16

Анонимен

преди 3 години

Тази от снимката е великия експерт и острие на ГЕРБ.Нагла, безочлива и агресивна. Вярна и защитаваща винаги вожда.

15

да да, ама не...

преди 3 години

Само да попитам, тези проценти и брой безработни, как ги смятат, само от данните в бюрото по труда ли, щото аз все още съм безработен, просто вече не се водя в бюрото :)

14

Анонимен

преди 3 години

На тази неграмотна калинка докога ще й гледаме муцуната?Писна ми от вас герберунгелски мързеливи гзове! Марш в затвора, докато не са ви обесили, нещастници!!!

13

Анонимен

преди 3 години

До Хахаха! 12Това че живея в чужбина бъобще не ме спира да си плащам здравните осигуровки в БГ !Вярно другите данъци не ги плащам в БГ.

12

Анонимен

преди 3 години

дoлни лъжл-иви гробари !! добре че ви изчистихме от управлението, сега е време за затвор !

11

Анонимен

преди 3 години

Сачева да ги разправя на рибаритетез лакърдии.300 хил.,къде я намерилиработата.Нито сезон,нито производстваса открити,нито така наречения бизнессе актуализира.Около народното трибунале може да е 6% ,но по нататъкчакат заветните помощи,които никоганяма да се получат.От пожарникартолкоз.Още повече с мутренска закалка.

10

За шест

преди 3 години

Е след като 20 години се опитваш да се набуташ в държавната администрация значи си особено некадърен.Между другото какво по-точно си завършил-политология социология или история на БКП?Защото глад за специалисти има в целия свят.

9

Крокодила Гена

преди 3 години

Това мокрите сънища ли са на Тази калинка ?

8

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Троловете на герб на трудов договор ли са? Ако да тогава е някъде толкова безработицата.

7

Анонимен

преди 3 години

Само 6.5%, а се чудя що щъкат толкова хора като мухи без глави по улиците, заети са да работят в нищото :)))

6

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството,че Бойко ги омагьосва някак и всичките говорят глупости като него.

5

Анонимен

преди 3 години

20 гадене след завършване на висшето образование .. нищо по специалността.нито аз нито колеги . безработица и само с връзки. наредени вътрешни хора а обявите са защото трябва да пуснат такава! позор!това е истината.

4

2луп

преди 3 години

Ако следите нивото по записаните в бюрото по труда ще са толкова. Отдавна хората са се отказали да се записват в една безсмислена организация. Само те разкарват всеки месец да се подписва като затворник за нищо. Истинската безработица е над 30 процента

3

Въй

преди 3 години

Да бе, по е 20 - 25% реално.

2

А не се притеснявай

преди 3 години

Скоро ще стане и 20%, че може и повече да стане.Но най-важното е че Бойко няма да е в парламента а Слави ще има мнозинство.Това доходи, работни места, стоки от първа необходимост-всичко това са несъществени подробности.Справка дневния ред на парламента.

1

Иванов

преди 3 години

А останалите са работещи бедни!