52

Анонимен

преди 3 години

До АНОНИМЕН"Да видим сега Русия какво ще му нареди на Радев. Срам си за България. Време е да си ходиш."Да си ходи, само че 70% от българите искат да остане. Хайде гласувай и го махни като искаш да се махне. Ще ми е много интересно да те видя.

51

Анонимен

преди 3 години

Вие нямате експерти! Само ние от ГЕРБ имаме експерти!! Ето го Владито Горанов. Експерт та дрънка!! Само дето проспал едни 700 млн лв. и пробиха системата на НАП. Пътищата се разпадат, навсякъде срутища. Ама иначе само ние от ГЕРБ имаме експерти.

50

Анонимен

преди 3 години

Когато ГЕРБ връща мандата, о, всичко е наред. Когатод друг връща мандата - страхливци, некадърници!!!!

49

АНОНИМЕН

преди 3 години

Да видим сега Русия какво ще му нареди на Радев. Срам си за България. Време е да си ходиш.

48

Баба мара

преди 3 години

шампион по шах смятате ли че божков ще подкрепя глупав човек това е добропопадение с 5 езика не трябва да се връща мандата може да се опита може да сенаправи сборен отбор има добри младежи които ще се справят

47

Питане

преди 3 години

и защо ГЕРБ толкова бързаха да върнат мандата, че имало криза - той никой друг не бърза. Явно за повечето дето са в НС криза няма, ковид няма, икономическа криза няма. Даже първото дето го гласуваха беше да си вдигнат заплатите.

46

Загрижен

преди 3 години

Много подходящ избор за човек, който да вземе мандата, да го върне и да обяви шах и мат! Нови избори, нови избори и като свършат парите за плащане на вот ще се разбере кой какъв е! Подкрепям!

45

Анонимен

преди 3 години

bg velik voinik ;-)))) kuh cherep ;-)))) v gastite - pistovche...:-))) jena mu bara na chujdoto asker ;-)))

44

Анонимен

преди 3 години

Г-н ПРЕЗИДЕНТ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ. УСКОРЕТЕ ПРОЦЕДУРАТА. ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.ИЗВЪНРЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЧУКАТ НЕУСТОИМО НА ВРАТАТА. ОПТИМУМЪТ Е ОТ 18 ЮЛИ до 8 АВГУСТ 2021.

43

Анонимен

преди 3 години

Трифонов пак се появи с фланелка с череп. Този човек е болен от комплекси.

42

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът да не е бил на оперативка в Москва, че от петък няма време да връчи мандата...Пълна пародия са и дронаджията и гологлавия чалгар, а за татяна мултигрупова, корнела техноимпексова и сестра галева да не говорим

41

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо не сложиха баба Мика за премиер? Беше подходяща.

40

Гуфу

преди 3 години

Може ли льотчика да обясни защо забави толкова връчването на втория мандат. След като е ясно, че трябва да бъде връчен на вторите защо не беше връчен още вчера? А и след сутришното изявление на Славиту защо не го връчи веднага за данго върнат и да не се губи време, а чак в Сряда. Пропиляна една седмица. Умишлено бявена за да прокаратноопрваките в ИК. Лъжци и лицемери. Пак гласувайте за тях лятото.

39

Анонимен

преди 3 години

Стефанова да каже колко пари й е платил Божков?

38

моч

преди 3 години

Това момиче уж голям интелектуален капацитет , анализатор , комбинатор , гросмайстор та чак световен шампион по шах , как можа да се остави да я минат така елементарно. Не усеща ли обидата и унижението от факта че се ползва като предмет за еднократна употреба , чийто път свършва в кошчето или в канализацията , а ле ке то от тази полю ция ще остане в биографията и завинаги.

37

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че сам си го сложи и сега реитингът ще му падне до нула.абсолютно никои няма да го гледа вече него и неговата телевизия .но аз го разбирам тои е неграмотен и неук човек от политика не разбира грам.него го уползотвориха и го използваха с него леснонсе работи щот не е добре то си му личи че има некво заболяване а последствията от това заболяване рефлектират върхо мозъка и беше употребен от фашистите и популистите.

36

Анонимен

преди 3 години

Как са чакалите на Баце, виете ли, виете ли :)

35

Обичайте, не мразете

преди 3 години

Чалгари, готови да браните клоуна с телата си, какъв 10-ти, бе. Нали след избори на 5-ти казаха, че е болен. От тогава са 22 дни. А цяла година джафка, че такъв вирус няма?! Не ме интересува. Казвам го, защото лъжете. Нито искам да го виждам, нито ще си разваля настроението да го гледам на видео как ме лъже. Да поддържаш този човек трябва да се мразиш, да мразиш живота си, хората и света. И съвсем не подценявам, че има много такива хора.

34

Анонимен

преди 3 години

До 40Положителният тест на Дългия от 10.април,така ли?А,защо се крие от 4 април?

33

Анонимен

преди 3 години

Те там в шоуто го спукват от бъзици и го прават сам да ди говори.те за тва го сложиха втори в ранглистата за да се добутат бсп до вип ложата.щот го видеха че главата му е празна и ме знае да взима решения.