53

И.Б.

преди 2 години

Тухлите са екологично чист продукт. Правенето на бетон замърсява въздуха, защото емитира много въглероден двуокис. Най-чистият и възобновяем строителен материал е дървесният. Потършувайте в други страни по света как се строи сигурно, екологично и красиво с дървесен материал.

52

Тошко

преди 2 години

Ами все някой трябва и тухли да прави и явно това сме ние! За сега сме до това ниво. Като започнем да правим и по малки шкафчета, че да събират по малко пари може и с други работи да се нагърбим. И не се пише "прИдавка", а предавка(редактора).

51

неандерталец

преди 3 години

Всичко по реда си. Ние у нас не можем да оправим дупките по улиците, за какви роботи може да става дума?! Такива сравнения са смешни.

50

ндаа

преди 3 години

На българина му дай акъл да дава!Пък ако има и неква дипломка...

49

Тодор

преди 3 години

Ама че неадекватна изцепка! България мнооого камани, бетон и асфалт трябва да налее и подреди преди да се пречи или вдига крак като жаба да я подковават по отношение на нанотехнологиите.

48

Анонимен

преди 3 години

Гусина Тодор Колев колко наноробота е направил в живота си?

47

Анонимен

преди 3 години

До лотЕй голям разбирач си.

46

лот

преди 3 години

гербавите правят планове само как да краднат, през последните 10г. не са направили нищо друго. За да има висококвалифицирани кадри - те трябва да се обучават, да имат квалифицирани преподаватели и материална база за това. Трябва да е национална политика с поглед в бъдещето, държавата да инвестира в преспективни млади хора. Плана не може да го направи един човек сам, но ако правителството бе помолило бизнеса (изкл. дъртите *** криб и подобни) щеше да получи подкрепа.

45

Анонимен

преди 3 години

До мочНали требва да се научи първо да кара жипка и после от интернет да се научи как да прави нанороботчета :))) Когато има специализирани учреждения за тази работа, ще има и хора които разбират :) Нали се сещаш, че не можеш да задължиш никой да работи за бай Чобан за некакви си 500-600-800 лева, требва стимул за да се развива даден човек с качества :)))

44

Анонимен

преди 3 години

Само крадците настояват за държавно финансиране. Нормалните хора с идеи отиват в някоя платформа като киикстартер или се свързват с някой инвеститор или бизнесмен, предлагат дял или каквото било там и реализират идеята си. БАН е мизерия и няма нищо общо с действителността. Държавно финансираната наука е жалко подобие. Само връзкари и потомствени *** с претенции.

43

Анонимен

преди 3 години

За какво му е на българина нАука? Той всичко знае, а хората, занимаващи се с нАука са най-презряната част от обществото. По цел ден си седи на бюрото и никаква раабота не върши. Не е ли да върти шанцовия инструмент, значи не работи.

42

Анонимен

преди 3 години

искам Кючеци и гюбеци до зории Батко Слави да ми пее ''Тайсън КЮЧЕК''

41

Анонимен

преди 3 години

До 43: И да мисли преди вота - после файда нема.

40

:)

преди 3 години

и вие ли искате парче от тортата... Какви нано роботи в БАН по цял ден седите и трошите български пари за едното нищо. На светлинни години сте от запада. После пари искате как да стане като в БАН отиват само 2 - ка и 3 ка джий. Истинските кадри ги дърпа индустрията.

39

Оказа се

преди 3 години

че и новите дето влезнаха в НС не се интересуват от наноботи, а се интересуват само от избори, от това да внасят руски ваксини и от това да отърват престъпниците дето ги спонсорират от затвор. Въобще не щяха да го гледат този план.

38

{?}

преди 3 години

До Моч: Правилно казано.

37

{?}

преди 3 години

Да какво лошо има в тухлите и бетона? В Англия също се приизвеждат тухли и бетон както и в Германия и Италия както и в останалият свят. Този е псевдо едикакъв си. За да имаме производство на нанотехнологии то в България трябва да има образовани хора по тази специалност и да има университети за да стигнат до там.

36

моч

преди 3 години

Какви нанороботи бре , какви пет лева .....я се поогледай и виж ,че дори и тези с бетона и тухлите са недостатъчни и са останали само калпави и некадърни .....Що народ лежи и не иска нито да учи нито да бачка , а само реве че ДЪРЖАВАТА НЕ ДАВА.....Преди да ми плямпаш за роботи , намери начин да накараш мър ша та да се образова и да работи!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Нанороботи не се правят на нивата, момче - преди това трябват тухли и бетон. Само да се критикува в стил Слави Трифонов е голям кеф, но когато топката е в ръцете му - бега до тоалетна. Та сигурно и ти като него.

34

Анонимен

преди 3 години

Онанороботи ще има, Елън Мъск ще ги прави.