народ,бедна държава"

105

народа

преди 3 години

НЕ СПЕТЕ ХОРА АМИ СИ ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ, НЕ ВЕЖДАТЕ ЛИ ОТ КЬДЕ ЗАПОЧНА ВСИЧКО КОЕТО ТЬРПИТЕ В МОМЕНТА, ТОВА Е БЛАГОДАРЕНШЕ НА ЗЛОБНОТО ЧОВЕЧЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. НА ПЕТИ МАЙ ВСИЧКИ В СОФИЯ ЗАЩИТЕТЕ ПРАВОТО СИ НА НОРМАЛЕН ЖИВОТ.

104

Анонимен

преди 3 години

Незбавни арести на гербавите престъпници!

103

Анонимен

преди 3 години

Подготвя се нещо, което го няма дори във филмовите сюжети. Подготвят се удобни промени в изборните правила. Обнародват се едва ли не със стара дата. Няма вето за спорните закони, защото всичко е задкулисно режисирано. Отприщване на гласовете от Турция, назначаване на ЦИК от политически и териториално ориентиран президент. Този ЦИК ще организира и президентските избори. Изцяло машинно гласуване, нещо, което другите държави отдавна отхвърлиха, защото могат лесно да бъдат маниполирани. Честито....

102

Поп

преди 3 години

Не харесвам чалгата но нямам нищо против Слави Трифонов по-добре да е той отколкото тези дето не ръководиха 30 години и само кражби кражби а Борисов да не се опитва да обвинява Слави че той е виновен за проблемите в България че той командва държавата повече от 10 години Слави Трифонов ли е виновен мръсни *** Какво направиха с красивата България направиха българския народ просяци и сега търсят по някакъв начин да си спасят кожата

101

Поп

преди 3 години

Много неща не знаете за навални той е фашист има кадри има видеа където можеш да видиш навални как марширува като фашист

100

Саркис

преди 3 години

Нидал ми напомня на един "маг",демагог от предаването "Шесто чувство" по ТВ-ЕК.Този индивид,се люшка от бряг на бряг и винаги се спира на богато "пристанище". Пълен противовес на родния си брат,той ми напомня на Н.Недялков и неговия брат.Хората уважават мнението на братята на тези пенкилери,защо ли!?

99

свиквайте

преди 3 години

не може все горе,има и долу.Народа го е казал.живота е кълба,кълба.

98

Анонимен

преди 3 години

Обиден е, но те са елементарни и не схващат.

97

евалла

преди 3 години

на главния сценарист Тошко Йорданов.Все едно е бил депупат 3 мандата.Изобщо бъдещето е на 4050 годишните.

96

наесен

преди 3 години

Като сменим президента с честни избори ще го призовем да отговаря пред народа за деянията си. Ще забраним чалгата на обществени места и ще налагаме глоби за пущане на чалга на обществени места.

95

*_*

преди 3 години

Абсолютно точно и ясно казано! Въпреки че невинаги харесвам изказванията на господин Нидал, това с няколко думи формулира цялата картина на итн.

94

СЪЗДАТЕЛЯ НА СЛАВИ..

преди 3 години

СЛАВИ , ЛЮБОВНИЦАТА НА ЧЕРЕПА !А, НИЕ ПИТАМЕ: ЗАЩО ВЕЛИКАТА ШАХМАТИСКА А.СТЕФАНОВА , ВЕЧЕ НЯМА ПОБЕДИ СЛЕД , КАТО ЧЕРЕПА ГО ИЗ ДУ ХА У ДУБАЙ...??!КОЙ И КОЛКО Е ПЛАЩАЛ ЗА ТИЯ ПОБЕДИ...??!

93

Анонимен

преди 3 години

Алооо чалгаджии защо когато някой по умен от вас се изказва го оплювате?!Защото му завиждате и трябва да го омаскарите и вкарате в тресавището на пр..остотията!

92

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя изпущен гербер? :D

91

до българин

преди 3 години

Нидал Алгафари е Сириец, комунист и създател на поквареното предаване КуКу предтеча на Шоуто на Слави. Той в известна степен създаде Слави.