243

Махай Борисов 1

преди 2 години

Партиите на НЕДОВОЛНИТЕ, могат да направят Правителство САМО с участието на БСП.При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.Искам да Попитам Слави Трифонов и партия "" Има такъв народ""- за какво дойдоха ??? Да махнат БОрисов и АРАБСКИТЕ маски и да ОЗДРАВЕЯТ българите и да имат РАБОТА и Пари ?? Или дойдоха само да ГУБЯТ времето на избирателите ???

242

Махай Борисов 2

преди 2 години

За ДПС гласуват турските МАФИОТИ. След 1990 г, турските мафиоти от ДПС не са имали по- малко от 10 % от гласовете на изборите. Българите гласуват за РАЗЛИЧНИ партии, но Турски ШПИОНИ и МАФИОТИ, винаги си гласуват за ДПС..А за *** БОрисов и ГЕРБ гласуваха разни турци и Крадци и Измамници в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Турците са във властта и дори и така наречените Патриоти НЕ можаха да ги ИЗГОНЯТ, щото *** Борисов ГЕРБ подкрепя турците.

241

Махай Борисов 3

преди 2 години

Така че, колкото и избори да има, турците ВИНАГИ ще влязат в парламента и БОрисов с партията му ГЕРБ. За да НЕ влязат в парламента- ГЕРБ и ДПС, трябва да ЗАКРИЯТ тая турска партия- ДПС и да ИЗГОНЯТ всички турци и мошеници на Борисов от Данъчното , Митницата и Полицията. Тия пак ще ходят да ГЛАСУВАТ, щото си ВЗИМАТ заплатите..

240

Махай Борисов 4

преди 2 години

Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократичн България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и СЛави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМ да гласвуат постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на Борисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- ***.йм.уни- н.ег.ри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата.

239

Махай Борисов 5

преди 2 години

Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участието на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ..

238

АК-47

преди 2 години

Лелееее, този анализатор, откъде го измисли, че тези чалгари ще имат по висок резултат. Нормалните хора няма да се излъжат втори път да гласуват за човек, на който му пишат всяко изказване, а сценаристите влезли в Парламента се държат като слон в стъкларски магазин. Такова падение скоро не се е виждало. Напомнят ми за ранното СДС, за рошавите глави, за пуловерчетата, за невъзможност да се говори нормално, дипломатично, за *** изцепки, както при тези агресивни, невъзпитани чалгари.

237

Ни котЕ

преди 2 години

Първо имахме за президент Жаба,после Плюещ кон,после агент Гоцко,после Ирландска пастирка,а сега дундурко на жендърите. Имахме министър-председетел сиgанин, после Мадридски комарджия,после СерГейчо,после Мутра,а сега ни се натриса Клоун на мутрите и олигарсите от Глобална България. Тоя клоун за над 50 години ни е завъдил жена,ни дете ,ни котЕ.

236

keiti

преди 2 години

До РодителАбсолютен резил за ИТН и Слави. Най-точното име за тях е "Няма такава държава" , в която така да са измамени младото поколение. Защо Слави си въобразява, че ще спечели абсолютно мнозинство да управлява. Дори и това да стане ще се провали бързо.

235

Анонимен

преди 2 години

На кьопави партии герба им пречи !!!!

234

Родител

преди 2 години

Когато бащата възпитава детето си, той прилага различни методи. Днес ,детето ИТН, си изпроси възпитателна "процедура" от бащата Борисов. На очертаващите се предсрочни избори Борисов ще щ.и.б.а по *** ИТН докато им почервенеят бузите. Време е да измитаме оръфляците на Чалгаря, Фигуранта , сестрата Галева , Хаджикян, Бабишкян и всички -ян от политиката !!! Купувайте повече яйца-ще ви трябват , за да оцапаме "новите политици" , така както те оцапаха достонството на българския народ !!!

233

Анонимен

преди 2 години

Първанчо е извадил баданарката и маже яко.

232

Анонимен

преди 2 години

ШАХМАТЪТ Е ХУБАВО СРЕДСТВО, ДА СИ РАЗДВИЖИШ УМА, НО САМО ТОЛКОВА. ОСНОВНИЯТ МУ ПРИНЦИП Е ДА ЗАПАЗИШ РАВНОВЕСИЕТО НА ПОЗИЦИЯТА, НЕЩО КОЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С РАЗВИТИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО.САМО МИ Е ЛЮБОПИТНО, ЗАЩО ЧАЛГА-ТАЙМ ОБЪРНАХА ДЪСКАТА ОЩЕ В НАЧАЛОТО.

231

Анонимен

преди 2 години

Слави и ИТН скоро ще спрат помощоте 60/40 при Корона, както и парите с които в момента се подпомагат губещи бизнеси като хтелиерството например.Защо?Защото няма да внесат проект в ЕС, ще изпуснем сроковете и няма да получим никакви пари.Защо?Защото правителството на ГЕРБ са написали проекта по който да се разпределят парите от ЕС за възстановяване на икономиката след Ковид. От ИТН са анти - ГЕРБ и няма да внесат техния проект -ок но от ИТН нямат свой проект!ИТН са предатели!

230

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоз *** ??? Кви са тези глупости където приказва ? Какъв скеч, освен този който ББ и подчинените му разиграват ?!?!

229

Анонимен

преди 2 години

Живея в чужбина, чета български новини... понякога пишат за страната в която живея - общо взето преувеличават и слагат някакви гръмки заглавия, а реалността е съвсем различна! И сега гледам този пaлячo. "хаос".. "политическа сцена".. "pr"... Много насериозно не бива да се вземаме (вземате).. Сцена няма, хаос няма и този "експерт" да вземе да си направи партия, че да дава акъл, кое как се правело! :) Опитвам се да ви кажа да си гледате живота и да не се занимавате с глупости, лъжи и преувеличения

228

11

преди 2 години

Има ли още наивници ,които не са разбрали , че всичко у нас е под външна диктовка!?За следващите избори се проектира дясноцентристко правителство.ГЕРБ е нежелана , поради корупция , а БСП -за русофилство !Точка!

227

гол келеш

преди 2 години

До поредната измамапълен с бръмбари и мухи!

226

поредната измама

преди 2 години

Струваше ли си напразно да се гласува за един гол и празен ***?

225

наблюдател

преди 2 години

Политиката е сериозно нещо и трябва да се прави от сериозни хора.Колкото до шахматистката, навремето е имало хора които са можели да цитират библията наизуст. Те не са оставили нищо след себе си.В политиката за разлика от заучените гамбити, трябва да се вземат решения в непрекъснато променяща се обстановка.

224

Анонимен

преди 2 години

ИТН се подиграха с младите хора който гласуваха за тях и направиха голям подарак на ГЕРБ сега и батко и татко ще се присъединят към тях и ИТН ще изпаднат на мястото на мутри вън