12

Stamen

преди 3 години

Време е да поставим можещите пред лоялните, знаещите пред харизматичните и работливите пред моралните.С ДРУГИ ДУМИ, АКО СИ МОРАЛЕН, ЗНАЧИ НЕ СИ РАБОТЛИВ? СТРАХОТНА ЛОГИКА. КЪДЕ ГИ НАМИРАТ ТАКИВА ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ДЪРДОРКОВЦИ КАТО ТОЗИ?

11

Анонимен

преди 3 години

Не плащете хората.Борбата е да се откраднат европейските помощи,които не са малко.

10

Анонимен

преди 3 години

протеже на масоните

9

Анонимен

преди 3 години

Поредната широкоспектърна калинка, с претенции за експертност.Не, не идва криза! Кризите са вече тук! А децентрализацията на икономическата и политическата власт са гаранция за всеобхватен разпад! Напред към феодализма!

8

Анонимен

преди 3 години

аман от комунистически(демократически) лозунги,не можете ли да разберете че на хората им омръзна да ги лъжат...

7

Анонимен

преди 3 години

Преди да си експерт трябва да си идеалист.Експерти с лопата да ги ринеш .. ни експерти да крадат

6

Майна

преди 3 години

Експерт без идеализъм ( сърце ) не е експерт . Видяхме едни такива ЕКСПЕРТИ по времето на НДСВ .. юпитата от лондонското ситиНики василевци , велчевци и СиеДойдоха, ограбиха страната опоскаха е като скакалци и ни обясняваха вечно любимата фраза на мафията за -МАГИЧЕСКАТА ПРЪЧКАДокато си пълниха банковите сметки на кайманите със СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРОА дядо крадеше като за последноАйде МЕРСИ ти на такива ЕКСПЕРТИ

5

фенът

преди 3 години

Няма нищо по-страшно от армията подкупни експерти.

4

Анонимен

преди 3 години

Докато се наумувате какво трябва държавата буксува и скоро никой няма да иска да прави правителство понеже след поредната криза е обречен.

3

Айде ВЪН

преди 3 години

Стига плашили БЕ12 години плашите народа12 години ТОЙ ви вярва България е била в далеч по големи кризи, народа реши и отсече, Боко няма да е вече във властта, дали сега или след 6 месеца все тая.Хубавите неща стават бавно но не толко като за 30 години манипулации, лъжи и криене.Това беше, стягайте си експертните д-та и вън от спалните помещения наречени офиси.

2

Сашо от Новачане

преди 3 години

Третият мандат отива в Корни и тя ще бъде новияминистър-председател ! Всички останали в Парламента са пълни *** !

1

неандерталец

преди 3 години

До Анонимен номер 1Бабикян ли си? Ковчези трябват ли ти?