32

Анонимен

преди 3 години

Този чалгар дома да ти не е как викат старите хора.лигав надменен безмозъчен страхлив много джавка ръмжи а дефакто нищо.

31

До 20

преди 3 години

Ми то не е като да местиш пешките.

30

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Здравствуйте Жа бо ци!!Видехте ли сега как трима баджанаци ша ва упраим набързо!!Да са благодарити на Деса,чи нъй избрала да ва управлявами!!Сига шъ ви припудадем урок по баскет,тоест как тупами топкатъ!!За се га Баджаначито Славуцата и АЗ я тупками,посли шъ я пудам на Корна и там другуту баджанак ша си пуиграй с нея!!Ей така са праи миличките ми жабенца на батя!!Многу праилну,чи ни искати Пужарникаря!Той многу сириозен и не ни дава да краднем!А пък аз и вие си обичкаме да краднем!!

29

Анонимен

преди 3 години

Много ме дразни тоя Славчо . Никога не се доверявайте на такъв палшок(плъх) 1месец карантина.тц тц тц Съжалявам хората които му се довериха.

28

Слави се гаври

преди 3 години

Папката ще бъде приета от пощенският гълъб Стефанова, която ще има за асистент ванката. Ще я предадат в покоите на Трифонов, където ще остане до края на карантината му, който не е оповестен. Цялата държава ще тръпне в изчакване кога славун ще е в състояние да върне папката. В последствие, тя ще трябва да бъде поета от нощ с екипиран анти ковид екип и обезпаразитена.

27

Анонимен

преди 3 години

Направо следобяда да дава мандата на трета партия, ама няма да го направи щото си печели време докато онези от парламента не му променят законите в негова полза. Пък после да се разпускат

26

Само да питам

преди 3 години

А защо чак в сряда ?Нали уж бързахме де се състави ново правителство !Явно пак лъжи и задкулисие !

25

Анонимен

преди 3 години

Всички статуква съединявате се Слави идва да ни вземе зобта от копанята.

24

Пощенския гълъб

преди 3 години

Страхотно. А докато чака да му гласуваме 240 депутата, за да не му се налага да говори с никой, той ще благоволи ли да направи нещо? Защо поне не спести на това момиче гаврата да ходи за една папка, която да върне НА СЕКУНДАТА? Да беше изпратил ванката, нали той беше по мръснaта работа. Този човек залага наистина, че народа е изпростял на поне 50+%. Къде му е кабинета? Да покаже, като го вкараме с 240 депутата кои ще са министрите. Да знаем за какво ни заповядваш да гласуваме, о, цар и годподарю

23

Анонимен

преди 3 години

След връщането на мандата от Трифонов предстои-третият мандат който ще бъде връчен на Нинова и Тогава ще видим!Любов Необяснима-между БСП и Герб!

22

Стивън

преди 3 години

21 Тошко, ти ли пишеш от кулоарите на парламента, работа нямаш ли? И да славословиш шефа си няма смисъл, всички го видяхме колко струва.;)

21

Анонимен

преди 3 години

до 21 Слави, вече и в Днеса ли пишеш, освен у фацебуука...хахахахаха..... Умре ромката дето те хвалеше.

20

Анонимен

преди 3 години

Слави такова Баце вече 3 седмици, и сега ще го прехвъли на Радев и той да го такова с 200:)

19

Анонимен

преди 3 години

Да го връчва на който иска, Слави има най-доброто шоу на Балканите най-добрите сценаристи и най-добрите шахматисти в света. Не можете да му стъпите и на малкия пръст на Слави, не сте достойни дори да го обсъждате. Първо му давахте 7 % той взе амен-амен 20 На новите избори ще вкара 90 депутата почакайте да оздравее и ще ви смаже като ***.

18

Анонимен

преди 3 години

Ей тази мацка като обяви, че е задължена на Васил Божков и не ми падна в очите, а направо се срути! Добре, че няма да става министър-председател, че е ясно, че ще изплаща дългове...

17

Анонимен

преди 3 години

естественно че Радев не требва много зор да си дава, трябва време за да се направят промените в избирателния кодекс и да се премахне недоразумението "специализиран съд" мисля 2-3 седмици ще са достатъчни

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Сега в момента незнам как е, защото Баце опростачи цялата държава, обаче до преди 10-ина години СА Ценов в Свищов беше един от най-добрите икономически ВУЗ-ове, не само в България, а и на Балканите, така че не се изказвай неподготвен

15

Анонимен

преди 3 години

След като ИТН ясно са заявили че ще го върнат. Радев трябва да е готов в четвъртък веднага да го даде за трети път мандата и ако няма правителство до 7 дни да насрочва избори.Започне ли да се мотае и да изценира консултации за третия мандат, е ДОКАЗАТЕЛСТВО че бави времето, за да сменят Изборния кодекс и да избута изборите по в средата на лятото, когато хората са на почивка.

14

stoedin

преди 3 години

това вече не е интересно и т.н. и т.н.

13

Анонимен

преди 3 години

Че то това не е новина цялата държава говори и прави нещо със седмици дето Слави ще го свърши с 1 изречение и за 2 секунди. Жалки сте. Ако сте в шоуто на Слави няма изкарате там и за минимална заплата.