5

Анонимен

преди 3 години

Това е лицето на иманярската мафия, а не частните колекционери, които полагат истински грижи за артефактите. Този е един усвоител на средства, който като му изтече срока на финансиране подхвърля на разкопките някой иманярски предмет и после си измисля глупости. Така "работи" иманярската мафия под крилото на държавата. Ходете да видите по складовете на държавните музеи как съхраняват куртурно историческото ни наследство, което на са успели да шитнат на черния пазар.

4

Анонимен

преди 3 години

Следващата вълна ще бъде на секс-дженджър туризма и после с туризма ще се приключи като явление. Нещата не са такива, каквито бяха.

3

Питър

преди 3 години

Само си представете как в Италия трескаво развиват дейност, наречена "културен туризъм" и ще ви стане ясно колко смехотворни са напъните на жабата, наредила се до вола да я подковат... Още от създаването си като масова туристическа дестинация през 1960-те, България е заложила на нишата с най-бедните туристи и морето, нито кулурен, нито субкултурен туризъм няма да спаси това. Но много "професорски" народ ще прави пари в университетите от тази измислена дисциплина, аз познавам такива

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

За тези описаните години, другарката Бокова беше цели 2 мандата шеф на ЮНЕСКО !Какво направха за старините на градчето ?!Идваха, ядоха и пиха на корем на банкетите...накрая 2 мандата х 0.Подсъдимия несебърски кмет си кротува, щяха да правят културна полиция, бла-бла-бла.Обещания сладки - общинсата хазна празна.Изгониха платежоспособния турист със кражбите си мутренски.Ако подадеш сигнал за нередност, не само няма резултат, а накрая Ти имаш проблеми големи.

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя не е никакъв професор! Остап Бендер в бългрската история и археология...