25

Гледайте по Интернет

преди 3 години

До Нема БалкантуристЧиста работа без никакви пътувания и контакти с ковид-19.....Икономия на пари.

24

Анонимен

преди 3 години

До ТуроператорАко не българите, то какви ще идват и посещават Българските хотели и курорти, ***, па.чавро? Пияндури от западна Европа или маляките гърци?

23

Нема Балкантурист

преди 3 години

До ПАРИ НЕМАНема западни туристи и нужда от валута! Останаха само българейшаните!

22

ПАРИ НЕМА

преди 3 години

ДЕЙСТВАЙТЕ!!!Гледайте по Интернет природните дадености по света и у нас!

21

Анонимен

преди 3 години

Аз и семейството ми за пореден път избираме Българското,защото е уютно,спокойно, чуваме родната българска реч, наслаждаваме се на вкусната ни българска кухня, а най - вече на нашата българската природа и чистия планински въздух. Българите имаме туризъм и много добри възможности и постижения в тази насока.

20

sherlock

преди 3 години

курортът "Златни mясъци" ???!!!

19

1-n

преди 3 години

Треба съм много големи мазохист да си причиня български курорт. Не мерси. По добре на село отколкото при подобни тарикати

18

истината

преди 3 години

Повечето хотели са направени с Крадени пари от Народа !30г мафията усвоява Милиарди от европари,програми,поръчки и тн Далавери , ако не си от тях Нищо - 250лв пенсия и роб със заплата 600лв.

17

Ето го морето!

преди 3 години

С празни хотели и ресторанти! Балкантурист се срина заради ченгетата.

16

падението

преди 3 години

До ЧекмеджеАлбена, Златни пясъци и Слънчев бряг отново запустяха така както преди са били.

15

резил

преди 3 години

До българейшаниДа обичаш чужденците и да мразиш българите като клиенти! Срам и позор за туризма

14

българейшани

преди 3 години

До ПомнещТака ни наричаха персонала в хотелите и ресторантите алчни за западни туристи!

13

Брех

преди 3 години

Хората задлъжняли до гуша, 90% нямат един спестен лев, нямат инвестиции, ама първото нещо, което ще направят е да отидат да празнуват по курорти.

12

Анонимен

преди 3 години

Какво ни интересува това нас нормалните хора?

11

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

10

Чекмедже

преди 3 години

Това лято руснаце в Бг няма да има.Англичани, освен тинейджъри-алкохолици, не идват.Израелци вероятно ще има - кофти туристи, които идват заради хазарта.Очаквам все повече турци, поне в бургаско и Свиленград - идват заради хазарта, проститутките и храната.Ако и румънците не дойдат, Албена, Златни пясъци и Слънчев бряг ще пустеят.

9

Помнещ

преди 3 години

Радвам се като българин,на това което прочетох!-:))) В България сме,и по хубаво от българска реч по курортите ни няма!-:))) Каква беше тая мания по " чуждото" не знам.Но тук и въздуха си е наш български! Успех на туроператорите и туризма ни!

8

У

преди 3 години

Аз във Варна знам една тоалетна под бившия хотел Мусала, една пикание=1лв. Из тези дни се наложи да мръдна с колата до голям строителен магазин за да пикая и да не им цапам на хората стените. Това не е нормално и ако толкова не можем да имаме тоалетни, да гласуват един закон за пик аене както дойде. Пред нас редовно пикат таксиджиите, защото има едни храсти и ги разбирам. Не знам дали знаете, но в Белгия все още са свободни да си пикат навън, въпреки че някой са се поевропейчили

7

Black Sea

преди 3 години

Лека корекция на статията: Златни Пясъци отдавна не са зелен курорт. Зеленината я изсякоха и циментираха. Най бяха дейни от 2013 г насам. Да казвам ли кои бяха на власт?

6

Анонимен

преди 3 години

Златните разчитат на израелците, нали там е забранен хазарта :)) На Банско не съм ходил отдавна, имам хубави спомени когато бех малък, може некои калинки да си оставят парите там или може би се е превърнал курорта в бетонна клоака и не става вече :))