29

Az

преди 3 години

Айде стига глупости бе. Миналата година им беше най-печеливша от 20 насам. Морето беше фрашкано. Тая година обаче сме пак на Гърция.

28

турист

преди 3 години

След 20 г. игнор на т.н. родно черноморие се излъгах да комбинирам петъчна командировка с уикенд на Обзор. Хотел 3 звезди. Не дезинфектанти, сапунче от 5 ст. нямаше в банята. Плажа уж безплатен някакъв ме муфти за 10 лв. За скромна семейна вечеря в селска кръчма ме надписаха с 40 лв. и като ги питах защо, започнаха да наглеят и обиждат. След още 20 години ще пробвам пак...евентуално..!

27

Анонимен

преди 3 години

До 33Еми браво на бизнесмена ,мисли за хората ,не за пернатите корморани.

26

Black Sea

преди 3 години

И какви са тия строги противоепидемични мерки които се споменават? Така като гледам всичко си работи, а в ресторантите или кръчмите сервитьорите са с маски под носа или на брадата. Ако не и без маски въобще. Какво става в кухнята може само да гадаем. За обслужване на стаи пък по-добре да не говорим.ПС. Антигенният тест е 20-30 лв така че не мисля че той е спирачката да идват туристи. По-добре бранша да се огледа и да си каже истината в очите защо всичко живо тегли към Гърция или други дестина

25

Чичо

преди 3 години

Това заслужавате.Нито един турист.Разсипахте цялото красиво крайбрежие ,и цялата страна разсипахте с тези грандомански ,комплексарски,мутробарокови грозотии,които нацвъкахте из цялата страна.

24

Анонимен

преди 3 години

До xaxsasб:Аз пък си мислих, че нашите милиардери са някъде около София или Банкя, ама щом си си ги преизбрал, няма да спорим. Свободна държава сме, всеки има право на глас.

23

xaxsasб

преди 3 години

До 25 - прочете ли статията? Той милиардера умрял да дойде в твоят хотел, спрял го е теста за 100 лева ли? Осъзнай се, хахаха. А пък и нашите милиардери ако ги търсиш е по-вероятно да ги намериш при Божков в Дубай от колкото при Маджо в Слънчака.

22

Анонимен

преди 3 години

До 1:И ти ли гласува за ГРОБ? Щом изобщо имаш пари, макар и да не ти стигат за катък, пак си намазал.

21

бойкот

преди 3 години

Много рано го откривате този сезон и о,чудо след студа,имате жега като по поръчка.

20

Анонимен

преди 3 години

Дано да фалират всички хотели,правени с крадени народни пари.Нито един турист да не видите,алчни гладници.

19

Анонимен

преди 3 години

До Лошо:Ако си от мнозинството българи гласували за ГРОБ, ти ще платиш за провала. И американските самолети ще платиш. За репарации няма да говоим - те са в неявен вид. И на следващите избори не забравяй пак за ГРОБ да си пуснеш бюлетиниата, а същото важи и са всички останали гласоподаватели. Презибирайте си ги и си стойте на дъното на ЕС во веки веков!

18

Анонимен

преди 3 години

Hародът Tъп та вдлъбнат. Презибира си идолите от гроб, стои си на дъното, но пак си ги сака и боготвори. Жалко че аз трябва да плащам с моите данъци неработещите в туризма, за да се изплащат техните помощи. Но какво да се направи - такива са ни избирателите.

17

xaxsasб

преди 3 години

Журналистите вке още бъркат туристите с баламурниците. Въпроса не е дали ще има туристи по хотелите, а дали ще има баламурници предпочели хотел пред ейр-би-ен-би, каравана, апартамент или къща под наем или палатка. В 21ви век за да се озовеш в хотел или трябва да си закъсал с технологията или да са те пратили на командировка и да ти трябва касова бележка за да се отчетеш.

16

texass

преди 3 години

Браво.Доволни сме. Българското черноморие е най хубавото. Доволни американци.

15

Серьога черепухин.

преди 3 години

Идьом ,идьом . Сеьчас.Гру резервации наделоли

14

Bulgarina

преди 3 години

Кой ще идва в българия навсякъде другаде по хубаво аз ако бях чужденец не бих стъпил в българия виждали ли сте кви мошеници работят сът няква *** изглеждат уплашихме туристите много отдавна че още ги чакате лолллл

13

Анонимен

преди 3 години

В Боровец обмирисала супа от няколко дена струваше 6лв в закрит сезон преди 10гКога ще стигнем Турция в туризъм?

12

xaxsasб

преди 3 години

Винаги има туристи. Семейства, двойки, ученици. Само 30-40 годишните единаци не ходят на морето, щото обожават празният град. Ако държавата иска още повече туристи призовавам по плажовете да се направят тревни островчета с декоративни палмички. Не всеки обича да стои в пясъка и водата, но всеки обича да гледа морето и да слуша вълните. Всеки ходил на море в Барселона или Малага знае за какво говоря.

11

Лошо

преди 3 години

След всички циркове и лъжи надали Русия ще пусне свойте граждани у нас, сега сащ да платят за провала...

10

Ричи Алибегов

преди 3 години

ЩЕ ИМА!