27

Анонимен

преди 2 години

Човека е искал:"Само да пита..."

26

Анонимен

преди 2 години

Ами има автоматчета за номерца.Във всяка банка ги има.Тук - що не?

25

Анонимен

преди 2 години

Охраната не е виновна.Виновно е ръководството на СРЗИ, защото не е създало надлежен ред за получаване на ваксини.Същото ръководство не се посвени да обвини ОПЛ, че не са създали ред за получаване на ваксини.Днес отвориха втори кабинет за даване на ваксини, а това могат да го направят по график в 4 кабинета.При това ентусиастите да ваксинират са не повече от 30% от ОПЛ.

24

До 26 очевидец:

преди 2 години

Ти си неграмотен.

23

мак

преди 2 години

Има си министър, има рзи-та, те не си свършиха работата по създаване на организация и разпределение на ваксините. Те са виновни, а не лекарите.

22

очевидец

преди 2 години

НЕ СЕ ПОДИГРАВЕЙТЕ С ЛЕКАРИТЕ ЗА ДА НЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ТЯХВ ФРАНЦИЯ БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРИ БЕЗ СПЕЦИЯЛНОСТ ПОЛУЧАВАТ СЛЕД ОДРЪЖКИТЕ ПО 4500 ЕВРО МЕСЕЧНО.ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ ПОСТОЯННО ЗВЪНЯТ НА ЛЕКАРИ С ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА - ФИРМАТА ПОЛУЧАВА ПО 20 000 ЕВРО ЗА ВСЕКИ ИЗПРАТЕН ЛЕКАР

21

ОПЛ

преди 2 години

Знам колко човека са ми болни, знам колко са починали, знам колко им е трудно на колегите в болниците или само така си мисля, защото не знам колко е ужасно да си анестезиолог в интензивно КОВИД отделение и да няма кой да те смени по дежурства, защото анестезиолози в България няма.Затова, когато разни комплексари пишат глупости по форуми, аз иначе съм професионално възпитана от родители учители, ми идва да ги псувам на майка, защото родители не са си свършили работата.

20

Анонимен

преди 2 години

Какви лекари са тия? То и аз мога да измервам кръвно, да предписвам аспирин или антибиотици.Независимо какви са охранителите, те трябва да се уважават.

19

Дедо Ташунко

преди 2 години

Ми,оплачете се на Мая или на арменският поп,чрез Бибикян!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен19Те такава дивотия до сега не бях чел. Кажи на доктора в психото да те слага да спиш, че си се изнервил нещо... Гледай като закриха Карлуково и какво взе да пишеш...Утре ще трепеш хора бе, каатил!

17

Анонимен

преди 2 години

До ОПЛПовечко е. Много искат да ги пишат я от сифилис, я от трипер... Да изглеждат по-така!

16

ОПЛ

преди 2 години

В цял свят смъртността е 3% от заболелите от КОВИД19, НО У НАС Е 4%.

15

Анонимен

преди 2 години

Защото са смешници, без грам уважение към самите себе си. Срам и позор, български лекари!

14

ОПЛ

преди 2 години

Разбирам, че като нямаш поглед върху реалната ситуация-не вярваш.По принцип случаят е Дънинг-Крюгер т.е.незнаещите си вярват, защото не знаят.Да, младите в повечето случаи боледуват леко.Да, 3 % от заразените умират -предимно тези над 55 г.възраст.Проблемът на нацията не е КОВИД 19.Проблемът е средновековният манталитет на нацията.Като прибавим консуматорския апетит на ниско интелигентния сънародник е логично, че сме на 2-ро място по смъртност от КОВИД19.

13

Ангейов е за бой

преди 2 години

Но внимание! Може да му хареса;)

12

Анонимен

преди 2 години

Е, щом се бият, ще се ваксинирам.Циркаджий.

11

Анонимен

преди 2 години

Пишете много, че няма вируси! Хората се избиха да се ваксинират и няма да остане за вас!

10

Анонимен

преди 2 години

Лекарите започнаха да бият охраната, а се оплакват, че ромите ги бият.Не се прави така, бутнете рушвет, не бийте охраната.

9

Анонимен

преди 2 години

Щото не знаят, че ваксините са вредни - правят ги от кемтрейлс! Лабораторията е във връзка с HAARP!

8

Анонимен

преди 2 години

А трябва като в Индия ваксината да е платена и само богатите да се ваксинират.Индия е истинска пазарна икономика, либертарианска икономика. Индия е мечтата на Каролев, Красен Станчев и всички либертарианци.Тука и в САЩ хората живеят в комунизъм, има безплатни ваксини, има опашки, ваксините свършват и бързо се разграбват.Щом има голямо търсене на ваксини от мафиотите в бяло, Каролев ще им сложи цена 1000 лева и ще вдига, докато изчезнат опашките.