67

Анонимен

преди 3 години

Тестването по официални данни трябва да приключи на 31 януари 2023 г. Тогава ще видим как върви. Засега всички данни показват, че експерименталните терапии за изключително вредни и опасни в краткосрочен план, и вероятно близо до 100% безполезни. В Гърция, където около 10% от населението са "ваксинирани", 10% от тежко болните са от "ваксинираните". Американската FDA - администрацията по лекарствата и храните - категорично заяви, че няма да даде официално разрешение за използване за никой БОЦ.

66

Анонимен

преди 3 години

"Като видят че няма нищо страшно и роднини, съседи и приятели се ваксинират" - И кога го видяха? На 2-рия ден след ваксинацията ли? хахаха Спокойно, странични ефекти може да има и след 3-4 години. Знаеш ли едно лекарство според учебниците на фармацевтите колко години се изследва за странични ефекти? Между 6 и 10 години. Сам си прави сметка колко време е нужно за тестване на ваксина. А тези, които се успокояват на 3-тия ден и идея си нямат, колко време се тестват тези неща, но тяхна работа...

65

Анонимен

преди 3 години

"Ако си привърженик на конспиративни теории и си безотговорен към себе си и останалите, вероятно няма да се ваксинираш." - Намялянето на населението е конспирация според теб, така ли? Я пиши в гооглето "Скрижалите на Джорджия" и виж какво пише в 1-ва точка. Този монумент го има вече повече от 40 години. Можеш да идеш да го видиш, да го пипнеш и да се снимаш с него ако искаш.Елитът не крие, че цели намаляване на населението, просто обикновените хора не искат да го повярват, но всеки сам си решава

64

Помнещ

преди 3 години

Българина пак,е луднал по морският туризъм в Гръцко! И ще не ще ,рискува и се " ваксинира"! За да го пуснат в Гръцко!-:(((

63

Анонимен

преди 3 години

"Ако си привърженик на конспиративни теории и си безотговорен към себе си и останалите, вероятно няма да се ваксинираш." - Ами не, ако мислиш трезво и осъзнаваш, че автоматизацията във всички браншове е факт и също, че за да няма граждански войни в световен мащаб е необходимо да се намали населението, за което намаляне световният елит говори от повече от 40 години, тогава ще се сетиш, че е по-добре да не се ваксинираш. Но все пак трябва да има и ваксинирани, затова се ваксинирай и така...

62

xaxsasб

преди 3 години

Падвам се, че се ваксинират, ама да си седят по домовете след първата. Имам познат който зарази петима приятели след като отиде на рожден ден след първа ваксина. Като се ваксинирате го казвайте на околните все пак сте носители на вирус и една две седмици малко по-изолирани няма нито да Ви навредят, даже напротив усамотението в днешни дни е лукс и е повече от прекрасно, възползвайте се от него.

61

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията е преди всичко лична отговорност. Не може да се прехвърля всичко на държавата. Ако искаш да запазиш здравето си и това на останалите, ако искаш да живееш по-нормално, ще се ваксинираш. Ако си привърженик на конспиративни теории и си безотговорен към себе си и останалите, вероятно няма да се ваксинираш. Но затова няма защо да обвиняваш държавата.

60

Анонимен

преди 3 години

Антиваксарите се чудят къде са скрили извънземните към 250 000 ваксинирани в България. Сега вечер говорят със своите конспиративни шамани .

59

Щирлиц

преди 3 години

До Реторичен въпросЗащото ни използват като опитни зайчета по заповед на запада.

58

Реторичен въпрос

преди 3 години

Интересна работа... Преди 1989 г. всички български граждани са били ваксинирани против туберкулоза (освен хората, за които това е било противопоказно по медицински причини), но такива опашки като сега не са се образували. Вярно, тогава тази ваксина е била задължителна и държавата е поемала отговорност за евентуални усложнения след ваксинацията. Защо сега, когато сме в 21-ви век, отговорните фактори в държавата толкова искат да прокарат ваксината, но не и да носят отговорност за последиците?

57

Щирлиц

преди 3 години

Бееееееееееееееееееееее.Овце.

56

Анонимен

преди 3 години

До Юрош на ваксинитеСмеят се на някои нации, че са много прости били, а тук какво сме? В случай, че си непросветен, има интернет и чети. Някои вирусолози си го казаха в прав текст:-Първо трябва да се създаде лекарство и поне след 2-3 год, може да има ефикасна ваксина! Сега това, което излиза на пазара е просто опит с хората . Никой от създателите на ваксините, все още не знае страничният ефект от ваксината. Казано с други думи, хората изпревариха мишките с тези опити.

55

Totenkopf

преди 3 години

Токова за лъжите на ония лекар как никой не искал да се ваксинира

54

Юруш на ваксините

преди 3 години

Защо говорите глупости, че ваксините да не изграждали имунитет!? В Израел ваксинираха 60% и ковид почти изчезна - има дни с по 10-тина заразени и 0 умрели! Ваксината е пътя към свободата! Гърция, моренце, самолетче - юруш на ваксините!

53

Анонимен

преди 3 години

Тея дето сега се сетиха ,че без ваксина неложе да ходят до гръцкия канал :) Голям ц7рк сте това хората. Цяла зима отричате накрая пак ви накараха да отидете. Хахахахахахай лесно се накланят овцете

52

Вуте и Пена

преди 3 години

Вуте:- Набиха ли ти го? Тъй де Ваксиината?Пена:- Набиха ми го, Набиха ми го!

51

Иван

преди 3 години

Хайде ваксинирвате се че да има вече стаден имунитет,нали целта е 70,%,e ние останалите дето не искаме да се ваксинирвате искаме да си живеем живота какво се притеснявате от нас нали вие сте ваксиниране не ние.

50

до Не

преди 3 години

За пореден път питам, как ще постигнем групов имунитет с ваксина, която не изгражда имунитет?-----------Ти пък сега!Що задаваш неудобни въпроси?Още малко и ще споменеш, че дори напълно ваксинирани съ заразяват, и че имунитетъ от ваксините не превишава Шест Месеца (според официалните резултати след проведено проучване на Файзер и Модерна) затуй сега предлагат, след Шест месеца още едно допълнително "боцкане"!

49

Анонимен

преди 3 години

Вече не ми дреме дали ще ме имунизират или не! Само отваряйте по-бързо!

48

Анонимен

преди 3 години

Който иска да се имунизира, да се имунизира. Махате мерките, защото вече станахме зян. Това е важно!