49

rjdiidjd

преди 3 години

Туристи, туристи... То и във Формула 1 няма публика....

48

Ти ли, бе?

преди 3 години

До ЩЕ ПОЧИВАМОт какво ще почиваш? Най-много да затлъстееш. Още повече.Още Платон (значи широкоплещест), който е бил професионален борец-шампион, е писал по темата:"Тези които работят или спортуват, храната ги възстановява и изгражда. Тези, които само ядат, не спортуват и не работят физически труд - ги обезобразява".Изграждайте се, не се обезобразявайте.

47

Абе,

преди 3 години

До Дано да няма!Жертво на съвременното образование...2/3 от всички малки, средни и големи хотели в България са собственост на западни и мултинационални хотелиерски компании.Защо ги плюеш?

46

Бъркаш понятията

преди 3 години

До Почивките са само заПочивката е за всеки уморен от работа - физическа или умствена. Екскурзиите, и то луксозните не са за всеки. Особено ако не са по джоба на екскурзуващия. Те са за хора, които искат да демонстрират дистанция с ближния, демонстрирайки лукс. Което е комплексарска история и лесно се хваща. Да не се бърка със завист.А почивката може да бъде на санаториум, на вилата, на село при баба, на хижа, на палатка - което не струва много повече от това да си почиваш дома.

45

Кой да им дава, бе?

преди 3 години

До Дано да няма!Нали 90% от тия хотели са строени с кредити? Нали 90% от приходите бяха от чужденци? Как се укриват? Нали минават през туроператори. Това да не е къщата за гости на баба ти? Коя мутра ще се занимава с пране на чаршафи, поддръжка на басейни, готвене на манджи, поддръжка на сгради, осигуряване на чуждия кеф с две думи?Кой ти е виновен, че 30 години дядо ти, баща ти и ти сте чакали държавата да ви подари хотел, а тя, не я е срам, ви е оставила на една заплата и/или пенсия?

44

Оттам се връщам

преди 3 години

До Анонимен 56Тази статия е по-достоверна.

43

Почивките са само за

преди 3 години

Почивките са само за богатири, хора с излишни пари. За обикновените хора това е лудост да ходят на почивки при ниски доходи и затънали в заеми и кредити. Почивката е лукс и хората трябва да го разберат и да живеят според доходите си да не ходят на почивки, да не купуват скъпи и ненужни стоки и услуги. В крайна сметка човек може да бъде щастлив и с по-малко неща от живота. Човек трябва да си знае възможностите си и социалното си положение и да се осъзнае, че хората не са равни не могат бъдат.

42

Частните плажове

преди 3 години

До ЩЕ ПОЧИВАМв Гърция не ти ли пречкат, бе пиленце? Що там може, а тук не може?

41

Интереса клати феса

преди 3 години

Турция, Гърция, Хърватска, Египет, Италия, Австрия, Германия и Швейцария дават луди пари на нашите мили "еколози" и платени драскачи да тролят България и да храчат по всеки читав проект.А те самите лапат от туризма на корем и си строят както и каквото им скимне. За строенето само Гърция е изключение.Идете на планината Пилатус над Люцерн да видите хората какво са направили. Няма 5 кв. км. да няма лифт, писта за нещо си, кръчма.пп: България е държавата с най-много гори спрямо територията си.

40

Булгар, Булгар!

преди 3 години

Възрадва се булгаринът, в тези дни на смирение, че туризмът ни е в кома. На вентилаторно дишане. И догодина, до амина ще умре.А, че носеше 10-15% от БВП, не се сеща Бай ***: "Не е важно аз да съм добре, а комшията да е зле!".Е, ще е зле - вие мислете, скъпи сътериториалници, тия здравни, пенсионни и др. осигуровки, ДОД, ДДС, туристически данък и т.н., които са 10-15% от приходите в бюджета, откъде ще дойдат. И тридесетте фирми подизпълнители, които обслужват среден хотел какво ще правят...

39

Дано да няма!

преди 3 години

Да няма сезон и да не им дават пари на мутренския бизнес.

38

Маяма

преди 3 години

Подпорната стена пак набира камериерки и готвачи. Нали птички щяха да гнездят там.

37

ГЕРП

преди 3 години

Чарът на мутроморието са българските избиратели. Да са ни живи и здрави и пак да ни изберат. Ще видите вии, че нии пак сме номер едно!

36

Анонимен

преди 3 години

Те фекалиитете са чарът на мутроморието.

35

Анонимен

преди 3 години

По българското черноморие къде пикаят? И други работи разни.И не необходимо да далдисваш за да се натъкнеш на плаващо гно.

34

Анонимен

преди 3 години

До големия гмурец:Нищо бе, важното, е че българите си харесват да са на дъното и си преизбраха ГЕРП с около 10% преднина пред вторите. Много умни хора имаме в нашата велика родина. Иначе на псувните са първи, ама на изборите са винаги за ГЕРП.

33

големия гмурец

преди 3 години

Нямате си на идея какви води се вливат от Дунав в Черно море... ами украинските ? ами руските? а турските? Знаете ли , че всичкия *** на Истанбул отива в Черно море ? Виждали ли сте границата на водата на Босфора? Черно море наисти е черно, водата е доста по тъмна от другата и то заради ***...

32

Баси

преди 3 години

Даже бульона от фекалии, който наричате море е твърде студен за топене или се надявате, че като е студено няма да мирише толкова?

31

Анонимен

преди 3 години

До Гарантирано от герп:Не е виновен този който яде баницата, а който му я дава - НАРОДЪТ!

30

Пепо

преди 3 години

На българското ченоморие на 1 май е нелепо да очакваш почиващи туристи, мога да приема някой да иде за Великден, въпреки,че обикновено се празнува семейно, но да очакват плажуващи да дойдат на почивка при температура на водата 13-14 градуса си е признак на лудост.