123

Сравнението издиша!

преди 3 години

Трябва да се сравняват от една страна бивш външен министър и представител на ЕК и европейски шампион по шахмат!В чия полза е сравнението!?

122

Анонимен

преди 3 години

До мочИ не си служа с хумор. Хоморът е нщо, кеото не трябва да присъства в днешно време. Всичко е до печлби, ръст, правилни инвестици и оптимизация.

121

Чао

преди 3 години

Мутрата Слави си ги начука здраво. Видяхме че за нищо не става.

120

Анонимен

преди 3 години

Вместо да работим ще играем шах. И Черепа ще движи пешките с ръката на шахматиста.

119

Анонимен

преди 3 години

До мочАз съм скромен. Казвам нешата, каквито са.

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136По-малко, ама негативно по-малко.Ще изпраска поне 21-2%. ГЕРБ си изгърмя много от бушоните.

117

Анонимен

преди 3 години

Славчо пак заложи на шоуто вместо на работата. И употреби една световно известна шахматистка за разносвач на пици - да вземе мандата и да го върне. До каквото се докосне този човек го опростачава.

116

Анонимен

преди 3 години

Кдъната в момента се опитва да ми прави сечено :)) Не съм чувал хакер да пробива Линукс, ще те призная ако го направиш :))

115

Анти-ОФ

преди 3 години

"Слави Трифонов и ДБ ще имат повече гласове."... за ДБ съм съгласен, като се прелеят от Маямата,ама за чалга-ефенди не мисля,тъкмо обратното ще стане,може и наполовина да му падне процента.

114

HAHAHA

преди 3 години

Хора, не обръщайте внимание на троловете от герб, които се опитват да промиват мозъци. Истината е, че Баце и да им го набие с 200 отзад, те пак ще го подкрепят. Това не са хора, които имат собствено мислене и мнение, а хора на които акъла им стига да октраднат 2 туби с нафта.

113

Цигaнин от ГЕРБ

преди 3 години

Според ГЕРБ политиката е бизнес далавера...

112

моч

преди 3 години

До 96 Анонимен:)))))))))Най-чистосърдечно си признавам че не мога да се похваля с нито едно от вашите достойнства , дори предполагам , че от скромност спестихте поне още 15-20 други , които тотално биха ме хвърлили с смут и депресия :))))Това е нагледен пример за типичен представител на ИТН - самохвалство , високомерие , претенции , приказки на килограм и накрая резултата от мощния интелектуален потенциал не може да прескочи бариерата на пошлостта , чалгата , дебелашкия хумор и грубия език

111

Анонимен

преди 3 години

До ТиквунийМислех че Славчо се е прегънал, все пак взеха да си правят сметки без него, демек все едно се е съгласил, но явно изолацията от гневните пиявици му е помогнала в решението :))

110

Анонимен

преди 3 години

Първан е калпазанРаботи във бостан

109

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 123: Кои са спешните задачи? Актуализация на бюджета, приемане напланът за възстановяване и устойчивост за да се получи финансиране от ЕС, промяна на изборното законодателство. Има над 50 внесени законопроекта - трябва да се разгледат и гласуват поне приоритетните. Има много какво да се прави до изборите.Не е само "изчегъртването на ГЕРБ", макар че и това е важно.

108

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори Славчо ще потъне. Няма да направи по-добър резултат.

107

Анонимен

преди 3 години

Как ще се РАЗВИВА БЪЛГАРИЯ , КАТО РУСОФИЛИТЕ ИСКАТ ДА СИ НАПРАВЯТ ПАРТИИ. ИСКАТ ЕВРОПЕЕЦА ДА ГИ ПРИЕМЕ ЗА НОРМАЛНИ ХОРА. НО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧАВА

106

Анонимен

преди 3 години

Защо се учудвате , че внесоха законопроекта за неограничен брой секции в чужбина , което облагодетелства ДПС .Случайно да сте гледали скеч с който се осмива ДПС , аз не . Изводите сами си направете .

105

Тиквуний

преди 3 години

Гербавите хем щели да спечелят следващите избори с пълно мнозинство или с обединени ***, хем не спират да реват по цял ден и цяла нощ изпаднали в паника. Нека всички анти-герб гласоподаватели да си зададът въпроса защо го правят, ако всичко им е точно и ИТН им правят огромна услуга. Разсъжденията ги оставям на вас. За мен лично Слави постъпи мъжко. Какво промяна може да искаме при положение, че статуквото има 146 гласа. Това е подмяната, а не, че Слави е върнал мандата. Хубав ден! :)

104

Анонимен

преди 3 години

До 115Кажи на Боце каква е трудовата биография, нека да разберем и да се самобичуваме за нахалството да попитаме :))