105

Анонимен

преди 3 години

до Програмиста За теб важи с пълна сила: Пази Боже сляпо да прогледне!

104

Батко

преди 3 години

Такива, като мен, програмиста и много други сме виновни заплатте в лидл да са 1300лв, а не 300лв. Първата ми работа почнах по време на Станишката 360лв бруто, чието нето количество падна като сложи 10% плосък данък. Тогава все още бях студент и учех здраво. Следващата работа беше за 1200лв 2011 като IT, трябваше да знам как да съпортвам различни технологии и да уча нонстоп, за да се развивам. А вие ревете, че в била заплатите на нискоквалифицирани хора са 1300, даже са много!

103

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета. Българинът най-обича да се оплаква колко е беден. Идете в някоя западна държава и вижте там масите от бездомници, за да разберете какво наистина означава крайна бедност. И да, в 99% от случаите бедността е в следствие от некадърие и липса на основна финансова култура.

102

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистОт 1300 лв бруто се получават 1000 лв нето. ГолЕма пара, голЕмо нещо!

101

Евроатлантик

преди 3 години

Ай стига глупости,средната заплата в България е 5 бона.Депутат взема 20 хилки,вие бъхтете за минимална заплата-500 лв чисто и хоп средна заплата заплата 5 хилки е в България,какво повече искате.Сьс 500 лв младите в България ще бачкат,ще гледат деца и ще живеят един европейски живот.

100

1

преди 3 години

До Анонимен-110,даже някои бедни,приятели на слънцето,купуват апартаменти с асансьори до спалните си,някои с тераси ,колкото футболно игрище,и за благодарност,ги пращат,като посланици по европата,сигурно за такива бедни пишеш.

99

Батко

преди 3 години

Ако касиера смята че заплатата му не отговаря на квалификацията винаги може да напусне и да си намери нова работа. Това е демокрацията, всеки получава това за което е учил, когато е трябвало да учи. Комунизмът го няма, защото сиренето струва пари, спете спокойно деца.

98

Анонимен

преди 3 години

До 103А като нямаш пари защо си направил 2 деца?! Аз нямам пари и не смятам да правя още нещастници! Мислете малко бе хора - не може с 600 лв въобще да ти хрумне да правиш дете. Какво може да му осигуриш с тия пари?! Качествено образование, добра храна, приличен дом, дрехи, здравеопазване и т.н.т. Спрете да правите матеРЯЛ като самите вас - следващото поколение касиери и продавачи.

97

Анонимен

преди 3 години

Каква бедност, хората купуват апартаменти за по 200 000 евро в брой масово

96

1

преди 3 години

а слънцето ни в оставка,се радва,че бил давал ,по 50 лева за пенсионерите,бил направил минималната пенсия 300 лева,нека да чете тези редове,но в тези две българчета,не влизат ,тия от банкя,защото дядо им е много беден,даже и 5 лева не е взел,остава и на тях да почне да маже филийките със свинска мас.

95

абоната е на мо~~~ре

преди 3 години

Българи, нарочени сте за ззаличаване !Но са ви мнооооооооого дебели главите да го проумеете.

94

Анонимен

преди 3 години

Ето го РЕЗУЛТАТА от управлението на бойко !! За 11 години една четвърт от населението " живее" в бедност! За съжаление няма да има справедливост за тоя !!!!

93

Handel

преди 3 години

24% живеят в бедност, 30 директори на болници живеят с десетки милиони, 10 пoдлоги на тиkвоча живеят със стотици милиони, и тиkвоча живее с четири милиара - значи средно всеки българин живее с 5000 евро на месец.

92

Анонимен

преди 3 години

До И сегаКъде го остави Ореха, нали години наред си измиваше ръцете с него :))) Все пак Боко спря да си извишава гласеца последните 3-4 години, забрави за Орешарски, сега Славчо е на прицел :)) Нали има минискус и е света вода ненапита, от него нищо не зависи :)))

91

Анонимен

преди 3 години

При управление на мутрите от юли 2009 е така, бедни и все по-бедни.

90

Анонимен

преди 3 години

Във верига хранителен магазин на касиер дават минимална заплата, това нормално ли е. Хем са на първа линия, хем работят по празници, хем по 12 ч.. Шефовете си сложили на тях големите заплати и като се изчисли средна се получава уж нещо нормално, а всъщност не е. С 600 лв. как се гледат две деца и как се издържа семейство според "умните глави". Работещите бедни и това го позволяват тези най-горе, някои да богатеят на гърба на други.

89

Станишката

преди 3 години

"Докато се занимавате с и търпите глупости и циркаджалъци ще потъвате в бедност"От Стани Нишев

88

И сега

преди 3 години

другаря Борисов ще каже, че за това е виновен Слави :), че Костов се изтърка.

87

Анонимен

преди 3 години

Сега Слави ще ни оправи с шахматистката. Не се притеснявам.

86

Анонимен

преди 3 години

Слави от бедноастта ще ни избави!!Гласувайте за ИТН да осигорим на Слави 150 депутата в следващия парламент!!