32

Dinosaurus

преди 3 години

Това самодоволно и надуто протестантче що не работи на Лъндънската борса, заедно с юпитата на Царо, ами дошло тук акъл да дава? Помним ги такива експерти, Велчев направи сделка с външния дълг, малката пица помним, малката секирс също. Елсперти! По сапунени мехури, докато си напълнят гушите, ама в България, щото у САЩ им миришат краката

31

Анонимен

преди 3 години

Изтрива коментар в ,който беше написано ,че не е необходима да се плашат хората. Щом го трият ,значи това е целта.Ще трябва на английски да пиша коментарите.

30

БГ

преди 3 години

Много точно казано. Въпроса е как да стане?

29

Анонимен

преди 3 години

Идеолози и истински патриоти са нужни като Левски и Ботев ! а не безпринципни експерти по крадене

28

МАЛЪК БИЗНЕС?

преди 3 години

Към настоящия момент масов, стабилен и печеливш малък и среден бизнес в БГ не може да има (както е в Полша). Причините:- централизирано задкулисно разпределение на бизнесите от политическата класа- неадекватна, неподотвена и зависима от политически интереси държавна администрация- предстояща политическа нестабилност- неадекватно договорени субсидии от ЕС и непрозрачното им разпределение

27

Анонимен

преди 3 години

Човекът има право - прекалената централизация е нож с две остриета. Аз друго не разбрах - откъде накъде имаме криза, след като ГЕРБ бяха "най-успешните"? Доколкото не ме лъжат очите, "най-успешните" са още в Изпълнителната власт.

26

до MNOGO GOLQM

преди 3 години

Не ви ли прилича на приказаката - Лъже като дърт ром .------------Хайде, не обиждай!!!!Даже ние не можем като тези Меринджеи!

25

Анонимен

преди 3 години

Всички под логи на сорос повтарят тая мантра.Няма да стане, вече сте на светло и хората ви виждат.

24

...

преди 3 години

Стадото не ще експерти.Иска овчари.Да го доят,стрижат и баламосват...

23

до аз

преди 3 години

Нужни са експерти,НО ДА НЕ СА ПАРТИЙНО ЗАВИСИМИ.------------Ха, че де го туй ж.ивот.но????

22

Ядосана

преди 3 години

До Анонимен 22В главата ви само алкохол, премиер алкохолик не ни трябва, не ставате. не се напиняйте.

21

Анонимен

преди 3 години

полската икономика е силно диверсифицирана и има много успешни малки и средни предприятия-----------------Ха, вица за Рокфелер с ябълките!-)))Ква полска икономика, бе, чадо?Ква дизерсификация, бе, момче?ЕС им даде над 400 милиарда Евро!То, тъй и баба знае!Ха, да видим кво шъ стане с полската "икономика" като им платят последния транш?!Каква част от малкя и среден бизнес шъ фалира и за капак на всичко отгоре Ковида!

20

аз

преди 3 години

Нужни са експерти,НО ДА НЕ СА ПАРТИЙНО ЗАВИСИМИ.

19

гост

преди 3 години

До StamenСлави се има за морален, но в случая е от не можещите. Не, че е мързелив, харизматичен за някои но не е знаещ, да ни измъкне. Това се има предвид и съм с две ръце за. България вече няма време да чака някой тепърва да се учи, всичко е на наш гръб. Нека се учат, но да тръгват от долу нагоре, да се следва йерархията, а не от ТВ креслото до премиерския пост.

18

MNOGO GOLQM

преди 3 години

CV - то на този човек Кърти Мивки .Завършил САЩ Университет в Лондон , преди това е станал Доктор в Благоевград , после има много Динамична Кариера в Лондон , после се е върнал в България и преподава не се знае какво и къде .Не ви ли прилича на приказаката - Лъже като дърт ром .Вчера гледах един такъв как лъжеше и се хвалеше колко учен е .Айде Нема Нужда - Баш Майстора .

17

Анонимен

преди 3 години

и аз съм знаещ и можещ - зная как да си варя ракийката, зная как да я пия и мога да пия да пия да пия - а пък съм и скромен, скромене, барем за 1 министър не ставам ли, А

16

Анонимен

преди 3 години

Това се лансира от световното правителство(мафия) в сянка.Властта да бъде дадена на "експерти" и технократи, за които никой не е гласувал и които не се отчитат пред никой, освен тези които им дърпат конците от задкулисието.Ако не искаме да сме 100% роби, трябва да кажем НЕ!

15

до анонимен

преди 3 години

Защо винаги американски и английски възпитаници ни се предлагат за големите експерти.------------Щоту англо-саксите са на върхът на Пирамидата с всевиждащото Око!"Властелинът на пръстените" мъ в реалностъ!

14

G

преди 3 години

Първото смислено нещо. Експерти, но не шуробаджанаци. Експерти, който са врели и кипели и не познават един депутат. Независими експерти, защото тези експерти които са сега, с едно телефонно обаждане експертизата се променя. Тези експерти, трябва да са не само разумни, но и неподкупни. Защото с подкупи се разрушава само, не се гради.

13

Човека учил в Лондон

преди 3 години

иска да ни каже, че е време са сложим Мая Манолова да е министър председател и президент едновременно?