17

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

16

българин

преди 3 години

До: номер 30Понеже много се замислих за тази робска привързаност към Русия на българите русофили като тебе, сега ми просветна че вие може да страдате от така наречения "Стокхолмски синдром". Това е един вид патологична привързаност на заложниците към своите похитители.В братска Полша младежите се организират в доброволни военни отряди за защита на полските граници от нападение от Русия, а ние блеем!Идеите за славянофилството идват от братска Чехия, а не от Русия!Варягите не са ни братя!

15

българин

преди 3 години

До: номер 28Пич, това което си мечтаеш и фантазираш за Русия е само в твоята глава!Русия никога не се е отнасяла добре към българите и нашата държава, България!Нещо повече - Русия никога не се е отнасяла добре към своите собствени поданици, каквито амбиции има и спрямо нас, тоест да ни направи и нас българите руски поданици!Наскоро гледах един руски филм, действието се развива в Магадан, Далечния Изток.Мога да го опиша само с една дума - УЖАС!Колкото по-далеч от Русия, толкова по-добре!

14

българин

преди 3 години

Това, което казва другарят (др без тире) Войн Божинов е вярно, с изключение на едно.Това ще бъде полезно за България, а не обратното, пълна лъжа е това че уж видите ли щяло да ни навреди!Това може да го каже само един мyxлясал русофил и пyтинист!Никога българите не са обичали Русия!Макар голяма част от българите да имат приятелски чувства към руския народ, то руската империя, била тя царска, била комунистическа, никога не се е отнасяла добре към нас. И никога няма да видим нищо добро!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29: Това, че ти малко или знаеш или нищо не знаеш и не можеш да излезеш от черупката на кръчмарския манталитет, където ,,всичко" знаят и могат само срещу две ракии, не означава, че нищо добро не сме видели от Русия. България я има защото е имало Русия. А онези на Запад, които ви уважават измъкват от неграмотните като теб около ?15-20 милиарда годишно и си свиркат, докато българи умират от студ и глад! На вас туркофилите ви трябва още много еволюция.

12

Да бе!

преди 3 години

На този господинчо, д-р Божинов, не му е ясно, че историята на света не зависи от любовта на русофилите в България, които уж преобладавали всред населението. Идеята за "Триморието" ще бъде реализирана от Космическа Америка, а не от политически неграмотната част от населението на България. бг.

11

Анонимен

преди 3 години

Не смятам, че възрастните и старите хора са антируски настроени. Младите са аполитични, но и те се притесняват, че станахме без да искаме централа на щаб за военоморски операции в Черно море. Американски самолети кацат на български ВВС бази. Румъния е реално държава на първа линия при военни действия на САЩ и НАТО срещу Русия. Турция е за САЩ ненадежден съюзник. Ние сме послушни хора и чак когато долетят ракетите, не дай си Боже, ще разберем, че "тая работа не е като оная".

10

Анонимен

преди 3 години

Ние сме. По-точно мисирките.

9

Анонимен

преди 3 години

Руснаците са ужасно надменни и заядливи, но и българите не са по-назад.Просто к едните и другите са сериозни комплексари.

8

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Винаги ще изпитвам топли чувства към воините загинали за Освобождението на България, но ...В Страсбург бях аз, който вееше всеки ден в продължение на няколко години български и руски флаг. В замяна руски поп ми се подигра,че се казвам Веселинъ, а не Василий. Същият ме нахока,че казвам "отче наш" на старобългарски, а не на съвременен български.Един-единствен руснак не ми подаде ръка в труден момент. Явно горделивостта е мода сред "братята" ни. Не лъжа. 0033 780377558 е телефонният ми номер.

7

пущиняк

преди 3 години

До Айде,БГ няма как да стане втори Крим, понеже в БГ руснаците не са мнозинство от населението и то от 200години, за разлика от албанците в Косово например, които станаха мнозинство там преди има-няма 40години! От американското посолство ли ви карат да ги лансирате тези врели-некипели?

6

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Аз съм първият човек в Европа,осъществил законен протест срещу ислямската педофилия. Руснаците ми отказаха политическо убежище в София, обещавайки ми го в Белград. В Белград дори не ми назначиха интервю. Русия ме загуби. Аз бях русофил и за последните 10 години направих за Русия повече от който и да е било руснак. Сега съм във Франция и живея на улицата. Поне хората ме обичат. Протестът ми ба на 14.11.2019 в началото на алеята срещу "Кравай". Бях арестуван. Не губя почит към героите от Освобожде

5

Анонимен

преди 3 години

Ама бива ли така, да разкривате руските агенти в България !? Това е срамно ! Нарушава нашите вековни връзки с братския народ !

4

Забележка

преди 3 години

До 3 Вижда се, че си руски *** с нескопосан превод от руски !Защо така ?! Деньги не хватает ?

3

Айде

преди 3 години

...малко по- сериозно! Гледах го този руски агитатор по Он еър. Само такива канят при тях!!! МОЖЕ БИ ЕДИНСТВЕНОТО ИМ ЖЕЛАНИЕ Е БГ ДА СТАНЕ ВТОРИ КРИМ КАКТО ИМ СЕ ИСКА НА ДОСТА ХОРИЦА НА ИЗТОК!!! НЕ СПЕТЕ! МАМЯТ ВИ В ОЧИТЕ!

2

Слабо

преди 3 години

Малеее, някакво проруско коментаторче се кахъри, че България разкрива чужди шпиони и диверсанти на своя територия и твърди, че Това едва ли е най-полезното за българския народ ?!?

1

Анонимен

преди 3 години

Днес.РУ редакторите се чудят как да угодят на медията майка - Риа новости.Срашно заглавие- Точно като за ***.