113

Анонимен

преди 2 години

Прекарах го вече. Лекичко, само с лека температурка. 46 годищен , пушач.Наесен може и една доза, за буустер, ако не се е оправило положението...

112

Анонимен

преди 2 години

До ха хаДори може и 40 год. по късно да те убие...от старост.

111

ха ха

преди 2 години

Ковида мможе да те убие 6 месеца по късно, ако катастрофираш :))))))

110

JJIvanov Warnings

преди 2 години

Засечени са пострадали с тлеещи огнища в телата..Napomnqm че Black death and grey death mass murderers and killers бяха активизирани от древни тлееи огнища чрез силна черно терористична музика/bad death music terror/ Снимани са в заводи с включена музика от камерите з авътрешно заводско видео наблюдение още декември 2018 година ..Вижте и юни 2019 година. След спиране на музиката се капсулират внимателноАКо ви пуснат силна музика в заводи и магазини звънете веднага на тел 112..и снимайте

109

JJIvanov Geolog

преди 2 години

Warnings about TERROR WITH PCR TESTS !!!Поразени са рискови за проникване в телата им вкл в стомаха и червата на черни и сиви чуми масови убиици вкл Black and Grey death mass murderers and killers...При раздразване на гостоприменика на чумата масовите убиици в телата се виждат как оформят черен обемно обсебващ облак около жертвите..Поразяват лесно и вкасинирани вкл лекари позлвани за реклама на ваксинациите по български телевизии.Експерти да маркират поразените..

108

дедо Ташунко

преди 3 години

До Мегачеп, 118. Гледай да не ме изпревариш за гостуване при Коритаров. Отдавна се ваксинирах с Пфайзер ваксината и без проблем си пътувам навсякъде по Европа. Пожелавам ти здраве и да не те хваща ковид, не.щас.т.ни.ко! Не питай за лудо, то само се обажда, гласи нашата поговорка.

107

Мегачеп

преди 3 години

Дедо Ташунко, време ти е да годиш на гости на Коритаров.

106

дедо Ташунко

преди 3 години

Като гледам оценките под дружелюбното си послание под номер 116, си мисля, че поне 50% от раята не заслужава жалкия си животец.

105

дедо Ташунко

преди 3 години

Много от пишещите тук се шегуват и гледат несериозно на пандемията. Хора, изберете по-малкото зло, ваксинирайте се и спазвайте мерките. Всеки човешки живот е нещо уникално и безценно, затова не подценявайте мерките. С най-добри чувства към всички Ви, пожелавам на всеки от Вас три пъти здраве!

104

Анонимен

преди 3 години

А ваксините обикновено убиват веднага. За месеци след това... ами още няма сведения, още сме в началото на ваксинацията. Да изчакаме и ще разберем!

103

Случаен минувач

преди 3 години

Престанете да плашите хората бе! От сплашването до диктатурата има само една крачка! Навремето Хитлер е сплашвал чрез Гьоринг и Гьобелс, а Сталин - чрез Лаврентий Берия и прокурора Вишински!

102

No Coment

преди 3 години

Аз вярвам на учените защото стигнах сам до откритието,че ако си го изкарал вируса на 50 години,може да те повтори пак след 30-40 години отново но в друга здравословна форма.

101

Ефектен обрат

преди 3 години

Коритаров се ваксинира и....взе че умре.

100

Друго изследване

преди 3 години

Кило водка може да убие ковид 19 и години след възстановяване.

99

Мадам Бовари

преди 3 години

Аз си отгледах ковидчето и си го изкарах без да се самоизолирам. 2 седмици кашлях, кихах и пърдях на работа, заразих колежката, която си направи тест и излезе в карантина. Свекъра и заболя и умириса бъзито, мама пукна, ама тя беше дърта, ама аз съм много доволна , защото не бях под карантина, пък и какво да правя у нас. Казвах, че имам обикновена настинка и така и не си направих тест.Сега обаче ще си направя едно тестче за антитела и ще знам, че съм се върнала към истинския живот без Ковид 19.

98

Петърчо

преди 3 години

Както след война така и след като сте оздравели от някоя болест на вашия организъм му трябва време да поправи вредите които болестта е успяла да му направи. И това е въпрос на здрав разум а не на някаква тактика за сплашване. Това че вече нямате симптоми и се водите за оздравени не означава че болестта (не само корона) не е оставила вреди които могат да ви направят проблеми в бъдеще. Какво си мислите че термина "период за възстановяване" който често се използва в медицината означава според вас?

97

Анонимен

преди 3 години

Тия пак плашат населението.....

96

XuTbP5bP

преди 3 години

Ш'се мре Hийчe... Аз помня едни изследвания, че всички ще умрем! Идеята е докато сме тук колко ще се Уакаме :)

95

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТоя нищичко не предложи...

94

Анонимен

преди 3 години

До а знаете ли чеИ какво предлагаш?