4

анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 3Аууу,отвори очите си!Ако това наричаш разруха отиди във някоя бивша съветска република за да добиеш реална представа.Ако искаш България за 30 години да стане Швейцария или САЩ,то си фантазьор и наивник.Сваляй от време на време розовите очила,както и черните такива.

3

Анонимен

преди 3 години

Аууу.. А тyлупът, след като не слезе от екрана 11 г. плюс времето на шеметната му кариера на ченге и кмет? Какво имаме насреща? Разруха и погром!

2

Анонимен

преди 3 години

До Веселинъ 7112136860Да това е така. Не си веобразявайте, че кучето ще пусне кокала, защото някой му подвиква отдалеч. Процесът на промяна е дълъг и труден.

1

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Защо няма да гласувам за никого на престоящите избори? Защото цялата структура на политическият живот в Родината ни е престъпен. Всеки претендент е кастово оправдан и лансиран. Етническа доминанта на малцинствата над етническото българско населвние. Шевството на едни и същи персонажи над общата политическа конфифурация. Липса на централна институция,която а обединява българите. Купуването на гласове. Липсата на национална стратегия, защитаваща и привилегироваща етническите българи.