174

Анонимен

преди 3 години

Никой ли не осъзна че още 30 години ще е така докато не из.*** всички които са сега в парламата държава няма да имате. Аз съм на 25 години трябва да стана на 55 ако е казал господ и ще видя тоталната промяна. Това означава че децата ми и внуците ще живеят в една стабилна държава без мутри калинки и Жипо Бибитко. А вие които рипахте скачахте и вирихте двата пръста ще си *** в мизерията и калта. Честито.

173

Махай Борисов 3

преди 3 години

Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите..

172

Махай Борисов 4

преди 3 години

Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократична България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и Слави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на Борисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- ***.йму.ни- н.ег.ри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата.

171

Махай Борисов 5

преди 3 години

Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

170

Анонимен

преди 3 години

Тома Биков, Сачева и пресдожението за нов премиерн на герб са едни от лицата които олицетворяват принципите на герб. Продажници. бсп и дпс всички знахме, че са едно с герп, но днес ясно го показаха. Времето на комунистите-демократи свърши.

169

Време за промяна

преди 3 години

БСП предлагаше на ИТН подкрепа без коалиция и без да иска министерски постове. Не искат - БСП била системна партия. А беше единствената опозиция е 44-тото НС.Добре, не искате подкрепа, значи не искате. Щом не искате, няма и да получите. Имате време да си помислите.

168

Анонимен

преди 3 години

Каква хубава песен ''ТАЙСЪН КЮЧЕК''БАТКО СЛАВИ ЦЕЛИЯ РОД ЩЕ РОДИ ЗА ТЕБЕ

167

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов пак ще ги награби всичкитеДПС ще дадем мотивБСП ще гледат Филма Умираме бавно 3Всичко останало е БРАК-- пак БРАК

166

Малко за политика

преди 3 години

Ако ИТН, ДБ и ИМВ приемат ДПС за партия на протеста си решават проблемите. Правят мнозинство. Е, Доган може да поиска да не му закачат сараите и да купи още един ТЕЦ, но това не е болка за умиране.

165

Анонимен

преди 3 години

НЕ Може две Веюици,Жабок и Парашутист да дават ТОН за работа в Парламентаслизайте бързо от там НЕКЪДЪРНИЦИ

164

Анонимен

преди 3 години

Най силния Политик в България БОйко БОрисовразмаза - Бабикан РаДко червения и Нинова тук на Изборите се вижда кой е силния а НЕ с Домати вдигнат Юмруци ---- НЕКЪДЪРНИЦИ

163

Анонимен

преди 3 години

Вмро правят протест с 20 човека, ахахахахаххахахахаах. Айде къде вие е протеста

162

Избирател

преди 3 години

Вървете на майната си ВСИЧКИ !! АКО сте забравили и не си спомняте ЯНУАРСКИТЕ СЪБИТИЯ от 1997 ...ЩЕ ВИ ГИ ПРИПОМНИМ ЯКАТААА !! Вашата мама КРАДЛИВА..заплатчица по 10 бона ще ми вземат?? И Решетников разединителят няма да ви спаси...

161

Dinosaurus

преди 3 години

Програмата за работа на народното събрание за 28-ми и 29 април беше отхвърлена от ГЕРБ, БСП и ДПС. Това е прецедент, случва се за първи път и е позор за българския парламентаризъм, посочват от ИТН.. Те пък все в НС са живяли. Що да е прецедент? Нали програмата им беше "всички срещу Герб? На им сега всички срещу тях. И като са щепа хора да се замислят дали с протести, рутене и реваншизъм се постига нещо, освен да техните камъни им се стоварт на тяхната глава?

160

Анонимен

преди 3 години

До AstarotТака е ,но източиха данните на почти цяла България,та как ще си сигурен,че няма да подменят вота с това машинно гласуване? има такива виртуози в хакерството,че ....нямам думи какво още по голямо зло маже да ни сполети.Особено като гледам Радев как се натиска за машинно гласуване.

159

Анонимен

преди 3 години

До ВМРО няма да дойдете мишки най много като вашия лидер с нетрадиционна сексуалност Джамбазки да лапате п*шки

158

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ГЕРБАВИ *** НА БОКО ТИКВАТА КОИТО ПОВЕЧЕТО СА ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ МУ У СТОЛИПИНОВО,ГАКУЛТЕТО И ШЕКЕР МАХЛА СА НАЛАЗИЛИ ФОРУМИТЕ ДА ТРОЛЯТ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ,НО КОЛКО И ДА СЕ НАПЪВАТ ТОВА ЩЕ ИМ ОСТАНЕ,ЗАЩОТО ИДВА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ,А ТОВА НЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ КОШМАР НА СЛУЗЕСТИЯ МАЗЕН КРАДЛИВ МУТРАГЕН ОТ СЕЛО БАНКЯ

157

Митьо

преди 3 години

Добре д, съберете се официално на края герб ДПС и БСП. Една коалицийка. Не бягайте от отговорност.

156

ВМРО

преди 3 години

Идваме отново мишки. Ще усетите дебели.край скоро. Ноа коалиция със помощ и от ДПС. България над всичко. Краси с 5 тераси.

155

До 166

преди 3 години

Същото.