125

До програмиста

преди 2 години

Да се хвалиш в анонимен форум колко си преуспял издава големи комплекси. Ама много големи.И успехът не е само в размерът на заплатата.Ако не си създал семейство и деца и милиарди да имаш, това не може да се нарече житейски успех.Иначе ако ги плещиш същите глупости и в реалният живот,рано или късно ще си изядеш боя.

124

Избирател

преди 2 години

Споко, народе, дето ту те има, ту те няма - дойдоха новите хиени, които и 1000 % инфлация ще ни осигурят , и спестените ни пари ще откраднат, и в г.за ни ще бъркат с кеф ! Теглете си парите от банките, защото повтаряме 1997 г. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

123

Анонимен

преди 2 години

Това вие наказанието от Бибитко. Складовете с продукти на едро са с негови човеци. Каквото им каже това правят. Видяхте ли как първият ден след изборите цените на дребно в магазините излетяха. Да защото Бибитко го оставихте извън парламата да си ближе раните. И не само храната ще поскъпва ами и тока водата парното газта. Бибитко така се е окопал за 11 години че с кран немогат да го вдигнат.Навсякъде е поставил негови хора. Ще прави мизирии до 101 и обратно. Това отмъщението му.

122

До "програмиста

преди 2 години

Казаха ти хората да идеш на психиатър, ама не чуваш. Нали ти всичко знаеш, пък и си ВИСОКО образован. По реакциите ти - неудовлетвореност и от там мания за величие. Това е положението, пък ти си програмирай като *** по форумите. щом това те прави щастлив.

121

Да бе!

преди 2 години

Туй не може да е вярно! Нали Бат Боко ни 'запрати' на всички най върхови класации на "върха"!А тук за бедност ни говорите...Опс - то и за 'бедност' имало класация - и ни е запратил на върха!

120

Бай Иван

преди 2 години

Но имате евроценности и право на гей парад, няма да се оплаквате ;) !!!

119

Анонимен

преди 2 години

До МладияпремиерсхаремаДа не вземеш да върнеш мандата като бай чалга?Таман да оправи България и върна мандата.

118

баба мара

преди 2 години

какво става всеки ден цените скачат газ парно ток и всичко след тях агн месое недостъпно за нас търг вериги прекаляват с цените

117

1

преди 2 години

До протестъри,няма да сме по богати ,от както пожарникаря ни водеше,към светли бъднини.

116

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Промяната започна да идва, от най-бедни,гладни,безработни ще стигнем Швейцария

115

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Скоро ще си вземем безусловния базов доход и всеки ще си вземе шкафа и ще се променят нещата, само да направим партията на безпартийните

114

Анонимен

преди 2 години

До 144 Без да съм 141 мога да ти кажа, че той е прав - пише се "високоплатен". Слято. Аз не съм приграмист, а *** агроном и не съм високоплатен такъв.....ама все пак така си се пише ;)))

113

Gero

преди 2 години

1 659.9хил. лицаКакво е това число ?? Неграмотни писачи.

112

ВИСОКО платени

преди 2 години

Не се връзвайте на "програмиста", аристократа и пр. негови фантазии. Какво на баба си програмира и той не знае.Високоплатени е една дума, ама он от де да знае. Нали си е от аристокрацията, дето у нас никога не я е имало.

111

Щерю

преди 2 години

От ЕС като затуткат парите - 70% ще заживеем в бедност...

110

Анонимен

преди 2 години

до 136 ПрограмистаСпоменах ли за Психолог ? Ако не помогне опитай с Психиатър ! Извинявай, ама състоянието ти изглежда патологично

109

Анонимен

преди 2 години

До 136Тая злоба ще ти докара язва. Иначе що си мислиш, че само ти си учил, а останалите са "спали"?! Това, че някой не е "програмист" не го поставя по-долу от теб.София не е България, и "програмистите" не са "солта на земята" ;))))

108

Батко

преди 2 години

До Програмиста,Майтапа настрана, но като търсехме сис админи при нас беше истинска трагедия, някои не знаеха какво е маска. И говоря за заплата от 2500+, хора с нулев опит дори смятаха, че са малко пари. Естествено, дадохме им възможност да си търсят късмета в други компании. Иначе си прав, ако всички сме специални, кой ще чисти улиците, вече го изпитах, трябваше да мъкна плочки с майстора ми, понеже нямало свободни хамали.

107

Анонимен

преди 2 години

до ПрограмистаАз имам бизнес от който изкарвам повече пари от теб, но културата не ми позволява да обиждам хората, които изкарват по - малко пари от мен! Всеки с късмета си аристократе! И Бойко се оказа аристократ от Банкянските и стана милиардер, а дори не знае таблицата ! Надменен си и нарцистичен, не е лошо да потърсиш психолог да те научи на поведение!

106

Бачкатор

преди 2 години

До 132Манталитета ти пич хич не е на "аристократ", ама хич. Да се заяждаш и да обиждаш по - неуспелите е по - скоро "тролско" поведение. Никакво разбиране, за емпатия да не говорим.