93

Анонимен

преди 3 години

До: номер 97Чел си глупости. Не е вярно. Ти и от вода можеш да се отровиш.Но който си пие хапчетата в препоръчаните дози му няма нищо.Не така стои въпросът с ваксините. Хората от една игла умират, още при първата доза!!!Аз лично имам хроничен гастрит и не мога да пия аспирин защото получавам киселини.Почва да ми гори стомаха. Ама още съм жив, не съм умрял, въпреки че съм пил аспирин.Отказах го отдавна именно поради горната причина. Но съм още жив!

92

а знаете ли че

преди 3 години

има изследване което е установило от какво на практика умират клетките в човекадали ще се досетитеот КИСЛОРОДАт.е. без кислород живееш нвяколко минутиа с него със сигурност умираш малко по-къснослед около 80 г ако имаш късметкислорода оксидира клетката и я кара да старее, колкото и антиоксиданти да приемаш това е резултата от приема на кислород, бавно омъртвяване на организма

91

Анонимен

преди 3 години

Ваксината срещу коронавирус също! Отначало нищо ти няма, или може да вдигнеш температура, да те втресе, болки по мускулите, но после ти минава. Е да, ама докога?След няколко седмици оооп! Тромбозааа! Оооп! Инсултчеее! Оооп! Инфарктчеее!Ама... то кой знае, кой е чакал толкова време.. че може би след 2 години или след 3 години - ракчееее! Току те хване някой рак я на панкреаса я на белите дробове, я на мозъка... Има няма 6 месеца, и си ЧАО!!!

90

абе ей

преди 3 години

нали щяхме масово да измрем 30-40 години след чернобиля като гледам няма такива изгледида не се окаже и ковида така

89

мдаа

преди 3 години

на скоро четох че от приема на аспирин на година умират около 20-30 000 души незнам незнам

88

я по-спокойно

преди 3 години

това е изследване което усвоява средстваако направите подобно за почти всяка болест резултатите ще бъдат много подобнистига сте плашили хората

87

Ами да

преди 3 години

То скоро ще излезе, че ако си спал на същия етаж, на който има болен в другия блок, ще умреш задъжително след 30 дни в четъвртък. Имали още някакво безумие, което да измислите, за да всявате паника в хората, от която, между другото, НАИСТИНА се умира?! А може би точно това ви е мръсната списваческа роличка в цялата гняз! Спете спокойно, ако можете. Поне един живот виси върху вашите действия! Гаранция! Г***д08е!

86

Анонимен

преди 3 години

До ЛешаЛЕжи си налеву. Тебе нема.

85

Анонимен

преди 3 години

И за ваксините се отнася същото. Ваксинираш се и не знаеш в кой момент ще се гътнeш от някой страничен ефект.

84

Леша

преди 3 години

Националния Оперативен Щаб (НОЩ) може да ви убие по всяко време с инжекция. Кое е по- страшно?

83

Анонимен

преди 3 години

Животът е кратък и краен, но това е начинът да сме живи.Това би трябвало да е причина да приемаме живота във всичките му проявления като безценен и на 1-во място в ценностната ни система.Това е нещо простичко, но е основополагащо.След живота като висша ценност са всичките дивотии човешки.

82

Язе

преди 3 години

До Анонимен 85Ква мисъл, кво нешту!Язе са испотих!

81

Анонимен

преди 3 години

Някой чете ли я тази боза?

80

Анонимен

преди 3 години

Хората умират, защото материята е тленна.Това дали феноменът себеосъзнаване продължава след смъртта е малко вероятно, защото личността е феномен.Това какво ни се иска на хората е друг въпрос.Да попитам:Имате ли съзнание за място, време, личност докато спите?!Е, няма да имате и като умрете и това е добре да се знае, защото животът е върволица от човеци, които или помагат, или пречат на следващите.

79

Асан

преди 3 години

До Анонимен 82А така. Земи дъ им кжеш оти ниа сме учени, па тиъ ич не моат да разбирвът и сакат да са ванцинирвът!

78

Анонимен

преди 3 години

До 80:Защо не се гръмнеш и възнесеш респективно?

77

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да се гаврите с писмения български?

76

Анонимен

преди 3 години

Убие - е дума, която има негативна енергия, ниски вибрации.Нищо не може да убие,защото смърт не съществува! Тя е само на физическо ниво. Душата много пъти слиза на Земята и се връща в духовния свят.В Бог всичко е любов и светлина- високи вибрации.Така, че подобни внушения за създадения вирус от тея, които искат да управляват света , да печелят и убиват телата на хората,за тези които са на високо ниво на осъзнатост и развитие,са фалш.

75

Анонимен

преди 3 години

И кво станА после?

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Да, и ако след 10 години откак си го изкарал"A ако 10 години след като те ваксинират .... :)