47

Анонимен

преди 2 години

Има хора, които трябва може би да се ваксинират от медицинска гледна точка.Други имат добра имунна система и най вече познават правилата на елементарната хигиена - като мен - и не е обходимо да се ваксинират.Ако повечето прочетат и разберат, какво и как е направена ваксината, много ще се замислят преди да искат да си я слагат, както беше казал един професор функционално неграмотни могат да четат, но не разбират четеното край на цитата. Не ме разбирайте грешно, че съм против ваксините!

46

Обективен

преди 2 години

Поредната изцепка на здравната система - по-голяма мижитурка от сегашния здравен министър не сме имали.

45

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Малко ги е бил....Тия гадддове дето са се клели в Хипократ сега ни боцкат за кинти.Продадоха се!Чакали били по 3 4 часа "без вода и тоалетна"Защо чакате бе - за без пари нали?!?Джи Пи то ми каза, преди два месеца, че Зенеката е "най-добрата ваксина"!!!А после я спряха.Продажници в бели престилки....Браво на етноса, че ги маризят редовно.

44

Анонимен

преди 2 години

прередил ги куриера на вма ! вма е болница за избрани,политикарии олигарси - за обикновенния човек там място няма .. , още на портала те срещат поне 4 дерибеи въоръжени до зъби и никой не може да припари до 20ет крепост .

43

Анонимен

преди 2 години

Отваряме-затваряме, отваряме-затваряме.

42

Анонимен

преди 2 години

*** и беден народ - слаба и разграбена държава. И лекарите са ни като масата от хора - прости, невъзпитани и алчни до безобразие.

41

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем причината-10лв.на игла!!Затова си бият шамари!500 човека пациенти,всеки с ваксина(2 игли),смятай :) Те джипките иначе си спят зимен сън,ама сега ги събудиха!!Утре и с колове ще се налагат!

40

Алкохолик отАнтоново

преди 2 години

Не мене др. Радева категорично ми е забранила да си бия ваксина. Във ваксината има микроби и други г.оовна. Коритаров нали се вакцинира и кво....взе че умре. Без такива номера.

39

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!!Много проникновен си бил бе, другарю националсоциалист!Такива "компетентни" изводи...ХА ХА ХА

38

Ха!!!!!

преди 2 години

До БългаринНе само се унижават, ами и до бой стигат по опашките за ваксини. И цялата работа е заради десетте лева за убеден баламурник и на сложена ваксина дето ще получат.Щото и те са патриоти като теб. И жирналистите.

37

Българин

преди 2 години

Къде сте видели в ЕС, Великобритания, Щатите, Канада лични ЛЕКАРИ да се редят на опашки за ваксини, да висят часове наред като сървули и да си губят времето и да се унижават???Какво е това разхищение на ТРУД??Защо РЗИ не организират по един куриер с хладилен пикап и не минат за 5 часа да разнесат ваксините по кабинетите Ви, докато Вие си вършите основната работа - прегледи на ПАЦИЕНТИ??ЗАЩО??Айде със здраве, дръжте се на положение малко, не сме Северна Корея!

36

Ss

преди 2 години

Тъкмо ще разберат как са нещата пред техните кабинети !

35

Анонимен

преди 2 години

38 пич, Ти си еманацията на българина и искам нещо да те питам:Ама наистина ли си мислиш, че всичко на този свят опира до пари?Най-ценното нещо на този свят, за оня-не знам, но за този най-ценното нещо е животът.Това, пич, ми е работата.Твоята не знам каква е.Какво работиш всъщност, 38?

34

Анонимен

преди 2 години

Виж какво, 38 ***-ераст,Дала съм 20 лв за такси, мед,сестрата иска по 4 лв на ваксина, зареждам по амп.Адреналин и Урбазон всеки ваксинационен ден и се надам в края на деня да ги изхвърля при това с ясното съзнание, че всяка поликлиника е фелдшерски здравен пункт и ако някой тръгне да се възнася от ваксинацията няма какво да го спре.Дребна душица си ти, 38,Нереализирала се в живота.Да си се изучил, брат, кой ти е крив?!

33

Анонимен

преди 2 години

М-да, а днес за да не ни се гледа кашмера, ни пуснаха 50-60 човека уста в тил на 5-ия етаж.В онзи тесен невентилиран коридор-душегубка, който не е преболедувал КОВИД, до 2 седмици ще го преболедува.

32

А сега сериозно

преди 2 години

Как няма да се сбият докторите.10 ваксинки да пробутат на ден на стадото, са им по 10 лева приход на ваксинка. Което е 100лв на ден.А и знаят че няма да е вечно, щото баламите се осъзнават със всеки изминал ден.

31

Анонимен

преди 2 години

Накво значи ВМА? Каква акадения е това, не е ли правилно да е просто Военна болница?

30

Анонимен

преди 2 години

Най-добрата бананова република в историята на Балканите, на света и на вселената. Дори в състояние на извънредно извънредно положение не може да се осъществи нормално медицинско обслужване....Kletamajkabulgarija

29

Анонимен

преди 2 години

Най-интелигентният начин е електронна система като тази за записване на пациентите за ваксинация; записваш час за 1-ва и 2-ра доза вземане на ваксини, обаче такава система струва пари.

28

Анонимен

преди 2 години

В един от хубавите американски филми "Последният замък" шефът на затвора пусна само един кош за баскетбол на затворниците и те се сбиха.Има много начини да се злоупотребява с власт.