226

Анонимен

преди 3 години

Ами ще го върнат естествено, те не знаят какво пише вътре и какво да правят с него!

225

Ххх

преди 3 години

Славито връща мандата, защото не знае какво да прави с него. В момента има нужда от експертно, действащо правителство, излъчено от всички парламент. групи. какво значи партии на статутквото. в момента те са народните 9избраници и би трябвало да постъпят отговорно, да се разберат. Държавата не може да се затваря. при следващи избити хората са си отварят очите на кого гласуват доверие.

224

Анонимен

преди 3 години

даааголям мерак да го нахендрите управлението в криза на дългия. И да го ползвате за боксова круша. Е не ви се получи. Няма луди да Е хеанат като Ореха на въдицата.

223

121

преди 3 години

Странна прелика между Славун и Шиши и на двамата не им се ходи на работа в НС

222

Гиб Мелсън

преди 3 години

Поправям последната сметка как ще изглежда следващия парламент, защото съм сметнал два пъти ИМВ.БСП-15%, ДП-15%, ДПС-13% заради повечето секции. Божков 4%, защото вече знае колко точно пари да налее за да мине прага.. Патриотите ще се обединят 7%. Слави ще загуби от разочаровани, но ще спечели повече, защото вече го броят насериозно и е втора партия 20%. ИМВ-4% и за Винету ще останат 9%

221

РЕЛИСТ

преди 3 години

ВИДЯ СЕ,ЧЕ БОЙКО НЯМА АЛТЕРНАТИВА.

220

Анонимен

преди 3 години

До ЧичкаДа, ама не. Преди да направи партия Герб и да управлява България - Борисов беше гл. секретар на МВР и Кмет на София, и 3 мандата работи и управлява, и стана политик.А, Трифонов е правил само шоу, в което чете написаното от сценаристите, и при възможността реално да направи това, което говори от 10 години-се покри и избяга, защото се страхува, не иска да работи и знае, че 10 години е лъгал, че има специалисти и ще промени статуквото. Има Трифонов, ама не специалисти, а кукловоди и страх.

219

Анонимен

преди 3 години

Национални предатели се оказаха тези *** от ИТН ( Излъгах Този Народ )...

218

Анонимен

преди 3 години

Както се казва,козата си сака пръч.И българският народ го доказа за пореден път.Той се впечатлява не от интелекта,а от бабаитлъка и простащината.Да смениш една банкянска с една учиндолска мутра.Това само нашият"народ"може да го сътвори.Тъни си в мизерията,българино.Друго не заслужаваш.

217

алооо

преди 3 години

троловете на Гроб, като ви чета пасквилите колко сте били излъгани излиза че сякаш не 18% са гласували за Дългия а 81% . Хсйде ставате смешшни с тези жалейки.

216

Анонимен

преди 3 години

На 10 фото се вижда, че и на Радев нещо му е дотегнало... Вероятно ще осъзнае, че не е много редно да се хвърля една държава в неразбории, но...

215

dz

преди 3 години

Ако вървим към нови избори защо трябва да губим ценно време в церемонийки? Сега и трети мандат ще чакаме и пак сигурно нищо няма да стане с този шарен парламент. Най-ценният ресурс в живота след здравето е времето, защото то винаги се губи.

214

..

преди 3 години

Слави съвсем безплатно си премести шоуто в Парламента и всички медии.

213

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 226Какво могат да направят БКП с ДПС ..... :)) Нещо мнозинство ли ще формират, мейби ще поканят второто БКП за партньор, тогава ще имат нужните гласове :))

212

Анонимен

преди 3 години

и за кое е предател Слави, той реално има едва 18% електорат. Той е излъгал останалите 82 % ли. Че те нищо не да му доверявали. Не берете грижи за гласувалите за него. Не може да е управлява държава като преведен зет под чехъл. Много точно го каза снощи при Ризова Каролев, - извикайте Орешарски да ви обясни ......

211

Здрасти и чао...

преди 3 години

"Аз идвам и водя Ада със себе си" имаше написано на една от татуировките на Дългия . Много точно казано . Макар че думата ХАОС е много по точна в случая. Тоя Учиндолец за къв *** се намърда в политиката , след като знаеше че няма да има мнозинство и че НЯМА да се коалира с никого ? Ама, ей тъй на , калабалък да става . Нито пък с толкова малко депутати и отказ да работи с други партии , ще може да прокара някакъв закон за музикантите ... или закон за комиците... или закон за сценаристите...

210

Поне едно нещо...

преди 3 години

...направиха като хората тези смо та няци!

209

ИЗЛЪГАН

преди 3 години

Къде са младите,умните и красивите дето Слави ни обеща☹Чувствам се опоразен и излъган☹

208

Гиб Мелсън

преди 3 години

Вчера мислих доста по-въпроса как ще изглежда следващия парламент и стигнах до следния извод.Патриотите ще се обединят и ще вземат към 7%. ИМВ 5%. БСП-15% Божков също ще влезе с 4 или 5 процента, защото Божков вече знае колко пари още трябва да налее за да влезе. ДБ ще се засили и ще вземе 15%, същото се отнася и за ДПС, те ще увеличат заради повечето секции на 13%.ИТН ще загубят гласове от разочаровани, но ще спечелят нови защото са втора партия и ги виждам към 20%. ИМВ -4%.За Винету остават 5%

207

Анонимен

преди 3 години

Определено държавата и държавността не е цирк.Но както и да е, явно това е капацитета на хората по тези географски ширини. Та дори и на световна шампионка.Не знам що за тактически ходове са това, но е нелепо такова поведение.