65

Анонимен

преди 2 години

Това защото не слушкате Вожда и големите началници!Който слушка - папка! За другите глад и мизерия.

64

Батко

преди 2 години

Откакто Бойко е на власт заплатата ми се промени от 1200 до 6000. Всичко съм постигнал с повече учене и по-малко мрънкане. Всички компании, в които съм работил са чуждестранни, които са избрали България заради стабилност, ниски данъци и квалифициран персонал. Та бъдещето с "новите партии" изглежда по следния начин. Отлив на чуждестранни компании, заедно с кадрите в други ЕС страни, завръщане на берачите и България топ производител на ягоди и леки жени.

63

Чичо

преди 2 години

За 11год.управление 30% от населението е под прага на бедност.Браво..

62

Анонимен

преди 2 години

Най бедните сме в ЕС, защото последните 12 години ни управляват най големите крадци в цялото ни история

61

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво се тюхкате че ли сме били богати и сега сме обеднели. България си стои на дъното от векове. Имало е шанса да станем средно богата европейска държава веднага след освобождението тъй като е можело да захванем от индустриалната революция. И наистина тогава е започнал някакъв капитализъм но после политиците са го провалили с войни и др. глупости. После имаме втори шанс през соца и можехме да сме държава-фабрика по китайския модел, яко да произвеждаме и да изнасяме. Сега глад!

60

Изнасилено Кенгуро

преди 2 години

Аз тука зимам 6 цифри заплата годишно и го обръщам в биткойни и после ги профукам в Макао оти имат 6 месеца срок преди да ми ги занулят

59

Gancho

преди 2 години

Не ми стана ясно къде е статистиката за тези които ги мързи да работят и е карат само на помощ от родителите. Който не го мързи в България има много възможности да работи и живее достойно, а не да чакат на социални помощи,майчински и детски.Всеки сам трябва да си създава стандарта на живот и да си го подържа.На мързеливите все държавата им е виновна.Светли празници на всички!

58

Анонимен

преди 2 години

Единственото спасене от глада в България е да имигрираш.Аз го направих преди 2 години и сега съм много добре имам пари за всичко, че дори ми остават и ги пращам в България.Хора напускайте България преди да е станало прекалено късно

57

Анонимен

преди 2 години

Еми, те са към 40% изключвам малцинствата за да съм точен :))) Виждал съм млада българка да моли за храна от ***, беше много срамно :))

56

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа, а работодателите скочиха срещу увеличението на мин. работна заплата...А за оцеляващите с минималната или дори със средната пенсия дори и не говорим. Ако нямат близки да им помагат, направо да слагат по един бял чаршаф и бавно... Сещате се за тая "смешка".

55

протестъри

преди 2 години

сега, славчо чалгата ще ни направи най-богатите в европа. водени от шахматист.. с подкрепата та старите кадри на бсп

54

Анонимен

преди 2 години

Пратете го това на работодателите, не е виновна държавата.

53

Киро Рамбото

преди 2 години

Деница вероятно ще напусне Волен. Спомена ми за това последния път, когато беше у дома.

52

Анонимен

преди 2 години

Българският народ никога не е бил богат. Няма нито един период през Българската история когато Българите да са били на нивото на средния западно европеец. Дори и през най големините възходи масата от народа е бил много беден. Това е положението. Така си вървят нещата тук и така и ще си останат за вечни времена. Всеки народ си има карма и си я носи през вековете.

51

Анонимен

преди 2 години

Лошото е че държавния дълг ще скочи с нови 30 милярда за коли и апартаменти за богатите и фирмите а после народа ще връща по плана за ЕС . Парите от заемите отиват за енергийно саниране, енергоколи внос от ЕС фирми и цифрово обучение на фирми на ЕС но отиват в бизнеса а после ще се връщат от народа ктъм ЕС.

50

Анонимен

преди 2 години

Толкова беден Българския народ не е бил от 100 години.Хората буквално гладуват!!

49

Анонимен

преди 2 години

Баце и герб не са виновни, нито пък бсп и дпс. ПатрЕотете и те. Те не бяха на власт, ццццц НЕ. Комшията, бай Иван е виновен

48

Анонимен

преди 2 години

А иначе Всеки ден Нов Милионер в Бг ! - Крадът с Милиарди гдовете ! такова робство и по турско не е имало.Заклещили са Всичко-власт,пари,ресурси -Алчност Зловеща !

47

Анонимен

преди 2 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР ЩО ТИ Е РУСКО "Е"- ТО....ЩО СИ НЕ СТОИТЕ ВЪВ ВАШИЯ РАЙ АМИ ...

46

Анонимен

преди 2 години

50- Я ПАК НАПЛЮМЧИ МОЛИВА И СМЯТАЙ- ЖАЛЪК СИ- НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОВЯРВА.