9

Анонимен

преди 3 години

На такси съм се возил за последно през 1977 година на 21 ноември. Тогава от ц.гара София до кв. В. Левски което разстояние е към 10 км платих 2 лв. През януари 1978 г. си купих лада 1500 и от тогава на такси не съм се качвал. Вече смених 8 автомобила последният ми е мазда. Ако сега се кача на такси и измина същият маршрут като този от 1977 г. сигурно ще платя над 30 лв.

8

Веселин 7112136860

преди 3 години

Сериозна индикация. Щом трафикантите таксиджии с са с увеличени такси, значи средношколската проституция и дрогата,дирижирани от Мосад са в подем. Отмъщението срещу мосадовите ще бъде титаническо и последнов историята. Будите ради !

7

Анонимен

преди 3 години

В Благоевград от точко до точка не прескачаше левче преди 15 години, когато бях студент там. И сега 2 лв не е много. 20 минути пеша с багаж и в студено време в 5 ч сутринта? Предпочитам да дам 2 лв. И не, не съм мързелив.

6

до анонимен

преди 3 години

За какво да са ви тия таксита особено пък в малък град?-----------Ха, мислим еднакво!-))))))

5

Анонимен

преди 3 години

Че, за какво са ви таксита в Благоевград!Разстоянията в рамките на града са 15, максимум 20 минути пеша!Чудесна разхдка и полза за здравето!Имате и обществен транспорт!Защо ще трябва да пълните гушките на бакшишите?

4

Анонимен

преди 3 години

За какво да са ви тия таксита особено пък в малък град? За 2-3 километра вземат такси?Ама това разстояние се минава пеша за 20мин. А с колело за 5 мин. Даже в трафика ще изпревариш таксито.Явно голям мързел ви ви гони да вървите пеша. Затова сте толкова затлъстели и болни.

3

Анонимен

преди 3 години

Идеята, че някой чака на бакшиш е просто ***.

2

Анонимен

преди 3 години

Уууу! Uber са лошиии! УУууу!Компании, които возят са лоши!Иначе тея, дето заплащват че ще колят и убиват и то по пред камери, са добри!

1

Anonymus

преди 3 години

Не само там, на всякъде бакшишите са увеличили таксите. На доста места от малките градове дори не пускат апарата и не издават фактури и пак ламтят за кинти. Поне сега си нося 1 джоб стотинки и в София като ми излезе 13,78 толкова му давам. Ако ми се направи бакшиша му казвам "Нали за това си увеличихте таксите, за да не искате от хората бакшиши" и ония пак недоволстват.